Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (106)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Multumesc frumos de urari ! La multi ani si de la noi pentru Maria

La Constanta este vreme super, am fost nitelus la plaja, dar apa era rrreceee. Andrei n-a vrut la apa ca e uda Raducu mare parte a dormit, dar nitel tot a dat de nisip, nu-i prea placea sa-l simta la picioare. Am facut o gramaaaada de poze, de-abia astept sa le descarc cand o sa ne intoarcem. Am fost si cu telegondola in Mamaia aseara.

Am luat tortul, gratarul e in curs de fabricatie acum, berea e la rece, facem doar noi in familie, fara formalitati. Sora mea are in curte capsuni, cirese, zmeura, si maimuta de Andrei nu vrea sa puna gura pe nimic, mor de ciuda.

Gata, ma intorc in curte, o zi buna va doresc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

La multi ani, Raducu!
La multi ani, Maria!

va doresc tuturor o zi frumoasa!

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bratafel spune:

RADUCU sa cresti mare si sanatos!

http://b1.lilypie.com/6wARp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micaela06 spune:

La Multi Ani Maria!
La Multi Ani Raducu scump!
Sa cresteti mari, sanatosi si norocosi!

Gabitza petrecere frumoasa

Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

La Multi Ani Maria!
La Multi Ani Raducu!

_
Mami de Printesa Victoria Isabella

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

La multi ani fericiti!
Raducu
Maria
Sa fiti sanatosi si sa cresteti mari!

"Trebuie sa ne iubim copii asa cum sunt, nu sa le substituim propria noastra vointa " Francoise Dolto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

iar va gasesc pe pajina 2 ? Ptiu , v-a deochiat careva?
Moama - toata lumea scurta si la obiect?
Care-i treaba? Ati pus lacat la ... tastatura? .
Hai ca daca n-aveti curaj ma pun io pe leorbait ...
Sau mai bine NU . Va scot io din barlog cumva - cumva ...
Pai di exemplu ... am vazut una bucata Mihaser pe prima pajina da' la noi n-a intrat si eu care ma gandeam ca vine cu vesti despre politista ori de la cavaler . Doloress saraca, extenuata cu Patrick super-gluiat tot a intrat si a mai zis una alta ...
Am mai vazut io mamici care nu vor sa mai vb cu noi da' las' ca va trag io de maneca ....
Hai macar pt asa ceva trebuie neaparat sa intrati Laurita la asa ceva ma bag si io , vin oricand la un .
Gabitza are o scuza - se gratareste, chefuieste cu familia - sarbatoreste mandru ficior . Alysh - bine ai revenit - mai are una alta pe cap - despacheteaza si poate vine si ea cu o ceva? Inais azi cred ca se reculege dupa marea dezmatzare de ieri , sper ca a iesit bine? Pozeeeeeeee, detalii? Micaela - sper io ca face cu mare spor? Cum mai e Dariutza? Daca Eva tot s-a lasat de poate o lasa pe mami Ylari sa-si revina - sa se binedispuna
Iulia are si ea o scuza - repeta pashi de dans pt maine - bafta cu dezmotzarea motzatei ( cum mai e Mufitza? ), Lori a plecat , DanaH asteapta gradele , Esme , Simona a cam dat bir cu fugitii , Magdone isi face curaj sa dea oki cu munca ,Desiree inca cauta reteta de nici prea-prea, nici foarte-foarte - spor la Dani ce-i mai prompta
Apropo de dupa ce m-am minunat cat de minunat e Mirci am admirat si o mandra Mufitza cea mai tare din parcare - am vazut-o locuind si-n garsoniera si si ditai dom'shoara . Am vazut si la - hihihh - Adriana, ce fotomodel ai tu acolo - pozeaza Lara ca o fotomodeala Am mai vazut si 2 Robertzei mamoshi cu mami ursoiaca - pai daca nici asa poze si cupii frumosi nu va scot din barlog... atunci ...ce?

Fericirea are chipul tau... Andra , noastra!

Cum a intrat Andra in viata mea...
Mandra bea laptic si iata... a mai crescut un pic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

Problema mea este urmatoarea : am beut la ora 6 o de mi-a cam stat inima in loc bunaaaa da' tare si-mi fac impresia ca la noapte numar gugustiuci
Io zic , mai bine va sa ma ia , ca altfel pana dimineata umplu capitolul ...

Ma intind sa-mi clatesc oki cu ceva pe la - sper sa adorm ca maine o sa-mi bag furculite de ciuda ca am stat strigoi ...

noapte bunaaaaaa

Fericirea are chipul tau... Andra , noastra!

Cum a intrat Andra in viata mea...
Mandra bea laptic si iata... a mai crescut un pic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monik16 spune:

Buna!!!

Vreau sa va multumesc pentru frumoasele urari postate de ziua Sarei. Va multumim ca v-ati gandit la noi!

Uram si noi "La multi ani!" tuturor mladitelor si mugurasilor care au implinit un anisor!

Am vazut ca unele mamici au plecat in vacanta si le dorim una cat mai placuta!

Va pupam!

MAMI DE PRINTESA Sara-Maria - 29.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

draga de tine, msbb singurica pe aici ai dreptate, azi am alergat toata ziulica, maine iar pregatiri, am luat tortul, care arata absolut superb!!! (si e si bun la gust, am luat acelasi fel ca cel de la nunta cumnatei mele, mi-a placut tare, am lins - a se citi furat- vreo 3-4 portii ) abia astept maine marea dezmotzare. bine, nu ma dau peste cap, dar totusi vreau sa iasa frumos..mi-ar fi placut sa fac undeva la curte, dar sa ma fi carat cu toate catrabalacurile pana la tara, sa-i duc pe nasi acolo, era greu...mufy e bine, multumim de intrebare, azi a facut kk o singura data, pe seara, nici noi nu mai suntem raciti, totul e ok

ma pun la somnic, ca maine vreau sa merg de dimi cu fata la impartasit, mergem din 2 in 2 duminici..pana atunci, va invit sa vedeti un clip delicios al celei mai tari cantarete (dupa parerea mea) a zilelor noastre, mai tare ca madonna

deci, a iesit in sfarsit clipul, cat l-am asteptat

Mergi la inceput