Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (106)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

LA MULTI ANI TUDOR!
LA MULTI ANI ROBERT!
LA MULTI ANI AMELIA!

Mai, fetelor! Mie de ce nu mi-a atras careva atentia ca eu i-am urat ieri si azi pe M&M de mai, in loc de iunie... Scuze celor omisi.

Va las ptr. dimineata.

_
Mami de Printesa Victoria Isabella

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_g spune:

Va multumesc mult pentru urari si doresc si puilor vostri multa sanatate si fericire.Multumesc DANAH ,GABITZA,MSBB,BELLEANE,ANDRADA79,YLARI,MIHASER ,ALDAESME,DESIREE2002....scuze daca am omis pe cineva,oricum va multumesc mult!
Am facut o mica petrecere in familie,reusita pana la un moment dat(adica pana s-a incalzit foarte tare iar cavalerul nu mai avea stare)-pe care o vom continua saptamana viitoare intr-un loc ceva mai aerisit si cu o mare "dezmotare"pt.adulti.Tudor a luat de pe tavita prima data un ou dupa care au urmat :oglinda,cheile de la masina si banii.Sa va mai zic ca nici macar nu s-a uitat la pix si carte?.Oricum ...a iesit foarte dragut,el s-a simtit bine(cu mici exceptii)si invitatii la fel.
Va multumesc inca o data de urari si scuze pt.relatarea succinta si aparitiile din ce in ce mai rare dar am un mare inamic-timpul.Va pup si va doresc multa sanatate vou si bebeilor vostri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

neata fetelor, intru si eu scurt , 2 vorbe. azi vine si sis aici, cred ca iar umblam de rupem opincile...
Prag, ce de ai si tu pe cap.Jos palaria ca le rezolvi pe toate...sanatate oricum sotului, sa revina repede pe baricade. Noi ... Matei e foarte rasfatat, adica numai dupa tzitzi si cind nu-i dau se tavaleste pe jos, o face in mod clar pentru mine.la fel cind nu-i convine ceva, nu pot sa cred cit e de santajist..
sis, super pozele! Ce slaba esti!
Inais, asa a luat si Mati, doar ca creion in loc de pix..???Sa va fie de bine dezmotarea..
Iulia, ce scumpa e Mufiiii!
Alysh, super pozele, sa va fie de bine concediul

edit - La Multi ani Robert frumosule, sa ii bucuri pe mami si pe tati, sa ii faci fericiti!!

Simona, mami de baieti
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Buna dimineata fete frumoase!

Inainte de toate, la multi ani pentru puiul drag ROBERT, sa creasca mare si frumos, sa fie ocrotit toata viata de rele, sa vada doar partea frumoasa a vietii!

Astazi este si ziua lui Costi, sa-mi traiasca, face 42.

Si drept "cadou" am primit aseara cu totii, cand am ajuns acasa, o usa vandalizata de o tentativa de spargere. Din fericire cineva acolo sus ne-a ocrotit si n-au reusit sa si intre in casa, doar au spart una din yale si pe a doua au blocat-o. Chestiile astea eu credeam ca se intampla intotdeauna altora, si nu mie. Eram fericti, ne intorceam de la Constanta bine dispusi, trecusem si pe la Carrefour si facusem cumparaturile saptamanale si cand ajungem in fata usii, surpriza. Pe moment nu am fost siguri daca au reusit sau nu sa intre, ca usa era blocata. Asa un sentiment de frustrare, de neputinta, de furie am simtit. A venit si politia neasteptat de repede, dar pina nu vedeau daca au intrat sau nu, au zis ca nu au ce sa faca. M-am dus la un vecin si am stat cu copiii si am cautat si pe net un lacatus de urgenta, sa vina sa ne deschida, a venit cam in 40 de minute. Copiii erau agitati si se frichineau, imi venea sa plec in lume. N-am stiut daca au reusit sa intre sau nu pina nu a deschis lacatusul usa. Uffff, am fost asa de usurata.
Acum am tot felul de scenarii in cap, ca prea au venit astia la fix, stiau ca lipsim de acasa? ne-or fi urmarit? Vecinii aveau bagate in vizoarele de la usa cocoloase de hartie.

Acum e dus Costi sa cumpere yale noi, sa repare usa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

neatza...atat cat pot, ca sunt cu attatch. dau o aseara nu ne lua somnul, ca am furat 2 ore de somn pe zi, am stat cu cornel si ne-am chitzait pana pe la 2 dimineata, fata a dormit cu mama. pe la 1 noi mancam tort de la dezmotzare si ne alergam prin casa cu "sshhhhtt..incet ca se trezeste fatuca" - ul de rigoare si rasete infundate el a mai stat pana la 4 s-=a uitat la tv, eu mi-am impus sa dorm si pana la urma am picat...dar sunt ca batuta cu leuca...el a facut insolatie, are pielea rosie ca .. rosia

booon...sa raspund acusi

prag succes in continuare cu socrella prin preajma..misto ca ai auns la concertul elton john, mare cantaret, mare voce cred ca ti-a mers l;a suflet..sa-ti fie de bine

esme am sa;lvat aseara postarea ta s-o citesc azi pe indelete, ca am vazut chestii educative pe acolo. multumim frumos

danah succes sa iasa totul bine cu lucrarica..daca nu aduce cucoana corecturile la timp, imi zici mie ca stii ca eu is recuperatorul forumului

desiree mama ce bunatati gatesti tu acolo yam yam

ylari baga aici reteta cu dovleceii umpluti ca as vrea sa-i fac si eu ca am demult in cap sa-i fac...plsssssssssss..ah, vad ca ai dat-o..saru-mana

mda...nu mai pot sa scriu mai incerc..ma duc sa ma joc putin cu ea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Buna dimineata!

LA MULTI ANI ROBERT!!!
LA MULTI ANI AMELIA!!!

Sa va dea Dumnezeu sanatate si fericire!!! Sa aveti o copilarie frumoasa si sa fiti iubiti ca in prima zi in care mama voastra v-a privit prima data ochii cei frumosi si nevinovati!!!

Iulia, vezi maica reteta la pagina in care m-a intrebat Desiree de ea. Crezi ca o tzineam ptr mine???

Gabitzam, Doamne, si mie imi e frica mereu de hoti, exact asa a patit fratele meu, numai ca la ei au reusit sa intre. Eu nu inteleg domne cat curaj au hotzii astia... Nu le e frica de nimic, sa intri asa, in casa omului... Dar ma intreb oare au stiut ca lipsiti de acasa??? Bine ca n-au intrat. Imi pare rau ca s-a sfarsit asa un we atat de frumos... Pupici.

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Doamne, Gabitzule ce nebunie!!!
Bine ca aveati doua yale si ca nu au reusit ceea ce incepusera!
La multi ani pentru Costi, sa-ti traiasca, sa va bucurati de copii si sa va iubiti ca si pana acum!!
la multi ani si puisorilor care se serbeaza azi, Robert si Amelia! Sa fiti fericiti!!
Magnetism, succes cu bb 2!!Hahaaaa, ca tot vroia soacra-ta bb 2!! Ma bucur ca v-ati simtit bine la nunta si ca BG e psionat de muzica cine stie ce artist iese!!

Simona, mami de baieti

Mergi la inceput

Mai sus e Laura, am postat de pe contul lui Sis

Simona, mami de baieti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada79 spune:

Amelia si Robert
Sa cresteti mari si sanatosi si sa aveti parte numai de bucurii!!!!

Gabitzam La multi ani sotului tau! Sa fiti sanatosi si sa aveti parte numai de bucurii alaturi de cele doua minuni frumoase din viata voastra! Ufff prin ce ati trecut! Cred ca de undeva se stia ca sunteti plecati! Chiar imi pare rau pt ce ati patit, ce nenorociti, bine ca le-a venit usa de hac si nu i-au dat de capat!

Reallaura am admirat pozele si esti o frumoasa, dar asta stii deja!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aldaesme spune:

La Multi Ani micutzilor de un anisor astazi,

fluturica scumpaAmelia si Robert,

Sa va fie copilarie senina si fericita si viata usoara si implinita!!!

La Multi Ani lui Costi de Gabitza, sa fi fericit, sanatos si iubit mereu!!!

Apropo de sare am sa o introduc efectiv mai inspre doi ani, asta nu inseamna ca nu a dat deja de sare. Nu i-am luat niciopdata paine nesarata, de exemplu, apoi a mancat ea si telemea lejer desarata sau cascaval care si ala e lejer sarat. Doar ca daca ii fac de mancare nu ii pun sare suplimentar. Momentan e suficient cat isi ia din alte parti. Asta nici macar nu inseamna ca nu pot sa ii fac acelasi lucru ca si noua. De exemplu cand fac ciorba/supa dupa ce e gata ii scot ei o portie doua si in restul pun sare. In aluatul de pizza pun sare ca e tot un fel de paine insa in toppingul pentru pizza ei cea minuscula nu pun...si in cuptor intra a noastra cu a ei impreuna. Musakaua o fac din aceleasi ingrediente...o asamblez pe a ei si cand o asamblez pe a noastra adauga sare si tot impreuna stau in cuptor. Si uite asa. Al meu inca nu, dar eu am redus considerabil sarea in ce mananc .

In tara asta asa cum sportul e obligatoriu asa e si un instrument obligatoriu insa sunt facute in asa maniera incat sa placa copiilor. Ma simt asa de ramasa in urma cand imi aud toti colegii fara exceptie ca stiu un instrument...doua, trei depinde de talent. Si vorba aia, toti sunt ingineri. Sau ca toti, fara exceptie, au facut sau fac in continuare parte dintr-o echipa de sport - inot, polo, fotbal, baseball, hockey, handbal, korfbal, baschet, etc. La capitolul asta sunt oarecum ok ca din asta am facut si mi-a placut...pana am terminat liceul...in faculta extrem de putin, desi aici e obligatoriu in primii doi ani. Ma bucur insa ca asta e sistemul in care va invata Lorelei!

Incep sa cochetez si eu cu intzarcatul. Cred ca defapt si fi-mea cocheteaza cu el ca acu' dimineata dupa 10 minute la san e gata - insa in 5 minute cere mancare...Deci eu cred ca ce mai face ea la san e o joaca. Lapte mai este...asta e sigur, numa' cred ca s-a plictisit ea de el si il prefera pe ala de vaca din canutza . E ok, nu ma plang, a fost bine pana acum, de acum ne vom distra diminetaa si seara altfel... Ei, nu de azi...dar asa incet, incet...

Prag nasol cu bocajul...stiu cum e. pe mine ma ajuta centura de aia de sustinut spatele. Am vreo trei ...ca reusesc si eu sa imi fac din astea. Sanate maxima!

Si la noi vor veni bunicile, soacra doua saptamani in iulie, mama doua saptamani in august. Sper sa ne descurcam. Pana la urma ne vedem doar in uikenduri si seara . Vorba aia vin sa ne ajute, nu am ce comenta, desi le-am chemat mai mult ca sa isi construiasca relatia cu Lorelei, ca pana la urma chiar daca e liber la cresa aveam cel putin 3 alte optiuni pentur a o lasa pe fata in maini bune. Insa astea doua ale mele zic :"pai nu venim decat daca va putem ajuta, altfel numa va incurcam", asa ca le-am zis ca nu avem de ales

Gabi imi pare rau! Aveati cumva chestii in posta care sa le dea de inteles ca nu sunteti acasa? Stiu ca la noi se pare ca dupa asta se uita, de aceea aici daca mergem undeva cerem la posta sa nu ne aduca nimic pana venim inapoi. Cumva fac astia de nici reclamele nu ne mai intra in cutie.

Va pup, o zi buna tuturor si sanatate maxima!!!!

Esme

Mergi la inceput