Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (106)
Raspunsuri - Pagina 17
iulia83 spune:
cleo, welcome bek

cafeaua o luam, rahatul...nu
niciodata nu mi-a placut. hai, asteptam poze, cat imi beu si eu cafeaua data de tine...santajista mea sta cu capul pe piciorul meu si se uita in ochii mei si scherlaie cu manuta pipaie aici sus doar doar m-o fraieri...i-am luat ieri o jucarie cu ferma vesela, sunete, lumini, etc, am dat o carca de bani pe ea doar-doar o tine-o ocupata..se juca fix 2 min cu ea...ma vazu la tastatura, veni balanganind dupa mine sa puna si ea mana domne 
deci...eu caut pe net, acum tratament pt bronsita..ca ce mi-a dat dr mea de fam...u functioneaza si lasa de dorit
Doamne ajuta
YLARI spune:
Cleeeooo, Bine ai revenit!!! Pupici multi!!!
Deci, dupa de ieri am dat o mie de telefoane si am reusit sa obtin proforma de la hotel sa platim avansul si sa ne confirme aia rezervarea, al meu sotz imi spune ca sefu' cica n-ar prea fi de acord sa isi ia al meu concediu!!! Cine a mai pomenit asa tzara de sclavi ca a noastra????? Sunt foarte revoltata. Asa ca mai vorbeste azi o data cu el si vedem ce facem. Of...
Mda, aia cu verighetele tot nu mi-au raspuns.
Azi vreau sa sun in Hambarului ca sa vad daca e posibil sa primesc luna asta banii. Of...
Asheeeaaa... Cica azi e canicula de-aia nasoala... Asa ca o sa ies devreme pe afara. As vrea sa duc un CD cu poze sa mai scot cateva (vreo 100
) Eu sunt fan poze... Poate fiindca de cand eram mica mai am doar vreo 2 poze 
Hai va pup, stau pe-aici, pe faza. Cleo, baga cateva poze... Macar asa sa vad si eu mare si concediu ![]()
YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png
gabitzam spune:
Cleo, uelcom bec !!! Mi-a lipsit cafeaua ta! Cum a fost zborul? Cum a stat Fifi in avion? Cum v-ati simtit? V-ati bronzat? V-ati ingrasat? Poze, poze, poze....
iulia83 spune:
ylari..la ce hotel te cazasi? cat te costa? in ce perioada? poate ne vedem pe acolo. sa stii ca si lui cornel i se pusesera semne de intrebare asupra concediului. adica semnase pt o luna, apoi de-abia daca a rezolvat pt saptamana aia in care mergem la mare..chiar ca tara de sclavi..unde mai pui ca poate fi chemat din concediu fara drept de apel daca li se scoala alora...
nasol
Lorich spune:
Ne-am intors! 
Gata suntem dezmotati si noi! Am avut o petrecere draguta, restransa, un gratar cu multe salate, tort si familia apropiata. Au fost si 2 copilasi de 2 ani, Robert s-a jucat cu ei pana a picat, si la propriu si la figurat.
De pe tavita a ales asa : prima data a atins doar cartea, dar nu a luat-o, deci nu se pune, si a ridicata asa: chei d emasina, pix si lant de aur.
Mai rau e ca am descoperit ca nr. de zile in deplasare = nr. de zile de greva foamei, n-a mancat mai nimic, doar san seara si dimi+ niste cereale cu lapte +3grame de carnita asa in mana, la masa cu toti. E ingrijorator, ca nu stiu cum voi managui situatia 7 zile la mare. Sa speram ca are de unde sa suplineasca greva.
Dar nu conteaza asta acum, important e ca am baiat mare , s-a facut un an de iubire la o intensitate maxima, cum nu credeam ca se poate.
O sa pun si poze, cand venim de afara.
La multi ani Tudor de elena pt zilele trecute, la multi ani Amelia pt. ieri, la multi ani Ana si Bianca pentru azi! Sa cresteti mari, sanatos si sa umpleti inimile tutur de bucurie!
Acum multumiri Desiree,
Simonacip,
Gabita,
Ylari
, Andrada,
Esme
, Belleane,
Simonix,
Lily, Socrate,
Inais,
ca_eric,
Iulia,
china,
Cleo! Va multumesc mult mamici dragi! Abia asteptam sa vad mesajele voastre, sincer! Asa parca...toata lumea ii canta multi ani traisca comorii mele dragi!
Va pup si revin cu poze si cu muuuulte vizionari de poze!
Lori, mami de Robert din 9.06.2008
Lorich spune:
La multi ani pentru ieri lui tati de Raducu si tati de Dariuta!!! 
Sa fiti sanatosi sa aveti grija mare de comorile voastre! 

Lori, mami de Robert din 9.06.2008
Adriana_78 spune:
Ne-am intors si noi aseara de la Viena scurt a fost pacat!
Am venit la caldurile din Buc. cand am ajuns duminica la Viena era chiar racorica, temp. suportabile, si vara trecuta a fost cam ploioasa si nu f. calduroasa. Sper sa supravietuim verii toride din Buc. urasc sa nu pot dormi de caldura si sa ma perpelesc pe toate partile.
Laura, mi-e usor sa schimb peisajul cu unul cunoscut ca la Viena e intr-un fel tot casa noastra, daca as merge undeva necunoscut, fara lucrurile mele, as avea mai multe retineri. Plus ca nu e chiar asa departe si am avut noroc cu copilasi cuminti la drum
Am vazut si eu pozele tale esti o frumusica iti sta f. bine cu rochita, si sunteti o pereche f frumoasa
Prag, ce situatie! sper sa-si revina sotul cu spatele cat de curand.
Alysh, ati mai fost cu o fam. cu doi copii? ar fi avut Vlad tovarasi de joaca.
Ce codite acolo. esti o frumusica
La cat mai multe excursii!
Gabi, ce faza! bine ca n-au intrat in casa!
Si vecinilor nostri din Viena la fel li s-a intamplat au incercat sa sparga usa, da cica au fost surprinsi d eun vecin si au abandonat erau plecati o saptmana din oras deci au stat la panda, au venit la sigur -- si ne-am gandit cu groaza ca putea fi usa noastra
Motul se face in crestet ? eu am crezut ca in frunte
Si mie imi place poza cu Raducu cu mana pe san e tare simpatic
Ylari, pai de ce sa le fie frica, daca stiu ca nu e nimeni acasa- asta le e meseria sunt harsiti, cu experienta.
Da, Belleane, de acord cu Gabi, ce platouri ochioase
tare scumpa mica Elena cu rochitica cu bretele ce mult a crescut!
Inais, frumoase poze! si tortuletul gargarita f. frumos scuze, poate ai spus unde anume ati sarbatorit? era o gradina, nu?
Simonix, si noi tot pe mancare de bebe suntem eu am o mica mofturoasa, insa e tare scumpa si daca e sanatoasa, ma consolez cu ideea ca mancarea nu e pct. forte la noi, importanta redusa
Eu as zice sa va luati cu 4 camere chiar daca nu mai faceti bebe, insa e mai usor, cand ai musafiri (mama ta, sau poate prieteni) sa ai destul spatiu e minunat eu, daca ne-am permite si s-ar putea as vrea chiar cinci camere
Cleo, bine ai venit! impresii ...
La multi ani, sarbatoritilor de ieri, Robert si Amelia!
La multi ani, Ana si Bianca!
Adriana
aldaesme spune:
La Multi Ani!
Ana si Bianca Maria
Sa fiti fericite si sanatoase, sa aveti o copilarie de vis si o viata senina!!!
Salutare cu cafea,
Cleo bine te-ai reintors in realitaea zilnica sa va fie de bine vacanta!!! felicitari pentru vioara (o mica urma de invidie aici la mine....glumesc).
...Eu am facut la casa lu' pionieru' pictura. Eram in clasa a treia cand m-am dus la ei, ne-am inscris si eram 48 pentru o grupa de 10. Ne-a pus to'arshul profesor sa facem doua planse una portret si una amestec de culori si am avut trei ore la dispozitie. Eram de toate varstele pionieresti.Va puteti imagina un soi de exmane in clasa a treia de trei ore? pai dupa un ceas am iesit de acolo cu ambele planse gata...ma gandeam ce naiba fac aia p-acolo...io eram mic si prostut erau unii mari care dadeau cu diverse soiuri de pensule, cu diverse amestecuri de culori...La final insa eu am fost printre aia 10. Am stat pana la liceu, ca se transformase intre timp in palatu' copiilor...in clasa a sasea incepuse si cercul de informatica ('86-'87) aveam cateva TimS-uri si cateva HC85...m-am inscris si la ala...inca o data examen...da eram mare talent la mate asa ca n-am avut nici o problema. Io am fo' un geniu da' m-am prostit cu trecerea timpului. Dealtfel e stiut faptul ca de pe la 20-25 de ani in functie de persoana creierul incepe deja sa se micsoreze lejer, la mine cred ca se intampa in mod accelerat
.
Georgiana glucoza se gaseste la farmacii in Romania si arata ca un praf alb. Apropo voi nu ati facut in sarcina testul de glicemie cu glucoza? Fiind zahar simplu, adica cel mai simplu e cel mai usor de transformat de catre organism si e un inlocuitor foarte bun pentru zahar.
Zaharul de trestie e sa zicem o tzar mai bun decat zaharul procesat de sfecla...da' tot mare diferenta nu e. Oricum la un moment dat vom trece si noi pe zahar...e ok...atata vreme cat nu se exagereaza, acu ins ae mare stocul de glucoza.
Aseara cand am ajuns acasa aveam o mare problema...lipsa acuta de paine, lipsa acuta de cereale...asa ca...masa fetei parea compromisa, fiindca nu voiams a ii mai dau o banana cu lapte.
Prin urmare mi-am intins ochiul in frigider, am scos un zucchini (daca ar fi aici dovlecei de aia frumosi, lunguieti cum aveti voi acu in piata in romania din ala as fi scos, insa aici nu gasesc decat in piata in anderlecht...si nu ma dau in vat dupa piata aia, plus ca e departe), o cutie cu branza de vaci (pe asta nu am scos-o am pus doar ochiul pe ea), o cutie cu smantana lichida, o bucatica de unt...
P-afara mai aveam ceva marar in ghiveci si niste usturoi.
Curatat catel de usturoi, taiat minuscul, pus in craticioara in care era bucatica de unt si doua linguri de apa (ca sa nu se prajeasca usturoiul doar sa se "soteze");
Curata rapid zuchinni, taiat cubulete mici, o jumate puse in punga si la congelator (greseala), jumatatea cealalata pusa in craticioara sus numita.
Pus deasupra niste smantana lichida, nu multa. lasat la fiert cateva clocote, pana cuburile erau fierte...nu terci, doar patrunse.
Taiat mararul maruntel si adaugat.
Adaugat o juma de lingura de amidon ca sa lege putin sosul, lasat la fiert 1 minut.
Luat de pe foc si pus in farfurie...piesa de rezistenta si gandirea magica a lu' Esme...ca sa racesc rapid mancarica, abia acu' am scos branza de la frigider si am pus doua linguri sanatoase si amestecat.
Toata treaba a durat cam 10 minute cu tot cu racit si copila a mancat de s-a lins pe buze. Acu' evident ca asta e deviere pe tema data de la celebra mancarica de dovlecel care ne place si nou mult...as aca al meut sot saliva de numa dupa ce avea copilul in farfurie, prin urmare a lasat-o fara vreo trei linguri de mancarica...la prima fata chair a prostestat...ca cum, ca de ce...ca e a ei
, de atsa ziceam ca greseala mare a fost ca nu am facut tot zucchini. Sa-mi fie invatatura de minte. Asta este de exemplu o mancare care e superba fara sare!
Diseara cred ca bagam cu totii pizza...daca tine fata cu mine - respectiv daca nu moare de foame - daca nu tot la italieni ramanem dar cu paste in sos de rosii.
Apropo de turul usa. Planul e sa jungem in Canada probabil vara viitoare - la al meu frate - si candva in USA la Boston...da' candva dupa ce naste prietena mea care acu' e in procesul ala romantios dinainte de burta
.
Simonix uikend, bbq, iesire, nisip, copii ???
Iar am bagat super povestea...ar trebui sa inchei..s-am incalecat p-o sha...da' defapt am incalecat pe-o tastatura.
O zi buna tuturor si sanatate maxima!!!
Esme
aldaesme spune:
Cred, s-ar putea sa ma insel, ca Simonix cand zice trei camere se refera la trei dormitoare...adica cel putin in anunturi aici, toate casele/apartamentele, au X camere si se citeste x dormitoare si apoi living, bucatarie eventual chiar birou.
Bafta mare draga mea!!!
Esme
cleo78 spune:
poze, ca am instalat asta noapte si merge cardreadearu pe laptop- tati acu e cu aparatu in service:
http://picasaweb.google.com/csocianu/20092IunieBelek
super idee de mancarica la cupil,mi-ai dat aldaesme.
si la oameni mari e buna. Io is moldovianca, mare mancatoare de mastana.
am vazut si ceva poze din spania. Cu love, alysh!
. Si cadoul pt Ariana. ala cu coditza... si ceva de la turta lui Eliana. Mai ce rochitza mai mai....numai io am tinut fata in pantaloni
. Sa se tavaleasca relaxata. Mai io ma uit la poze si mai am o valiza de despachetat. Adica a despachetat-o Mara, e peste tot....
Si bag ceva amuzant, fetelor, stiu ca v-a lipsit:
Ora 7.30. Ba baiatule, da' o brinza de oaie n-ai? (M-au omorit astia cu bufetu' lor suedez. Hilton, Hilton, mare scofala...) Ma, tu n-auzi? Brinza de oaie ai? Oaie ma, behehe, stii ce-i aia? O hahalera, nu intelege nimic
Ora 8.30. Pai asta-i parlament? Astia n-au auzit de Casa Poporului... Un bordei
Ora 9.00. Da' unde-i nebunu' ala de Vadim? Al dracu' Tribun, iar se da mare la ziariste ca stie el cite masele stricate avea Mihai Viteazu. M-a lasat ca prostu la intrare.
Neaparat sa-mi iau asistenta. Tre' sa fac selectie de oferte. Mihaela Radulescu ar fi buna, ca stie cu papagalu. Da'i cam a dracu, sa nu ma cert cu ea cum s-a certat Tribunu cu Zavoranca
Ora 9.15. Ia uite, ba, ce birou mi-au dat astia. Da' unul cu balcon n-or fi avind, sa fac si io un gratarel din cind in cind cu Banel si cu Teia?
Ora 12.00. A venit o ziarista de la BBC. Ca ce fac eu in Parlament, ca ce fac eu pentru UE, c-o fi, c-o pati... N-a inteles nimic, io aduc crucea crestina in mijlocul paganilor!!! O hahalera!
Ora 13.00. Mersi, bonjur, silvuple, m-a omorit servitoru asta cu limba lui raraita. Ba baiatule, baga-ti ba mintile-n cap. Io-s Gigi Becali ba baiatule, tu cu mine sa vorbesti cum zic io, nu cum vrei tu!!!
Ora 15.00. A venit azi sefu al mare, Barosu, sa ne intimpine ca noi parlamentari. Baiat finut, stie sa le zica, e de-al nostru.
Ora 16.00. Aoleu ce fata are Traian Ungureanu asta! Ba baiatule, esti mai urit ca Argaseala, cum dracu ai ajuns tu linga mine aci? Da-te ma mai incolo, ca mirosi a ziarist. Un bagabont...
Ora 18.00 Acu' mi-a trimis Vadim inca trei carti de poezie cu autograf, prin servitoarea aia din Bulgaria, da n-are poze, m-am plictisit repede
Ora 20.00: Seara, ploua la Bruxelles. Table nu le stie nimenea aici. Zaru, os de femei, trebe mangaiat...da n-ai cu cine aici. Beau un vin de cinspe ani singur in hotel. Mi-e dor de palat.
Ora 22.00. Astia n-au OTV! Si nu da fotbal. Ia sa-l sun sun pe finu Mirel, sa vad daca a mai injurat vreun arab ...nu raspunde nici asta ...l-am facut om... i-am dat trei pungi cu valuta...
Ora 23.00. Mi-e dor de palat iar... nu ma suna niciun ziarist, auzi, dracu, ce-mi fac astia, sa ajung sa-mi fie dor sa ma sune hahalerele alea
(Acest articol este un pamflet si trebuie tratat ca atare)
o
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008