Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (106)
Raspunsuri - Pagina 14
gabitzam spune:
Esme, era goala cutia postala. Dar tot cred ca nu au nimerit intamplator si cumva ne-au urmarit si au aflat ca nu suntem acasa. Vreau sa ne instalam alarma.
Am pus pe net pozele din weekend, si cu dezmotzarea si cu plimbarile pe plaja, prin Mamaia, si in Constanta. Vedeti, daca va face placere, aici. Am facut si niste filmulete, cand am timp le pun pe youtbe, cu alesul de pe tava si dez-motzarea efectiva.
Danicris spune:
Servus, fete cucuiete.
Esme, mi-a iesit tartaaaaa ... Saru'mana ! Poate ne mai dai idei cand ai putin timp la dispozitie. Multumesc frumos. 
Andra a lu' MsBB, felicitari pentru pasii facuti singurica, pui mic si frumos. 
Alysh, bine ai revenit, frumoase poze. 
Desiree, ce mai bunatati faci acolo, mi-ai facut pofta de peste, azi ma duc sa-mi cumpar si eu. Mie imi place mult pastravul, din pacate nu gasesc mereu proaspat. 
Ylari, multumesc de ideea cu dovleceii umplut, suna apetisant, o sa incerc si eu. 
Laurita, nu mai vorbesc cu tine daca nu-mi spui cum ai reusit sa slabesti in halu' asta. Ai fost superba la nunta aceea. 
Tati de Raduc, la multi ani fericiti alaturi de familia frumoasa.
Gabitza, imi pare rau de ceea ce vi s-a intamplat. 
Am reusit sa termin si eu parte din treburile pe ziua de azi, mai am felu' doi de papa de pregatit si gata, pot rasufla usurata. Va pup pe toate si va doresc plimbari lungi si frumoase.
Dani, mami de Rasfatzel 23.06.2008
Danicris spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gabitzam Esme, era goala cutia postala. Dar tot cred ca nu au nimerit intamplator si cumva ne-au urmarit si au aflat ca nu suntem acasa. Vreau sa ne instalam alarma. Am pus pe net pozele din weekend, si cu dezmotzarea si cu plimbarile pe plaja, prin Mamaia, si in Constanta. Vedeti, daca va face placere, aici. Am facut si niste filmulete, cand am timp le pun pe youtbe, cu alesul de pe tava si dez-motzarea efectiva. Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla Mami de puf mare, Andrei-Stefan (25.05.05) si puf mic Raducu(06.06.2008) |
Superbe pozele, sa va traiasca dezmotzatu' mic si motzatu mare.
Dani, mami de Rasfatzel 23.06.2008
iulia83 spune:
gabi, m-ai terminat cu pozele
iar cea cu raduc cu mana pe "dozatorul" lui mami e dementiala
...hmmmmm, ce era cu ceata aia?
n-am mai vazut asa ceva. era dimineata, nu? ca daca era si pranz...spooky..vreo corabie de pirati ceva?
hmmmm...vreau si eu nasi la constanta ![]()
gabitzam spune:
Iulia, era super stranie ceata aia pe plaja. Era in jur de 11. Veneau valuri-valuri de pe mare, se lasase frig, noroc ca era nisipul cald. Iar apa era rece de paralizai, iar Andrei ma tot punea sa-i aduc galetusa cu apa. Am stat cred vreo 20-25 de minute si am plecat, ne-am dus la Acvariu in Constanta, acolo se vede iar ceata in zona Cazino-ului, dar mai pe mare si in port. Acolo chiar era pe la pranz.
Tot timpul ma cauta pe plaja Raducu pe la tzitzi, cand ma vedea cu ele mai la vedere
Nasa copiilor este sora mea, cred ca se vede, ca semanam. Am avut mereu parte de vacante lungi la mare din "cauza" ei
Nu mai fusesem de doi ani, din vara lui 2007, tare imi fusese dor de Constanta, pentru mine este a doua casa acolo.
YLARI spune:
Gabitza ce poze superbeeeeeeeeee... mi-e o pofta de mare, abia astept sa mergem si noi...
Sa iti traiasca sotzul si dez-motzatul frumos!!!
YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png
belleane spune:
salutare,
Robertel dragalas de Lorich: Sa cresti frumos, destept sa fii norocos si iubit!!!
uau, Gabitam mare pacat, eu am patit-o de 2 ori. E tare naspa. 

Prima data am gasit toate lucrurile din casa ravasite, motanul plecase, usa rupta, vecinii n-au vazut n-au auzit..etc Au scos tot de prin sertare,dulapuri si au cautat apoi au aranjat sapunurile si alte chestii suprapuse. Au luat ce le-a placut( bani+bijuterii). Probabil ca va urmaresc de mult. La noi politia nu a rezolvat nimic. Era prin 2000. Nu ne-au mai sunat de atunci. Oricum criminalistii au dat cu un praf dubios pentru a lua amprente si au ramas pictate lucrurile. N-au gasit nici o amprenta. La dosar aveau fotografia usii de la baie si nu cea de la intrare. A doua oara au reusit sa sparga doar yalele si surpriza: a urlat alarma si au fugit. Nu s-a intamplat in acelasi loc, si a 2-a oara am ridicat niste bani de la banca si cred ca ne-au urmarit pentru s-a intamplat chiar a 2 -a zi. E tare aiurea si simti ca toti din jurul tau ar putea sa fie complici.Imi pare rau de polologhia pe care am scris-o dar de fiecare data ma intristez cand imi amintesc.
pisica mama de Ana Maria(3.08.2003) si Elena Ruxandra(28.05.2008)
povestea noastra:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137959
belleane spune:
Amelia sa cresti frumoasa si sa fii mandria parintilor tai. Melly te asteptam sa ne povestesti despre Amelia. 
Andrada79 spune:
Msbb felicitari pentru mica plimbareata!
Gabitzam am admirat pozele! Ai doi copii superbi!Ce frumos ca ai o sora la Constanta si niste nasi asa iubitori, ca se vede din privirile lor ce mult il iubesc pe Raducu si numai!
belleane spune:
acum sa va spun ce am vazut:
Poze cu Alysh
la Barcelona. Superbe.Bine ca v-ati incarcat bateriile pentru examene, griji, etc. Vreau si eu in vacanta. Plizzz Sau macar sa dorm cateva ore fara griji.Vreau sa uit macar cateva ore ca sunt
.
Apoi am vazut poze cu Laura de la nunta. E tare, arata ca si cum ar avea 15 ani, fara obligatii. 
Am vazut si pozele de la mare si cu tortul 
ale Gabitei cu cei 2 voinici frumosi. Parca am mai vazut ceva dar nu stiu.