Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (106)
Raspunsuri - Pagina 16
simonacip spune:
fete dragi, am apucat sa vad si eu pozicile gabitzei(ca de obicei minunate), se vede ca v-a priit. imi pare rau de spargere...NU ti-e teama acum ??Sigur stiau ca plecati...stiu de cineva care plecase tot asa in concediu si a venit cineva le-a pus in clanta o reclama dintr-aia d ela pizza...stiti voi...si hotul vazind ca nu o ia nimeni de acolo si-a dat seama ca e liber ca nu-i nimeni acasa si atunci a spart...nasol rau
Bellene, vai ce rochiiita minunata are printesa, si cit e de dulcica.
La fel si Iasmi si tortuletele minunate...superbi copilasi!!
Eu tot pe fuga dar macar mi-am clatit nitel ochii cu copilasii superbi
Simona, mami de baieti 
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
ca_eric spune:
nici nu stiu cum sa incep...
pt raducu..sorry de intarziere
...apoi
pt robert, amelia sa cresteti mari si frumosi si sa fiti sanatosi!!!
am vazut o gramada d e poze..toate fff frumoase..sa iti fie de bine vacanta la barcelona alysh am vazut atatea minunatii...ca m-as duce si eu..dar nu pot..am mai vazut dezmotarea si weekendul la constanta petrecut de gabitza & co vreau sa spun ca sunteti o familie tare frumoasa...cateodata imi vine si mie sa vin in romania..dar cred ca doar in vizita
, apoi am vazut-o....pe laura...nu am cuvinte..esti as de frumoasa de ne apuca pe toate damblaua!!!
arati superb!!!, apoi am vazut poze de la belleane mmaaamaaaaa ce bunatati..jur ca mi-e foame..si eu vreau..ce fetitza dragutza ai..sa iti traiasca!!si nu in ultimul rand am vazut pozici de iasmi draga de ea...frumusica foc...cu baloanele pe langa ea..te topesti.
noi suntem bine, am avut unele mici problemutze dar acum totul e ok, vrem sa mergem i excursie pana la new york de 4 iulie, asta ar fi cam peste 3 sapt...sa vedem daca si reusim.
eric e bine, a inceput sa mearga sprijinit de canapea..nu uitati ca suntem cei mai mici...as aca noi abia suntem la etapa mers sprijinit. mancam bine, ceva asemanator cu robertix.
esme 
tot tin sa iti zic, dar nu apuc s ascriu...toata stima si respectul...poti sa vii si in tur ? prima te ia simonix...a doua m-am inscris eu..si nu de alta dar te plimb si eu prin us....te
. imi place mult ce scrii.
va pupez ca m-am intins ca placinta
Victoria_mami spune:
Unde-s pzoele cu Laurita? Nu le gasesc... chioara-s, frate! 
_
Mami de Printesa Victoria Isabella 
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
Reallaura spune:
Scriu din deplasare, de la maica-mea
Mircea e terminat dupa ziua cu Sis si Mati, ca de obicei.
In disperarea noastra nu respectam deloc programul copiilor, ii terminam.
Andrada, Danicris, Belleane, Gabitzule, Lilly, Socrate, Ca-eric merci fetele de complimente, ma si rusinez, sunteti prea dragute 
Esme merci de raspunsul cu sarea. De fapt asa fac si eu, ii pun numai acolo unde mancarea nu are gust daca nu e nitel sarata. Supa i-o dau de la noi direct, dar o fac mai nesarata. In loc de zahar folosesc glucoza, dar poate si zaharul de trestie ar fi ok..
Gabitzule mi-au placut pozele!! Incepind de la alea cu ceata...brrr la Andrei stapan pe Mamaia din telegondola si Raducu baiat mare dezmotat, Tortul a iesit excelent!!! O familie superba, ce mai!
Simonix pai ce zici tu acolo cu mancarea ta de cand erai mica suna f cunoscut. Noi am crescut cu paine prajita cu ceai in fiecare dimineata, mancare de cartofi si ciorba de cartofi cu ceapa in restul zilei. Si imi plac toate mancarurile acu, sanatoase suntem etc..ne stresam prea mult cu ce mananca si nu mananca bbeii. Dar nu putem face altfel, cred.
Lilly auzi, si Julia e intarcata deja?? Suuper! Hai ca am cam incheiat capitolul asta M&M-ii. Sis inchide tu lumina!!!
Ah, nici eu nu prea il las in nisip. E inca la capitolul cand baga tot in gurita...nu conteaza ca papa nisip.
Belleane m-a terminat Elena cu rochita ei cu maci. Superba!! Si ea e frumoasa de pica! Si Tu si Ruxandra la fel, ce elegante si frumoase!! Parca sunteti actrite toate!
Inais maaama, Iasmi parca e stapana castelului, asa umbla ea pe pajiste cu salul pe umeri si rodhita brodata. E superb copilasul asta, de-o expresivitate rara! Si tortul...demential!!
Ca-eric sper sa va iasa excursia la New York...mama ce mi-as dori si eu sa vad orasul asta!! Dar macar sa vad poze la altii!! Tin pumnii!
Desiree uite, AICI pozici de la nunta
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008
iulia83 spune:
neatza
noi am ajuns tarziu...ne-am lungit la o berica cu socrii la terasa, racoare, placut, etc...
LMA Robertel si Amelia Gabriela
sa va dea Dumnezeu sanatate si mult noroc in viata 
deci...vazut pozici cu frumusica dezmotzata de belleane nu ne-ai zis ce a ales de pe tavita..sau am omis eu ???
ma terminasi cu platourile alea
iar fetita mare arata ca de zahar, iti vine s-o papi cu rochita aia de printesa 
vad ca iasmi a tras euroi
ignorand cu desavarsire leutzii nostrii..bravo iasmiii...ce curioasa se uita ea la tava sa vada ce sa mai aleaga
cristina, care-i rolul cireselor acolo?!?
mama ce tort...original, superb, dar se vede ca te-ai dat peste cap...
lauritaaaa tu ai nascut cumva?!? bai cat de bine arati..de cate ori ma uit la pozele tale si ale lui sis, ma apuca ambitia sa scap naibii odata de burtoiul asta, insa ma trec toate potoroseniile din lume si o las balta
nu ma mai uit la pozele tale ca ma enervezi...[z]
msbb pe unde umbla??? iar a spalat putina??
eu sunt terminata, ma plimba fata azi de ma termina. azi mi-a facut surpriza de si-a dat drumu la manuta, a mers singurica si vad ca ii place, ca acum mai pe seara a prins curaj si facea ture singurica prin parc...bineinteles, eu in ceafa ei sa nu cumva sa cada
gata, in cateva saptamani o sa mearga singurica
atunci sa vezi probleme...
chinabulina spune:
intru pe fuga sa-i multumesc lui esme pentru reteta de tarta cu branza
s-a lins tati pe dejte, el care nu papa nimic daca n-are cioco
... dar trebuie sa intreb ceva (m-am gandit mult daca s-o fac, fiindca ma fac de cacao de tot): care-i faza cu glucoza? de unde? cum arata? ce-i aia, mai exact?
vreau si eu sa urez LA MULTI ANI tuturor sarbatoritilor de sambata si pana azi (ca de vineri n-am mai intrat), cu scuzele de rigoare ca e mai tarziu, dar e din toata inima!
si mai vroiam sa spun ca am vazut toate pozele frumoase cu copii frumosi, cu parinti la nunti si in vacante, cu marea mea draga si m-am intristat cand am citit de "musafirii" gabitzei (eu am oroare de faze din astea, la mine pe etaj au spart de 2 ori, iar noi n-am auzit nimic!!!)
acum fug la culcare, ca ma bazaie tati de ceva vreme. dar nu inainte de a va anunta ca gogo mai are un dinte, deci 6 ![]()
georgiana,
de gogoasa balerina teodora maria din 15 mai 2008
Ia te uita ce mare sunt
Povestea gogoasei balerine
Avem viata in sange
cleo78 spune:
buna fetelor, am aterizat in seara asta. Pana si turcii is mai acatarii decat noi. Zau. Ne-a luat o tara musulmana care nu vad ploile cu lunile si cara apa din creshtetulmuntelui cu sute de km.
In primul rand sa pup aniversatii ratati: raducu aducu, Iasmina vecina, RebECCA , IUNIA TEODORA SILVIA-COSMINA , VICTOR STEFAN,, ARIANA ELENA, MARIA lui ainigriv, TUDOR GABRIEL a lui elena_g, ROBERT a lui Lorich - AMELIA GABRIELA,pui de Melly si pt ca e aproape 10 iunie: ANA lui Blearus- + BIANCA MARIA lui Bratafel!
si Costi tati de 2 flacai. Deci sa fi\ti toti snatosi, si fericiti si bucurosi, si impliniti si cu o viata senina si de minuni plina.
apoi nu am vazut poze, ca... is franta- am deschis 3 taburi, cu spania lui Alysh, cu ariana,
o sa pup bolnaviorii sa se faca bine.
o pup si pe Magnetism pt ideea minunata de a dona ovule - nu iti va fi usor, dar este un dar minunat din partea ta. De a da viata.
vorbeati de muzica, instrumente. Am facut 7 ani vioara. Ce zici Magnetism, bagam un duet? la casa pionierului, cum era pe timpu, m-am dus ca imi placuse mie, desi maica mea considera ca e pierdere de vreme, il luam pe frate meu cu mine, ca nu aveam cu cine sa il las, s-a pishat pe un scaun epa colo, ce mai, nu am facut mare lucru din vioara, dar asha draga imi mi-e muzica....si asha am invatsat sa apreciez munca celorlalti. Ca tre multa munca, nu numai talent...
Asha ca, dati cupilul la orice aveti ocazia- muzica sa fie. Si la triunghi sa cante! si la capacele de pe oale- ritmul muzicii schimba viatza.
ash pune poze dar...mi s-a stricat aparatu foto. Si acu ma chinui sa instalez cumva/ceva sa vaz cardu pe laptop.
voprbeatri de sare: am dat mancare cu sare fetei. Nu multa, ca e mancarea usoara, dar deja mancnaca ca noi.
gabitzam, imi pare rau dew incident. Sa stii ca hotii buni intra pe o usha in 30sec., fara zgomot. Voi ati avut noroc-Dumnezeu acolo sus va iubeste - ori a iesit un vecin/ori yala a avut o hiba si nu a cooperat cu skill-u lor, ori skillu lor lasa de dorit si erau neshte agiamii. Deci acu 4-5 ani aveam grija de pisica unor amici. Au plecat - si cand s-au intors...usha fortzata (dupa aia m-au lasat motan-sitter sa verific periodic ca eram vecini de zona). Au chemat politia, si la sfatul lor au pus apoi sistem inchidere Mottura (cica e best of) si maiaveau inca 2 yale. Si le-a zis clar: nik nu este de nespart. Atat ca sistemele mai dificile nu le sparge orisicine; deja politstii stiu cine si ce sparge, iar hotii buni (rapizi si cu skill) merg la sigur: adica va urmaresc, ca v-ati schimbat mashina, ca plecati des in weekend, ca de 2 zile nu ati mai parcat mashina, ca ati aruncat cutia de la monitor LCD. Si lovesc acolo. O sa radeti, cine sta sa va urmareasca??? Ei, sunt suficienti pierde vara barfitori - care mor de curul altora. Si nu neaparat se duc sa zica la ala ca stie ca e hotz, dar e suficient sa barfeasca si aude cine trebuie....
Am decis sa lasam datorii la intretinere ![]()
apropos de hoti care urmaresc, imi povestea o colega de munca o faza: a venit fata din Sua unde a muncit, si.... a 2a zi i-a spart casa. Dupa ce 6 luni cand nu a fo nimeni in casa - nu s-a intamplat nik. Fata insa cu bani din SUA nu s-a itnors, ci a calatorit prin toata SUA, si a venit cu o valiza de pliante, poze, amintiri. TZAPA hotzilor - asha ca ... ma duc sa ascund aurul adus din turcia
. Il ascund la Noemi ![]()
Beleane, unde ti-=a fugit motanul cand ti-au spart usha? SI mai ales, asha martor, nu a vrut sa miaune faptashii?? io zic ca erau in cardashie...
Ylari, Mara strange cishtoace de la nisip... si din Ro, si din Turcia. Mai nou mi le da pe toate mie... e funny, stiu. Aporpos de cupil cu tzigare, uite-te sub ochii nostri: cu musafiri alaturi . Cu tigarea in gura. Musafirii faceau mishto: "sigur a mai fumat fiica ta, Cleo... pe unde o duci afara? "
desiree, super ca ati rezolvat cu nea Nelu, e posibil sa fie si un cumul de alimente, cu alte medicamente restantza, iar doza aia de mendicament nou din prima sa fi fost bobarnacul. Io zic sa perseverezi - deci nu e ceva grav.
fetelor, si Mara merge. Mai in 4 labe, mai in fund, dar...vai ce usor era inainte. Stati sa vedeti cand nu o sa ii mai prindem.....si o sa ii pierdem z
z
z
deci am cetit in diagonala. Atat mi-a ramas in minte sa va zic.
ma duc sa dorm.
o
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
Simonix spune:
Cleo - bine ai venit :) Sa iti fie de bine vacanta :) Cat despre mers - eu simt ca e de 1999999 mai usor de cand merge piticul, e mereu pe dupa mine prin casa, ma intreaba de toate, scotoceste peste tot, dar pot sa il las singur, la modul ca nu stau aplecata dupa el. El e cu mine in camera si eu imi vad de ale mele si el de ale lui - mereu arunc un ochi la el si am grija sa fie zona safe. La bucatarie vine dupa noi si deschide gura sa ii dau de mancare... apoi pleaca si da o tura de casa, m-am obisnuit asa, e mai relaxant. Uneori cand pleaca de la mine strig la tati "copil plecaaaat" - tati raspune "copil gasiiiit". Intotdeauna avem grija sa fie cu cineva in camera :)
Problema e la nani - ne punem amandoi in pat dar domnul vrea sa dea o tura de camera - se da jos din pat, alearga prin camera, vorbeste cu jucariile, mai se pune in pat langa mine, apoi iar o tura
mda ... La fel cu bibe: papa, alearga, papa, alearga ... sa ma mir ca are doar 9 600? de o luna nu cred ca a mai pus un gram pe el, desi mananca bine, zic eu.
Hai noapte buna la fete :) Noi ne cautam apartament, de aia am stat atat pe net. Intrebarea e: ne luam cu 4 camere sau cu 3 ?? Cu 4 camere ne luam doar daca mai facem un bebe 
==> MAI FACEM UN BEBE ???????????
Simona cu Robertzel baietzel frumos
Cum a venit Robertzel in viata noastra
Poze cu noi toti si Poze cu bebe
cleo78 spune:
o
turceasca, la nisip, cu mult zatz dar buuuna si taarree.
Si rahat. Am si rahat.
Ce balarii am scris asta noAPTE- incoerenta de la somn.
SImonix, ce sa zic cu apart.-io zic ca sa luati 4 preventiv
. Apoi, cum e taraboi cu unu, cu doi e mai mult taraboi, dar taraboi2 < 2 x Taraboi1.
Oricum, mai astepti 1 an si ceva sa ne sincronizam la bb2?
o
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008