Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (106)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

salutare,

Domnisoarelor Iasminuta Carliontz si Mufitei Ariana cea vorbareata si mergacioasasa fie sanatoase, norocoase si iubite de toata lumea.

Adriana: am vazut fetele tale la mare,tare frumoase si expresive.

Lorich: ce dragut, am vazut pozele cu Robert mic, mic, mic.

Simonix: Ce frumosi sunt Robert si Robertix si par asa cuminti.

Am vazut si poza cu Mirci tunsulic, si noi am tuns-o pe Elena.
Sunt codasa la prezentat poze, stiu nici nu vreau sa-mi amintesc ca nici eu nu am vazut decat cateva, cate ne-au fost prezentate intr-un album.Astept si eu sa le vad pe toate mai ales ca am inteles ca sunt sute.

pisica mama de Ana Maria(3.08.2003) si Elena Ruxandra(28.05.2008)
povestea noastra:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137959

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui Reallaura

Aoleu!! O terminai pe biata Victoria, iti dai seama ce crampe a avut!

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008

Nu cred ca a avut crampe, ca nu a marait macar deloc. Doar a facut si pana in momentul in care facea si apoi, dupa ce am spalat-o a fost vesela exact ca de obicei.

Multumim tuturor de gandurile bune.
Macra partea buna e ca s-a curatat si stomacel, si rect si colon.

LA MULTI ANI!!! IASMINA SI ARIANA
si

LA MULTI ANI PTR. SARBATORITII DE IERI cu scuze ca am uitat.

_
Mami de Printesa Victoria Isabella

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Mai fetelor, am sters mesajul ref la poze - eu sunt o fire mai critica, am spus si eu ce-am remarcat, nu vreau sa se simta nimeni jignit si sa fie suparat.
Noi facem sute de poze si mie una imi plac toate, pt. mine sunt toate frumoase, dar nu postez intr-un album 200 de poze (de ex), ca ma gandesc ca va plictisesc - aleg cateva mai reusite, mai expresive, reprezentative, cat sa poti sa-ti faci o impresie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Buna fetelor,

IAr am avut zi plina cu aventuri ref la lucrarea de diploma, intr-un final am depus-o, ufff, sper sa-mi dea referat bun, vreau sa scap, m-am saturat.

Multumesc Laurita ca ai intrebat de noi, esti o scumpete, am vazut poze cu Mirci, e pur si simplu SPLENDID acest copil, de fiecare data mi se pare MAI frumos, cu toate ca tot de fiecare data imi spun ca nu se poate mai frumos de atat!!! Miss you!

Dana H, am stat la Aquamarina Hotel, il recomand cu caldura tuturor, am platit putin iar serviciile sunt ireprosabile, au piscina pt adulti si piscina pt copii, au tot ce ai nevoie pt copilasi, inclusiv animatori care se joaca cu ei si fac tot felul de giumbuslucuri, asta din ce am vazut eu, trecand seara pe langa ei, dar probabil sunt si alte chestii de care nu m-am interesat nefiind cu Vlady.

Plaja e la 5 min de mers pe jos , dar la vremea asta eu n-am putut face baie in mare, Stef a facut insa. El suporta aproape orice temteratura a marii. Dar piscina m-a satisfacut total. Mancarea e exceptionala, diversa si ii poti hrani pe copii cu toata increderea. Au si scaune pt bebei.
TRenul e la 7-8 min de mers pe jos si te lasa direct in Placa Catalunya de unde poti lua fie bus-ul turistic fie alte mijloace de transport pt a vizita Barca.

Zi-mi ce mai vrei sa stii.

Nu in ultimul rand:

Iasminutza, LA MULTI ANI!

Ariana, LA MULTI ANI!

SA CRESTETI MARI, SANATOASE, NOROCOASE, FERICITE!

Vlady

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

Pagina 2?

Hai, inteleg , este weekend , suntem mai lenesi ... dar hai, trezirea , merge o de inviorare?

LA MULTI ANI !!!

Sa fiti sanatosi Radu Alexandru si Maria, sa va bucurati de o viata splendida, plina de bucurii si numai realizari !Va doresc numai fericire, dragoste multa, sa fiti impliniti alaturi de familiile voastre si va uram deasemenea dezmotzare/dezmatzare placuta

Fericirea are chipul tau... Andra , noastra!

Cum a intrat Andra in viata mea...
Mandra bea laptic si iata... a mai crescut un pic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Prezent!!!!
Multzam de coffe, desi nu mai beau
LA MULTI ANI si din partea noastra pentru MARIA si pentru RADUCU!!!
Noi - toate bune si frumoase, nimic deosebit...
Alysh bine ai venit, ma bucur ca v-ati simtit bine, te pup si asteptam pozici!!!

Pupici tuturor!!!

Si o sambata frumoasa!!!

Si petrecere frumoasa... petrecaretilor si sarbatoritilor!

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

LMA Duducu, LMA Maria sa fiti sanatosi si sa aveti petrecere frumoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danicris spune:

Neatzaaaaaaaaaaa ...

Ce cafea buna ai facut, MsBB ... saru'mana.

La multi ani Raducu, pui frumos de Gabitza, sa cresti mare, sa fii fericit si iubit.

Mami si tati de Raduc si Andreiuc, sa va traiasca puiutii si tot ceea ce va doriti pentru ei sa se indeplineasca.

Dani, mami de Rasfatzel 23.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

La multi ani Maria si La multi ani Duducu, sa cresteti mari si frumosi si sa va vedem dezmotzatzi in curand.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada79 spune:

La multi ani, Maria si Raducu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Sa cresteti mari si sanatosi!!!

Mergi la inceput