Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (106)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

MsBB, iaca ma scosasi din barlog. Am fo' la plimbarica dimineata, am cumparat 5 carti, in sfarsit citesc si io dupa un an. Kk am facut oeri putin mai moale decat ar fi trebuit, dar e ok. Azi inca nimic.
Dupa masa mi-am curatat si eu gradinile de flori, ca daddy nu se baga, ca el smulge tot, si floare si buruiana, ca cica nu stie care ce e. Dar a mers repede, ca am avut ajutor: eu scoteam buruienile din gradina, Victoria le culegea de pe jos si le arunca-napoi. Acum ii dau sa pape si apoi fugim la baita.
Va pupaaaaaaam.

_
Mami de Printesa Victoria Isabella

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

Neatzaaaaa!
Bravo Victoria si Ariana - era sa zic sa o lasati mai moale cu kk da' mai bine nu ...fie asa, pe la mijloc undeva
Auzi, si eu care-mi faceam griji ca-s singurica - de mai sa i se faca mila Iuliei de mine - daca tot iti faci mila , sa-mi dai si mie o bucatica din tortul ala , sa am cu ce sa-mi alin singuratatea - da' uite ca lume mai era pe aici ...ba in cautare de un nr de tel, ba printre carti, ba salutari...

Iulia - destrabalare maxima astazi , sa va faceti de cap, sa va distrati - motzul sa i-l furati

Desiree - f tare Daddy , bine macar ca nu rupe florile si lasa buruienile , asa macar rupe tot
Lectura placuta ! Las-o pe Victoria cu gradinaritul si tu

Monik - poate vii mai des pe aici sa ne pove de printesa ta

Hai este gata, daca mandra tot mi-a dat trezirea la 6 - sa vezi ce dorm eu cu capul pe masa dupa-amiaza - luati, serviti , ziua de v-o inveseliti si cu mine sa sporovaiti

Mi-a tinut companie Lady Gaga la poftim, o returnez intreaga si nevatamata publicului

Fericirea are chipul tau... Andra , noastra!

Cum a intrat Andra in viata mea...
Mandra bea laptic si iata... a mai crescut un pic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micaela06 spune:

Neata
MsBB multumesc de cafea eu nu fac niciun bagaj, il fac diseara. Daria are rosu in gat, tuseste urat, s-a trezit devreme la fel sunt si eu ma ustura in gat, tusim amandoua pana ne vine sa vomitam. Eu acu astept sa treaca de 10 sa sun doctorita sa-mi spuna ce sa ii dau, cred ca maine inainte sa plec la aeroport mai dau o fuga la dr, fir-ar sa fie.In rest suntem bine

Iulia petrecere frumoasa!

Desiree cand te aud vorbind de gradina ta, parca vad pozele alea ale voastre superbe. Eu nu am gradina desi mi-as dori tare mult, dar daca as avea nu cred ca as reusi sa o fac asa frumoasa ca a voastra.

Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Neata Ms!

Uite ca am intrat si la voi...dar nu puteam veni asa cu mana goala dupa atata absenta...am pus pozele de la ruperea turtei aici ptr cine ne-o ierta si o avea timp de vizionat...So am disparut ca magarul in ceata din 6 mai de cand, desi eram posesoare de timp liber, netu` meu s-a dus....si dus a fost...cu tot cu o placa de retea...Am reziliat contractul cu nesimtitii, idiotii si tot regnul animal, care m-au lasat fara net si fara stiinta daca e Cleo soferita...since then am avut foarte putine scapari pe net...mail-ul mi-l citea sotu` la telefon...deci greu de tot...De ziua Europei am SMS-ui una bucata Cleo ptr felicitari dar nu stiu daca a primit ceva.

Mii de scuze ptr toti bebelondrii pe care nu i-am putut felicita din 6 mai pana in 6 iunie...Nu a fost cu intentie, va doresc o viata lunga si multa sanatate! tuturor si fara numar pentru Antonia, Alysia, europenii Sara-Maria, Mara potoroasa, Patrick, Eric, Annika dulcica, Stefania, Diana Maria, Darius Costin, Stefan, Tudorel, gogoasa Teo Maria, Mirciulica, Andra comoara, tiza noastra Delia Eliana, Daniel, Tudorelu`, Andres, Eduarda, Victoria, Lorelei, pufarinu` Gabriel, Daria Maria, Elena Cristian, Andrei Tiberiu, Elena Ruxandra, Lizuca, Sara Maria, Julia, Sara-Maria, Eric si Olivia; ptr Mufita si ptr Iasmi, ptr Raducu si Maria, ptr toate mamicile sarbatorite, cu un pupic special ptr Ylari si ptr cei sarbatoriti in 21 mai

Sper ca o sa gasesc iertaciune...v-as fi sms-uit dar nici nr de tel nu am avut...laurita m-am gandit la voi pe 15 toata ziua!

Cleo cred ca e in concediu, ca si Miss...Alysh a fost cuminte si a mers la Barcelona, Gabitzu e la mare...se distreaza lumea! Le doresc tuturor bafta in sesiune daca avem si examene de dat...

Eli e in mare verva...a facut pasi singurica si eu tot nu am vazut-o din motiv de plecat la nunta...I-am luat motzul pe 16 mai...a ales pix, chei de la masina si parfum...ulterior si telefon mobil...si-a mancat toata turta aia din poza! Vaccin i-am facut pe 2 iunie...mi-a spus ca s-a schimbat schema...ca ror se face la 1 an si ala de 2,5 ani la 4 ani...ror o sa-l faca totusi la 1 an si 3 luni...A fost haioasa la vaccin...o deranja stetoscopu`...
Are o prietena Andreea cu care se joaca...e mai micuta...are 8 luni...Ii place sa se joace cu lopata in pietricele si spre bucuria mea nu mai e tentata sa le pape...Mananca de stinge...cica mama dai...ca sa ii dam din tot ce papam...i-a furat si cioco lu` bietu Cri ...are 8600 de grame si 72 de cm...e un pitic cu burta!

Pe 4 iulie plecam si noi in Croatia...abia astept...ma duc acum sa mai stau 3 saptamani la mama si apoi revenim acasa unde o sa avem si net.

Va pup pe toate! Sper sa nu am comis omisiuni! Iertaciune!

Mergi la inceput

Interesanta zi , so far...
Am zis sa ies cu mandra dupa ce papa dimineata => s-a kkt, am schimbat-o, imbracat-o, gatit-o si hai sa merem . Cand sa ies din casa - imi vine asa , ca o aroma .... la nici 5 min s-a kkt iar . Bun .. am plecat pana la urma...
Numa ca jos, cand am ajuns la , am descoperit ca, ca o zana ce sunt, am coborat in papuci de casa
Hai sa mergem la biserica, sa impartasim si noi fata, ce numai Mufy sa fie impartasita azi ? Ne-am dus la biserica, lume multa, aglomeratie, m-am luptat sa ajung in fatza - succes, am biruit multimea de ...duamne in varsta ... si stam... si stam ... si stam....Copil frichinit, transpirat, agitat, plictisit => URLETE . De fapt mai erau vreo 4 bb - cel putin unu' era murat tot saracu, maica-sa abia-l mai tinea in brate si deh, asteptam rabdatori - numa' ca rbadarea la cei mici cam expirase . Ce copii neintelegatori , nu-mi vine sa cred!
Care mai de care acolo imi zicea ce sa fac, ba tine copilu asa, ba bate la usa sa iasa popa, ba fugi repede afara sa n-auda popa ...mda...
Iese popa si-mi zice : Da' iesi doamna afara cu copilu si asteapta vreo 10 min . Mda ... am iesit ... si voi astepta pana saptamana viitoare cand voi merge la alta biserica - eventual mai mica, unde nu-s preotii asa de ...ocupati...
Asa, apoi am zis hai sa mergem sa-i iau mandrei vreo 100 de perechi de sosete pt ca la stilul in care se murdareste am nevoie de un bax pe zi si cu ocazia asta sa caut si vreun body tip maieu sa-i dau pe sub rochitze, ceva mai subtire , finutz de vara asa ...
Si dai si cauta body - bai, daca n-are macar o dunga, un briz-briz ceva ...nu-i bine . Pana la urma am luat ceva dar vroiam unul alb, simplu , sa pot sa-i dau pe sub rochitze ...
Si dupa ce am rezolvat io toateeeee astea ... am venit acasa sa fac papa pt mandra. Am pus mandra la somn ( doarmeeee de nu se mai poate , o aud cum hohoteste dincolo cu ta-su ) ) si m-am dus la bucatarie sa execut o prea-frumoasa papitza pt mandra
Si cum spalam de mare zor morcovii si ce mai aveam eu pe acolo simt asa... un val, de altfel placut, de aer rece ...Mda, uitasem usa de la frigider intredeschisa .
Mda, si daca toate astea n-au fost deajuns - in drum spre casa, ne-am intalnit cu soacra-mea , care mi-a zis ca arata cam ... naspa fata , ca cica-i mai slaba .Da' nah, tocmai se kkse de 2 ori, normal ca era mai slaba. Mama ei de treaba , ii dau un porc intreg la masa de pranz , da?

Sunt curioasa ce mai aduce restul zilei

Vad ca voi tot trageti chiulul , la gratare , la , la petreceri , la facut bagaje ...
Las' ca ma duc si io sa ma petrec acusi - merem la dezmotzarea unui cavaler ce azi implineste 1 an , cumva, tot mladitza, nu?

Micaela - , papusa mica , tin pumni sa fie bine, sa va simtit amandoua mai bine si sa plecati in vacanta linistite! Sa aveti drum bun si o vacanta minunata, da?

Mihaser - , nu te iert Pai vii cu 2 lulele - 3 surcele de poze si vrei sa te iert? Uite ce frumoasa ai acolo si numai 2-3 poze?
Da' suficiente sa vad ce printesa frumoasa si ce cavaler elegant - Doamne, sunt niste dulci!
Sa va fie de bine dezmotzarea si sa va bucurati de cele 2 comori! Iar daca n-ai de gand sa mai treci pe la noi pana pleci in Croatia , iti urez de pe acum : drum bun si vacanta placuta!
Sa ne mai vizitezi, da?

Mergi la inceput

Intre timp a si mandra, am terminat si papitza ei ... mai zic una si ma duc ...mai lenevesc nitzel pana se trezeste apoi merem la bairam

DECIIIIIIIIIIIIIIIIII VROIAM SA ZIC URMATOARELE : a facut mandra primii pasi singura

De fapt a facut un pas, doi , ieri in parc cu vecina si acasa a mai incercat de vreo 2-3 ori, tot asa cate un pas 2 ... iar azi dimineata, inainte de a pleca s-a dus singura de la canapea la impingator - a facut vreo cativa pashi, ca un robot asa, cu manutzele sus si hlizita toata - Doamne, ce frumos a fost
Sunt tare fericita .

Gata, daca tot mi-am laudat mandra... ma duc sa lenevesc pana se trezeste
Va , o zi buna sa aveti si sa va distrati frumos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefany_p spune:

felicitari Mss pentru primii pasi..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micaela06 spune:

Andra felicitari, frumoasa mica. De la citula mamicii tale ti se trage, cred ca ai vrut sa-i dovedesti ca tu mergi cand vrei tu si gata MsBB de acu sa te ti, sa vezi ce repede incepe sa mearga, eu am fost uimita cum in fiecare zi era din ce in ce mai bine.

Miha ce poze frumoase si ce printesa a fost Eli, super.

Noi azi am ajuns la spital, nu a mancat pe ziua de azi decat 60ml de lapte, eu sunt cu nervi la pamant, dau din ras in plans si invers, sper sa ne treaca, in seara asta ma apuc de bagaje, ca Stefan e cu expozitia, il astept sa vina acasa sa stea cu fata sa imi caut si eu ce iau la mine.
Oricum mai intru sa va spun ce facem.

Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Doamne, ce Eli frumoasa si scumpa am vazut eu acolo, Mihaser!!! Felicitari pentru primii pasi singurica! Te asteptam iar cu netul in functiune curand.

MsBB, si tie felicitari pentru mersul mandrutei singura, cred ca o sa ai o atomica de alergat in curand

Micaela, tin pumnii sa fie Dariuta bine, sa plecati fara emotii.

desiree lectura placuta O sa ai si gradina mumoasa cu ajutor de nadejde

Iulia, succes cu petrecerea si dez-motzarea.

Eu tot la Constanta. Baietii isi fac siesta de dupamiaza. Raducu daca tot a facut 1 an, a zis sa nu mai fie cuminte, ca e baiat mare. L-a agitat deplasarea, schimbarea de program, de-abia l-am doborat doi oameni sa-l punem la somn acum dupamiaza, desi nu dormise toata ziua. Dimineata am fost iar pe plaja, era plin ochi, apa tot rece. Litoralul desi geme de lume parca tot nepregatit de sezon e, parca ar fi aprilie. Bine ca au bagat iar plata la bariera

Azi la prinz am mancat cea mai meseriasa saramura de peste mancata de mine vreodata

Nu stiu daca am apucat sa va zic ieri ce a ales Raduc de pe tavitza: pixul, surubelnita, memoria usb si la sfarsit a agatat si un ban de argint. Motul s-a taiat asa bine ca nici nu se cunoaste, poate scapa de tuns. Era un mot crescut parca special de taiat

De-abia astept acasa sa descarc pozele, am facut multe si frumoase, cu copiii, cu marea. Andrei m-a zapacit de cap cu telegondola din Mamaia si a facut trei ture pina acum, sa vedem daca scapam dupamiaza asta de inca una.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

MsBB Mai un an-doi si o las pe Victoria cu gradinaritul
Mihaser, multumesc. Adevarul e ca anul asta gradinile de flori (in fata casei) imi arata oribil! Nu mai am flori acum, doar frunze si nici nu e vremea ca lumea, poate sapt. viitoare sa cumparam si sa plantam ceva panselute. Acum am frunzele de la lalele, zambile si narcise ramase in gradina. In schimb, a plantat daddy rosii, ardei si castraveti in gradina din curte (in spatele casei).

A aparut si poza Victoriei la Ratusca din viata mea. Daca vreti sa o vedeti e Des1.

Va pupam, fug la o tigara cat doarme printesa. Planul era sa mergem cu daddy azi, ca are turnament de baseball, dar e friiiiiiig, asa ca am renuntat, stam acasa. Si ieri au jucat, dar toata ziua, si nu o puteam tine o zi intreaga afara, azi doar de la 1pm poate pan' pe la 4-5, ar fi fost ok, dar vremea... oh, well! Mergem la urmatorul.

_
Mami de Printesa Victoria Isabella

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput