Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (106)
Raspunsuri - Pagina 20
Doloress spune:
La multi ani!
Tudor Gabriel
Robertel
Amelia
Bianca Maria
Sanatate, minte si noroc!
Magnetism79 spune:
Dragele mele,
Va scriu tocmai acum ca nu mai am nci timp sa respir.Azi pe la 7 am iesit 2 ore cu B.G. cu masinuta asa cum face in fiecare seara.E toipt dupa masini, dar mai ales dupa geanta mea sa o deschida cand o gaseste si sa-mi ia portofelul, apoi urmeaza toata nebunia ca scoate tot din el dar mai ales cardurile si banii si le imprastie peste tot, ba l;e si ascunde uneori.Asa se face ca nu gasesc multe lucruri sau le gasesc dosite bine
.
Cleo , eu ma bag in combinatie cu tine facem si o mini orchestra daca vrei, la 13 ani de vioara ai mei + 8 de pian plus cei 8 ai tai de vioara scoatem bani buni.Eu zic ca totusi sa incercam pe alte meleaguri ca la noi arta nu e vazuta cu ochi buni..............
Am vazut poze frumoase ale lui Gabitza cu puii mici.SUPERBE!!!!!!!!!!!!!!!!
Dar am vazut si o mamica f. frumoasa, Laurici!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Azi am primit rezult la Papanicolau care sunt ingrijoratoare pt mine, deci sansele ca sa o ajut pe prietena mea scad simtitor!!!!!!!!!!, pana si sansele mele scad simtitor!!!!!!!!!
In fine sunt f. trista din cauza acestui fapt, am varsat prea multe lacrimi
si am baut prea multa cafea+ tigari ca sa mai uit de suparare.Dar cum sunt o zodie luptatoare(Leu), nu ma dau batuta si intentionez sa termin tot ce am inceput in viata asta chit ca ma lupt si cu toate bolile pamantului!!!!!!!!!!!!!!!!
Sper sa ma ajute Bunul Dumnezeu sa ma vindec repede si sa ajung sa-mi vad baiatul OM asa cum imi doresc!!!!!!!!!!!!!
Vreau sa va dau insa un sfat, nu ignorati contolul la medic mai ales la cel ginecolog , lasati la o parte rusine si alte hibe si mergeti la control chiar daca nu aveti simptome ale vreunei boli, maladiile astea lovesc aprig si nu tin cont de nimeni si de nimic!!!!!!!!!!!!!
Acum voi trece in registrul vesel si ii voi spune lui Cleo ca fata ei ESTE CEA MAI FRUMOASA FETITA VAZUTA DE MINE PANA ACUM!!!!!!!!!!!!!Nu exagerez, am mai vazut eu copii frumosi in special fetite dar a ta Cleo le intrece pe toate.Va rog mult fetele cu fetite sa nu va suparati pe mine, pentru mine ea este cea mai frumoasa!!!!!!!!!!!
Azi noapte am patit ceva incredibil, B.G s-a dat jos din pat si a tot patrulat ba in partea mea ba in partea lui tasu ne-a dat si catre o palma sa ne trezim , nu a reusit, apoi dupa vreio zece minute m-am trezit de-a binelea si eram asa buimaca ca nu gaseam copilu dar el isi facuse culcus jos, tresese cearsaful cu care ne invelim pe el si se culcase omu!!!!!!!!!!!!!!!!!

Face numai prostioare, v-ma spus ca ASCUNDE LUCRURI!!!!!!!!!!!!
ESME AR TREBUI SA SCRII O CARTE CU TOATE TRUCURILE TALE IN BUCATARIE PLUS RETETE FACUTE DE MANA TA!!!!!!!!!!!!!!!!!Garantat ai succes!!!!!!!!!!!!!!!!, S-au macar fa un blog cu chestiile astea sau o pagina sa le gasim pe toate la comun!Cu toate noutatile de la tine ma zapacesc, nu stiu care si pe unde sa le gasesc!!!!!!!!!!!!esti fantastica in bucatarie nu te intrece NIMENI!!!!!!!!!!!!!!!!!
GABITZA eu iti spun sigur ca au avut pont, au venit la sigur pt ca stiau ca lipsiti.Mie mi-au spatr casa si au avut ce lua, bijuterii, printre care si unul cu valoare mare sentimentala pt ca era cu un tanzanit si il adusesesm tocmai din Africa de sud, argint o gramada,ceasuri, iar prima data au gasit si bani, a doua oara s-au intepat ca toti ii aveam la banca, insa norocul a fost ca am picat la tanc in casa si nu au golit tot, dar si ca aveam asigurare pe tot si mi-am recuperat integral banii, insa acum tin bijuteriile la banca pt ca am cateva bijuterii de familie f. vechi la care tin f. mult si pe care vreau sa le las si mostenitorilor mei asa cum si eu am primit de la bunici si strabunici, deci in casa am zero.Sa fiti atente pe stalpii de telegraf din fata blocului ca asa isi insemneaza teritoriul unde vor actiona, asta e un pont de la un hot!
Alarma e O.K., noi avem monitorizare de la BGS si in mai putin de un minut sunt la usa, asa ca invit hotii sa vina la mine daca vor sa isi ia omor!!!!!!!!!!! in politia Romana nu am nici cea mai mica incredere mai bine ma apar singura!!!!!!!!!!!!!
Va pupam pe toate
Mami de Bogdanici Pogonici
Doloress spune:
Am vazut poze absolut SUPERBE, am avzut-o pe Laura fotomodel, care m-a inspirat sa ma apuc de cura de slabire, am vazut doua printese dezmotate, de Bellane si Inais, mi-au facut pofta de fetite, am vazut poze din vacante de la Alysh, Cleo si Gabita si mi-au facut pofta de mare
...
Magnetism79 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Doloress Uite asa imi spunea bunica mea sa-i cer mereu lui Dumnezeu sanatate, minte si noroc (cum urez eu mladitelor noastre) ca astea sunt cele mai importante. Si eu o intrebam daca nu pot sa cer o papusa si ea imi zicea sa nu -l plictisesc pe Dumnezeu cu chestii neimportante. Si uite asa mi-a ramas in minte, pana azi, ca lucrurile materiale nu sunt prea importante Am vazut poze absolut SUPERBE, am avzut-o pe Laura fotomodel, care m-a inspirat sa ma apuc de cura de slabire, am vazut doua printese dezmotate, de Bellane si Inais, mi-au facut pofta de fetite, am vazut poze din vacante de la Alysh, Cleo si Gabita si mi-au facut pofta de mare ...Doloress daca incerci o ironie la adresa mea nu e cazul! Te rog mult sa nu incerci sa-mi dai mie replici acide invocand divinitatea sau apeland la bunastarea mea materiala cu atat mai mult ironizand starea mea de sanatate. Daca vrei poti sa ignori mesajul meu,putin imi pasa,insa ironii de genul asta nu suport. Doloress si bulina Patrick (29.04.2008)***www.onetruemedia.com/shared?p=724a9b37307be7a490fa03&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj Patrick "Trebuie sa ne iubim copii asa cum sunt, nu sa le substituim propria noastra vointa " Francoise Dolto |
Mami de Bogdanici Pogonici
Doloress spune:
Magnetism
n-a fost Doamne fereste nici o ironie! Nici nu vazusem mesajul tau cand am postat, eu postasem in continuare mesajului meu in care urasem sanatate, minte si noroc mladitelor si mugurasilor sarbatoriti in ultimele zile, si cum le uram eu asa mi-am adus aminte ca asa imi ura bunica mea care a murit, si de gluma asta pe care o facea ea cand ceream eu papusi lui Doamne-Doamne.
Mai apoi am citit mesajul tau, sa stii, si iti urez multa multa sanatate, Doamne fereste, cum poti crede ca pot face ironii la asemenea chestii, eu stiu ce inseamna, sora mea a avut HPV, celule canceroase de nu stiu ce tip, a fost chiar destul de grav, a facut operatie, acum e bine, dar traieste toata viata cu frica, astea pot sa apara oricand.
Deci mult curaj ca o sa fie totul bine, ai sa vezi, totul e sa le descoperi din timp si sa le tratezi.
Imi pare rau ca s-a interpretat mesajul meu aiurea, asa e cand ai un copil printre picioare, nu am reusit sa scriu totul in mesajul de inceput, asa ca am trimis ala cu La multi ani, intre timp a venit Patrick pe capul meu, apoi am scris din nou fara sa ma mai uit daca cineva postase intre timp.
In fine, sper sa nu te fi suparat prea tare din cauza mea... a fost o neintelegere
Doloress spune:
Anyway, mi-am schimbat raspunsul, ca sa nu se mai inteleaga gresit, ma simt acuma tare prost... De alta data am sa dau edit la ultima postare, ca sa nu iasa iar aiurea.
Oricum e un semn ca poate ar trebui sa-mi tin povestile pentru mine, multa lume imi zice ca nu stiu sa ma exprim cum trebuie, mereu se intelege altceva.
Imi pare tare rau
stefany_p spune:
Sa te fereasca Dumnezeu Dolores sa-ti tii povestile numai pt tine, ca o incurci cu mine... daca tu te exprimi prost inseamna ca restul suntem cizme..ok???![]()
ce face PATRICK?
Reallaura spune:
DOloress stai ma linistita, ai fost inteleasa gresit, nu s-a intamplat nimic.
ma bucur ca ai intrat sa ne spui una alta! EU chiar remarcasem urarea ta si imi placuse!!
MAgnetism ooof, draga de tine, din cauza necazului astuia cred ca ai interpretat-o gresit pe Doloress! Iti doresc multa multa sanatate ca e cel mai important. Imi pare atat de rau ca ti-a iesit papa nicolau nasol...dar poate daca repeti analiza, in 6 luni e altceva. Doamne Ajuta!
O sa-mi fac si eu in iulie..
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008