Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (106)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Ylari, hai mai, ceapa! fiecare cu ale lui

Si eu m-am gandit ce semnificatie o avea, daca Iasmina alege ciresele - ca o sa manance multe fructe

Da, imi place hotelul, arata f. bine - vad ca au si gradinita, si piscina pt. copii.
Am vazut insa ca cel mai mic pret este 220 Ron in perioada asta - voau v-au facut o oferta?
Nu scrie insa cat de departe de plaja e -
- Inais, era departe de plaja?

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Am intrat sa spun

LA MULTI ANI: ROBERTEL COPIL FRUMOS CU OCHI SUPERBI, SA FII SANATOS, FERICIT, IUBIT!

LA MULTI ANI AMELIA, FETITZA SCUMPA SI DRAGALASA, SA FII SANATOASA, BUCUROASA, IMPLINITA!

Adriana, Ylari, noi am stat intr-un an chiar vis-a-vis de hotelul Dana din Venus. E de vis, mai ales gradina. Am baut acolo o bere intr-o seara la terasa si am admirat gradina, e ffff frumos. Chiar ma uitam cu jind la cei care stateau acolo, ca pe vremea aia nu-mi permiteam.
Acum imi permit dar barbata-miu vrea cu cortul si cu familionul cu copilasi, asa ca anul asta o sa-i fac pe plac. Iar de la anul, nu mai calc la marea neagra ca va fi Vlad mai maricel si pregatit pt drumuri mai lungi. Cel putin asa visez acum.

Adriana, cam 10 min pana la plaja din cate imi amintesc. Oricum sigur nu e f aproape, dar e fezabil.

Vlady

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Dragele,

APuc si eu acu sa intru, am venit acasa, l-am culcat, cred ca doarme neintors pana maine, ca n-a dormit deloc azi!
Ylari, Adriana, Inais stiu hotelul, acu cativa ani posesorul aducea plante de undeva din Olanda, asa ca are o gradina superba, te simti ca la munte acolo! Noi am stat la Raluca, pe asta il pot recomanda, acum 4-5 ani cand am fost noi era super Adriana, da, e aproape de plaja, numai ce traversezi straduta ce strabate statiunile si dai in bazar care da in plaja! Din pacate insa plaja de la Venus miroase a sulf, noi faceam baie la Neptun, desi eram cazati la venus.
Alsyh eu am crezut ca glumesti ca nu mai scrii aici! Dar vad ca nu glumeai Hm. Poate vrei sa nu mai scriu nici eu!! Din solidaritate prieteneasca, evident!
Cleo, Cleo tiii ce poze, ce frumos e!! Era bine pe baldachin acolo, ha???Ce peisaje frumoase, ce aleute curatele, cred ca si aerul era de munte!!! Maruca e o frumoasa, ce i-a crescut parul! Iar tu o slaba sla-ba! Cum era mancarea?
Iulia, Inais

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008

Mergi la inceput

Alysh hihi, ce ne sincronizaram iara!! Mie mi se parea aproape hotelul...acu...na, depinde si de distantele pe care esti obisnuit sa le parcurgi...oricum, e fezabil, vorba ta
Lorich scumpa mea, vezi ca te-am sorcovit si eu, cum puteam sa-l ratez pe Robertzel??? Doar ca eram logata pe contul soramii!!
Melly fluturicai sa creasca mare si frumoasa!
Chinabulina glucoza se metabolizeaza mai bine. eu ii fac ceaiul si budincile cu glucoza. LA spital preparau asa: 100 ml apa/aoo gr glucoza, le fierbeau pana se ingalbenea apa. Cu solutia aia indulceau ceaiul, puneau indulcitorul asta in proportie de 7 % adica de ex cam 20 ml din 250 ml ceai. Dar poti pune si praf pur si simplu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

Auziti, ia mai potoliti-va voi cu nescrisul. Acuma na, fiecare cum vrea si cum poate, dar parerea mea e ca toata lumea scrie cat si cand poate. Asta nu inseamna ca uitam de cele care au mai putin timp sau ies din clubul "select" si alte prostii. Eiiii.

M-am gandit sa va mai spun si de noi apropo de progrese etc. Am inceput sa mergem singurei de ieri, am cazut asa ca acum iar suntem precauti. A si nu va imaginati ca a cazut rau, doar asa in 4 labe, dar e drama mare orice dezechilibrare, e o treaba de orgolii. In fine, daca ii pun hamul merge indiferent daca tin sau nu de el. Maine ii dau un bat in mana, poate se simte mai bine.

Alysh noi nu am stat la bunici dar tot ne-am metamorfozat in dl Goe. Urla daca nu se intampla ce vrea si cand vrea. Isi mai strange si pumnii. Deci...e . Incerc sa intru in stare Zen, dar mi-e din ce in ce mai greu.
Am iesit dupa masa si a vrut sa puna mana pe franjurii de la o trotineta si fetita proprietara i-a dat mana la o parte. Sa vezi plansete. Iar bona/bunica sau cine era nu zicea nimic. Parca manca copilul meu trotineta.ASa m-am suparat. A plans minute intregi, nu reuseam sa il potolesc. Am mentionat ca e incapatanat? Adica nu tine la el sa ii distragi atentia daca vrea ceva.
Venise un baietel si i-a dat o lopetica sa nu mai planga. Era asa de dulce mititelul de el.
Acum a cazut lat slava domnului ca dormise putin la pranz din cauza lui nea nelu kknelu.

A inceput sa ceara apa, dar cu toate repetitile mele iese "akah" chiar "kaka" in fine, important e sa stie sa ceara. Bea ceai de fructe ca nu vrea apa sau altceva. Apropo de mancare ca si Robertix si Annika si noi suntem pe papa de bebe. Mananca de la noi cand si cat are chef, dar eu ii dau in continuare piure, cu o bucata de paine/biscuite la care sa roada, noi nu avem inca dinti cu care sa sfaraman, are numai incisivii centrali jos si incisivii centrali si laterali sus.In rest gingia umflata pana la maxim, dar dinti ioha.

Ne bucuram ca a venit Cleo si Mara, avem si noi cu cine iesi. Aici langa palatul copiilor s-a facut un loc de joaca super misto, pe jos e un material moale.
Pacat ca nu e si umbra oricum vreau sa incerc sa ajung maine dimineata, poate si cu Mara si Cleo.

Am vazut pozulici, asa cum ziceam, nu mi se pare un cadou potrivit un catelus, nu atat pentru copil cat pentru mamica ar fi greu zic eu.
Am admirat Iasminuta ca de obicei o frumoasa. Am admirat si fetele lui Belleane, dar cred ca am mai spus asta.
Ma bucur ca si Adriana e bine si inapoi in Bucuresti, o si pe Melly. Maine incercam papa lui Esme de dovlecei. Lui Ylari ii dorim vacanta placuta la mare, speram sa nu fie nici o problema cu concediul lui Yubi.
Oare ce face Micaela si Dariuta.

Cam atat pentru seara asta. Va pupam si sa ne vedem cu bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefany_p spune:

da bine mai Lorich..chei, lant si pix?? manelist cu cont in banca il faci..glumesc..sunt la recuperari si poze...Vreau in Antalya sau macar cu Gabita in Constanta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Laura, Alysh, va multumesc si voua ptr detaliile referitoare la hotel, pupici multi! Wow, Alysh, cu cortul, te admir, sincer eu nu sunt vreo fandosita dar nu m-as descurca sa merg cu cortul undeva... sunt antitalent la orice... nici pipi n-as putea sa fac calumea... Bine ca nu le are Iuby cu integrarea in natura... Deci... ce sa mai, m-ati facut si mai dornica sa ajung acolo.

Socrate, bafta cu reteta, sa pape iubitzicu mic. Of daca ai stii si Eva cate capricii face... si imi este tare greu de una singura... cateodata nu mai pot, ce zen??? Niciun zen, imi vine doar sa urlu... Eh... am avut o zi mai grea... Merci, Doamne ajuta sa petrecem un concediu frumos si sa revenim sanatosi, voiosi, bronzati...

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inais spune:

Ylari in hotel am stat. Camera mea avea balconul chiar spre piscina. Si noi ne gandeam sa mergem la ei, insa mie nu-mi prea place statiunea in sine. Voi cand vreti sa plecati? Eu am o singura pb: unde mancam?? Mai ales ca Venus nu e nu stiu ce mare statiune...si sa ma trambalez zilnic pana la Mamaia, Neptun sau Constanta zau ca nu am chef. Ma refer acum, in extra-sezon oarecum. Poate in sezon as gasi ceva si in Venus... Iar la Dana sunt preturi cam maricele. In fine, mai vedem. Poate ajungeti inaintea noastra si ne povestiti si noua ce si cum.

Merg sa pap ceva (fi-mi-ar rusine sa-mi fie...la ora asta! ) si sa dorm. Naspa zi azi cu caldura asta...

Oricum azi am reusit sa ajung sa-mi tund Carliontzul In fapt i-am tuns doar bretonul si firele rebele. Carliontzii sunt pe pozitii! Arata a copilas mare acum. Mi se pare alt copil! Haha!

Noapte buna!

mamica Iasminutei...adica lui mami si a lui tati

Cat de maaaare sunt!!

Mergi la inceput

Socrate are dreptate, terminati mai cu nescrisul!
Sa stii ca si eu tot la concluzia asta am ajuns: chiar daca ii dau papa de oameni mari, un borcanel de control- sa stiu cat si ca a mancat nu strica.. SI Mircea cere apa, adica mai degraba arata, intinde mana, atunci cand vede ceaiul si-i e sete. EU ii fac baby tea cu glucoza si putina lamaie. te duce la faliment cu ceaiul lui din fructe de padure!!
Cu parcul, sa stiti ca in IOR sunt o multime de locuri de joaca cu material moale dedesubt, foarte bune acum cand nu mai vrea decat in picioare. Mircea cedeaza jucariile, pe el nu-l intereseaza, asa ca va asteptam aici!!
Ylari dar cand plecati, ca asta nu am retinut??Acusi, repede?? Concediu frumos, sa veniti relaxati, bronzati si sanatosi!

Lui Mircea nu prea i-a facut sufleul de dovlecei, cu cascaval si ou la cuptor...sper sa aveti mai mult noroc. Cand am vazut ca nu-i place, am bagat nitel piept de pui si am pasat. asa a mancat mai mult.
IAr budinca de taitei cu stafide si branza de vaci am pasat-o pe intermitent si am adaugat niste laptic. A luat-o mai bine asa.
Desiree ciorbica de perisoare maine! Sunt f curioasa daca papa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinabulina spune:

esme, laura, multumesc de raspunsurile cu glucoza. stiam teoria ca de ce e mai buna decat zaharul (a explicat-o esme acum cateva luni ), dar nu stiam de unde s-o cumpar si cum arata . acum stiu, sar'na
fiica-mea e in deplasare la bunici in seara asta, suntem doar noi doi porumbei, ca azi am facut 3 ani de la nunta . am fost la restaurant, apoi la o terasa la o berica si am depanat amintiri ...
despre fiica-mea, si a mea face figuri si nazuri de copil mofturos. in parc si in oras trage numai spre terase si carciumi, daca o iei de acolo urla, se tranteste cu fundul de pamant si face circ... in rest e cuminte (daca mai ramane vreun rest). nu mai vrea sa doarma ziua, are treaba, nu-i place la orizontala... ma tot gandesc la socrate care zicea acum ceva timp de sebastian ca e foarte ocupat, n-are timp de stat. azi a adormit in fund (iar!); si in general are numai pozitii aiurea de somn, am de gand sa fac un album numai cu poze din astea (ca eu mereu aduc camera cand o prind )... de papat papa ca si robertix, papa de bebe. mai mananca de la noi, dar rar. are 6 dinti, merge numai cu hamul (se teme singurica) si mi-e din ce in ce mai draga
atat.
a, ba nu. vazut poze cu mara la turci. vreau si eu. anul asta nu se poate, bani ioc. bine ca avem cort, tocim iarba prin imprejurimi...

georgiana, de gogoasa balerina teodora maria din 15 mai 2008
Ia te uita ce mare sunt
Povestea gogoasei balerine
Avem viata in sange

Mergi la inceput