Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (106)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Mishuta si nepoticii tale , sa fie sanatoasa si sa o vedeti cat mai des!!Succes cu munca si spaniola! Limba asta e asa frumoasa ca ar trebui sa fie obligatorie in toate tarile
Alysh eu astept poze sa stii!

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaH spune:

salutare si de la noi, fetelor, mai pe la branz.
nu am f mult timp, tipa hartzoagele de pe masa la mine, dar am intrat sa ii spun multumezc pt informatzii lui alysh. pe noi ne-ar fi interesat daca are o bucatarie, cat de mica, sa putem incalzi un lapte. dar, oricum, ne-am hotarat sa ramanem la elvetzi. au intervenit shi altzi factori, plus ca nu am gasit nimic la un pretz decent in acea perioada. asha ca anul asta nu vedem decat marea nordului, aici la noi, in weekend. in rest, haihui pe carari de munte.

vroiam sa mai spun ca am vezut ceva poze, dar recunosc ca nu pe toate. dar m-a impresionat frumoasa eli cu rochitza ei cea ca o floricica. asha de eleganta....
ashteptam poze si de la celelalte dezmotzari.

La Multi Ani!! frumoshi si fericitzi lui Tudor Gabriel. Sa creshti mare, puiu, si sa aduci numai bucurii parintzilor!

despre noi, pe foarte scurt, asha cum a fost si weekend-ul: ne-am plimbat, si ne-am plimbat, nu pe departe, dar afara din casa. noi daca stam, ne sta norocul. fata mea e cu geaca in mana la usha de la ora 7. si cand o bagi in casa, indiferent la ce ora, indiferent cand ai pelcat de acasa, si mai ales indiferent cat de obosita e ea, plange. cu cine o fi semanand fata asta (emoticon cu un strutz cu capul in nisip).

trezirile sunt in continuare la ora 5, maximum 6. sunt varza, zau. nu shtiu cat mai rezist asha. acum cred ca mai stau o ora si ma duc acasa sa ma culc, dar oare o sa ma dorm diseara? trebuia sa fac asta de dimineatza,d ar uite ca nu am facut-o.

teodora este tare maraita de cateva zile. am vazut ca a spart gingia la al saptelea dintzishor. sper sa fie asta cauza si sper sa treaca mai repede. ma capiaza. sta lipita de mine, marie tot timpul, nimic nu ii convine. doar daca ieshim la plimbare, este cea mai bucuroasa o vreme. pana se plictiseshte de carucior si vrea pe jos.

ee,c am atat, ca am terminat de mancare. ma intorc la trebi.

va pup si mai vin eu p'aci.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Raducu Alexandru - copil frumos si iubit sa traiesti fericit si sa fii sanatos, norocos si iubit de toti.

Tudor Gabriel sa cresti frumos si sanatos si sa-i faci mandri pe parintii tai.

pisica mama de Ana Maria(3.08.2003) si Elena Ruxandra(28.05.2008)
povestea noastra:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137959

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Vad ca Teodora si Elena au aceeasi boala. Ma inscriu si eu in clubul chaunilor fara voie.

Am vazut poze de la dezmotarea Elianei: ce toalete, ca o printesica.

Am vazut cadoul latrator al Mufitei Eliana: ham, ham, ham.,...

N-am reusit sa vad Ratusca lui Desiree.Nu stiu de ce

Au venit pozele sunt super si multe, trebuie deci sa fac o selectie

pisica mama de Ana Maria(3.08.2003) si Elena Ruxandra(28.05.2008)
povestea noastra:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137959

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada79 spune:

TUDOR GABRIEL

Moamaaaaaaaaaaaaaa fetelor ce tuna asa m-am speriat, vad ca piticul meu doarme bustean dar mie mi-a sarit inima din piept!

Mihaser este o superba printesa ta. Mai dar ce toalete are, una si una. Fffff frumoase rochitele, o adevarata domnisorica!

Gabitzam abia astept pozele! Tiberiu a tras si el tot pix, tot surubelnita si cheile!Ce interpretare dai tu la pix? Scriitor ceva??? Ca la surubelnita eu m-am gandit ca va fi priceput la toate , la chei o sa stie sa isi deschida toate usile in viata dar la pix parca tot aceasi interpretare vad ca si la carte! Aaaaa si vreau retetea de saramura ca eu sunt o mare amatoare!

Iulia ce bine a tras mufitza de pe tava! Felicitari pt cadouri sa le stapaneasca sanatoasa!Mai vrem poze!

Desiree ce bine ca e Victoria mai bine! Am sa va admir si eu ratusca!

Dolloress multi pupici pt Patrick! Uff saracutul de el dar si de tine!

Reallaura bine ca vrea biberonul. Usor usor o sa se duca si lapticul! Deci Mirci e deja barbat mare daca a trecut de tot la biberon!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Buna fetelor!

va salut si eu repede din Viena - cum mai aveam nevoie de una alta , am zis sa dau o fuga repede.
Am venit doar eu cu Annika, am facut deja un tur al magazinelor. Mai mergem maine din nou si gata , iar spre Bucuresti.
Noroc ca nu e departe!

MsBb, ce rabdare ai tu sa ne nominalizezi pe toate si ANdrei plimbarete!

Doloress, cat sta soacra voastra la voi?
Sigur il durea ceva pe Patrick, imi inchipui ce "bucurie" si pe vecini, sa li se dea trezirea la 6 dim

Iulia, ce cadou frumos!

Laura, v-ati plimbat deci! Frumos! Si ai renuntat si la alaptat. Bravo! bine ca ia Mirci biberon - sper si eu ca Annika sa accepte biberon cu lapte

Micaela, sper ca sunteti bine si va doresc o vacanta frumoasa!
La multi ani, Tudor Gabriel!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inais spune:

Ziua buna din tren...venim de la nunta...abia astept sa-mi vad copilul! Am semnal intermitent...sper sa pot trimite mesajul inainte sa arunc laptopul pe geam...

Am plecat sambata la 6 dimi, vineri am finalizat petrecerea de 1 anisor+ruptul turtei fff tarziu. Pana la 1 noaptea am facut bagajele. Petrecerea a iesit super. Ne-am simtit excelent. Iasmina a ales de pe tava stilou, masina si bani.

Poze va pun de acasa.

Va multumesc tuturor pentru urari! Un special pentru Lori, mami de Robert, pentru poezioara delicioasa!

Urez si eu cu intarziere Arianei si lui Raducu-Duducu! Si pentru cei sarbatoriti zilele acestea...scuze ca nu-i nominalizez dar le trimit un lor si mamicilor lor!

Poze nu am vazut...dar o sa recuperez din urma. Deocamdata doar am lecturat...

Suntem ter-mi-nati! Obositi rupti. De miercuri pregatiri-cumparaturi pt motz, joi nebunie cu pregatiri tura1 + copil, vineri pregatiri tura 2 + party, sambata drum+nunta, ieri continuare nunta...party pana seara tarziu...azi pe drum! Insa ne-am distrat si ne-am detasat putin...parca am fost in conced!

Va mai povestesc cand apuc...abia astept sa vizionez si pozele puse zilele acestea si sa ma laud si eu cu Iasmi a mea!

Abia astept sa ajung acs. Mi-e dor nebun de ea!

mamica Iasminutei...adica lui mami si a lui tati

Cat de maaaare sunt!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Buna fetelor.
Ooooooof ce plictiseala...
Si ce vreme de 2 lei... Eva e deja pe pereti de plictiseala iar noi cu nervii nervosi......
LA MULTI ANI Tudor Gabriel, sa cresti mare si voinic, sa bucuri pe toti in jurul tau.

Eu am sunat sa fac rezervare la mare, sunt bucuroasa ca au camere, pe 21 vrem sa plecam incolo, sunt asa de nerabdatoare... Tanti aia de acolo a zis ca imediat imi va raspunde, imi trimite proforma ptr avans, tot... N-am primit nimic pana acum, of ce oameni neseriosi...
Nici aia cu verighetele nu mi-au raspuns... Doamne in ce tara traim...

Desiree, acum trag si eu o fuga sa vedem ratzusca din viata ta. Eu sunt tocmai pe ultima pagina cu Evutza mea scumpa... din cauza nickului... pai nici n-o sa aiba nimeni rabdare sa se uite pana la ultima pagina... Eh, asta e... important e sa participi, nu?

Eu va pup pe toate, vad si io ca nu prea e activitate zilele astea...

Edit: gabitzam multumim ptr comentariul de la concurs. Sa stii ca iti da, e tare darnica Evutza scumpa...

Adriana bafta la cumparaturi dragutza!!!

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Buna!

Tocmai am venit de la agentie...mi-am luat bilet sa plec in seara asta ca s-a imbolnavit Cristi...Mama se si panicheaza repede si mi-a dat telefon disperata...Mi-a mai zis si Cri la telefon ca pe el de ce nu l-am luat la Timisoara...asa ca avem o zi...nici nu mai vrea sa-mi amintesc.

Va multumesc din suflet pentru urari si aprecieri( Andrada, belleane, dana H, laura, simo, doloress, nadia, gabitza si MsBB) si imi pare sincer rau ca nu o sa mai pot intra pana la sfarsitul lunii...Am incercat eu sa iau internet de la Orange dar nu avea semnal. Sper sa ajung acasa si sa recuperez si eu cu cititul.

Acum sunt asa plouata...tare nasol e fara piticutii nostri!

Tudor Gabriel! Sa cresti mare!

anticipat ptr fluturica Amelia si ptr Robert de Lorich! Sa cresteti mari!

Va pup pe toate! Sa aveti grija de bubulini!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Mihaser si Ylari, multumesc de comentarii. Acu ma duc sa vad si eu ratusca Eva de Ylari.

_
Mami de Printesa Victoria Isabella

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput