Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (106)
Raspunsuri - Pagina 12
Victoria_mami spune:
Ylari, cum faci dovlecei umpluti? Imi dai reteta, te rog?
Victoria a papat exact legumele. Peste a papat pana i-am dat legume, apoi mi-a refuzat pestele.
Stiam! Daca are de ales intre legume si orice fel de carne, intai papa legumele si apoi, daca-i mai e fomica papa si carne.
Ce copil, dom'le! Si eu cat am fost gravi nu am putut manca mai deloc carne... oare o avea vreo legatura???
_
Mami de Printesa Victoria Isabella 
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
YLARI spune:
Esme si meniurile de la tine sunt absolut grozave, le-am bagat la favorite.
Desiree, pai am innabusit ceapa si orez intr-o tigaie, dupaia le-am lasat sa se raceasca. Dupa ce s-au racit le-am amestecat cu carnitza tocata de mine (de pui, evident) si cu putzin tarhon (mie imi place foarte tare tarhonul). Apoi am scobit dovleceii (curatati de coaja, bineinteles) cu o lingurita si i-am umplut cu compozitia de mei sus, i-am pus intr-o cratita si pe foc cu ei (am ras si putin morcov peste ei). Cand erau cat de cat fierti, am dat cateva rosii mari pe razatoare si am turnat sucul obtinut peste dovlecei si am bagat cratita la cuptor. Oricum, atat dovleceii, cat si carnea de pui fierbe destul de repede. La sfarsit am tocat marar peste ei si i-am mai lasat putin in cuptor. Si gata! Pofta buna! Cand i-am pregatit de servire printesei, i-am pus si 2 lingurite de iaurt.
Pupici.
YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png
Alysh spune:
Buna seara fetelor
Va pun niste poze din vacanta incepand de AICI
Sunt in urma cu urarile, dar nu-i nimic mai bine mai tarziu decat niciodata:cred ca i-am urat deja Iasminutzei, LA MULTI ANI, dar fiind zapacita nu mai stiu sigur, deci mai bine repet: sa fii sanatoasa, fericita si iubita Iasminutza scumpa!
Raducu frumusel si scump, sa ai o viata frumoasa si bogata in intamplari fericite! Sa fii sanatos si sa-i bucuri pe parinti!
LA multi ani Tudor!, sa ai parte de lucruri bune, sa fii sanatos si bucuros!
Laurita,, deci l-ai intarcat in sfarsit pe Mirci. Of, of, of, n-am sa uit ce-mi spuneai tu cand avea vreo 2-3 lunitze in parc, cum simteai tu ca nu mai ai laptic
abia astept sa va vad!
Prag, off, iubita, imi imaginez cat de greu iti este....daca mie mi se pare greu cu unul singur, dar tu cu 3 mai nou....lasa, soacra, soacra, poama acra, dar daca te ajuta acum tot e bine. Bafta, sa se deztepeneasca cat mai repede sotiorul.
Nu stiu de ce , ma gandesc acum la Lorich si vreau sa-i dau un 
Oricum ma gandesc mai mereu la voi, stiu ca uneori mai primesc mesaje la care nu pot raspunde sau uit sa raspund, tocmai de aceea m-am gandit serios daca mai e cazul sa scriu sau nu aici....pt ca e aiurea sa-ti scrie cineva si tu sa nu poti raspunde. Nu vreau sa dau senzatia ca ignor pe cineva.....dar mi-e greu sa plec asa ca scriu cand pot. Sper sa nu va suparati.
Vlady
YLARI spune:
Alysh, cum sa nu mai scrii, iubita??? Doamne! Nici sa nu mai spui asta... scriem si noi cand si cum putem, ca doar ne intelegem una pe alta, avem bb de care sa avem grija. Tu esti si cu invatatul, stai linistita, si sa stii ca ne esti asa de draga... eu una te-am asteptat cu nerabdare acum. Frumoase pozele, sa va fie de bine. Eu sper sa mai ajung pe la Barcelona, imi pare rau ca nu m-am simtit bine atunci, mie imi e si foarte greu sa merg mult pe jos si m-am simtit rau si din cauza asta... Din bus-ul turistic am vazut orasul de 2 ori, si pe turul rosu si pe cel albastru, dar cand mergem pe jos ma apucau toate alea. Plus ca eu nu m-am impacat cu ideea ca fata nu e cu mine... Asta e... Dar abia astept sa mergem la Disneyland Paris, stai sa mai creasca fata macar un an.
Te pup, toate bune!
YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png
Victoria_mami spune:
Ylari suna super reteta, tre sa o incerc, dar va trebui sa inlocuiesc orezul sau sa-l scot.
Alysh, superbe pozele! La pedrera e superba!
Noi vrem sa mergem, poate la anul (daca om fi bine... financiar) in Cuba iar si apoi, dupa ce imi iau cetatenia, vrea daddy in croaziera si pe cand o avea Victoria vreo 5-6 anisori, o sa o ducem la Disneyland, in Orlando-Florida, ca macar atunci apreciaza ce vede si o sa-si si aminteasca ce a vazut. Inainte, ar aprecia mami. ![]()
_
Reallaura spune:
Buna seara fete scumpe
Alysh hii, ce poze frumoase, am calatorit iar cu voi ce placere mi-a facut...si ce coafura! imi place. si pe mine ma tenteaza mereu sa fac ceva de genul asta cand calatoresc, atunci sunt tare curajoasa...as incerca o rasta ceva dar pacat ca nu o mai scot din par... Se vede ca v-ati facut de cap, mancare, masaje, gimnastica! Ma bucur ca v-ati simtit bine! Cat despre intarcat...da...marea mea teama ca nu e lapte, ca trece la biberon ca etc..la bb 2 voi fi mai relaxata!
un besito
Dana H succes cu lucrarea! Si mie mi se pare ca tu si Prag semanati si va citesc cu interes mereu, sa ma inspir pentru cand voi avea 2 bbici sa stiu ce si cum. Succes soacrei cu operatia, stii ca si tata s-a operat anul trecut, acu e ok!! Sper sa fie si recuperarea usoara!
Prag ooof, ce nasol cu soacra-ta ca va intelegeti asa nasol si mai ai inca 3 luni de stat cu ea...pana si ajutorul pe care ti-l da e un supliciu. mda. Nasol si faza cu sotul, si ce solutie aveti pana la urma ca sa-i treaca spatele??? Mai intra sa ne spui ce mai faceti! Ah, eu am facut niste pozici asa la nunta, dar mai mult cu mine singura ca barbate-miu uraste aparatul, na! uite AICIcateva.
Esme merci tare de rezumatul cu mancarea de bebica, e f util!! Sare cand ii introduci, eu deja ii cam dau lui Mircea...
Desiree, Ylari buna treaba cu ideile de retete, ne mai inspiram si noi...eu vreau sa-i fac ciorbita de perisoare cu carnita de vita, sa vedem ce iese..ca tot supa cu galusti s-o fi saturat si el!
Micaela ce mai face Dariuca??
Inais super ca a iesit bine, asteptam pozici!
Belleane hai fa o selectie si tu de pozici ca uite cu vremea asta ne plictisim in casa!
Andrada esti singura acsa de ti-e frica de ploaie??
ca si eu sunt tare fricoasa!!
Adriana wow, esti la viena?? ce usor schimbi tu peisajul...noi ca am fost plecati acu la brasov ni s-a parut ca parca am fi fost iar in liceu, as ane simteam!
Mihaser sanatate multa lui Cri!!Sper s anu fie grav!
Va pup si va las ca a tras Bogdan un Columbo de pe undeva si ne uitam!!
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008
iulia83 spune:
fetelor, abia acum am ajuns...am citit pe sarite, insa promit ca maine la cafea scriu mai mult si citesc din urma, acum mi-e somnic..am intrat sa urez si eu
LMA sarbatoritilor de azi, sa cresteti mari si sanatosi 
pana maine, nu ma pot abtine sa va intreb daca recunoasteti personajul din imagine?!?
noapte buna 
Reallaura spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui iulia83 pana maine, nu ma pot abtine sa va intreb daca recunoasteti personajul din imagine?!? noapte buna ![]() |
baiatul tau???
e duuulceLaurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008
Victoria_mami spune:
Laurit, am facut sie u sapt. trecuta ciorbita de perisoare... nu prea a papat, dar o sa fac iar, poate acum o sa pape mai bine.
_
Magnetism79 spune:
Dragele mele,
Scriu cam tarziu caci acum am revenit de la Snagov, suntem plecati de Duminica, de la nunta am ramas acolo.A fost super la nunta am dansat de mi-am rupt rochia intr-o parte, toata noaptea numai pe tocuri am stat, acum stau cu picioarele in apa rece.B.G.a fost sufletul nuntii pana la ora 11.30 cand l-am bagat la nani si am continuat pana dimineata.Vreau sa va spun ca s-a holbat toata noaptea la formatia aia care canta acolo, efectiv ma lua de mana si ma ducea in dreptul lor, apoi se aseza pe vine si se uita la domnii aia de cantau.Mi-a facut mare plcere sa cunosc un domn care canta la vioara si care a fost coleg de breasla cu profu meu de orchestra( eu am cantat vioara 1 intr-o orchestra )din pacate proful meu a murit D-zeu sa-l ierte insa mia- facut mare placere sa-mi amintesc de dansul si de concertele sustinute carew erau nenumarate.De altfel domnul cu vioara a fost fascinat de B.G. si mi-a zis ca este un copil deosebit si musai sa faca ceva muzica pentru ca nu a vazut in viata lui un copiul la mai putin de 1 an care sa stea o ora si ceva sa se uite cum canta o formatie si cu boxele care asurzeau un om mare sa-i bata in urechi
Bineanteles ca va face muzica nici nu ma gandesc sa nu incerc cu el din moment ce in afara de muzica clasica asculta si se bataie pe muzica lui Nicu Alifantis, Directia 5, Loredana etc, si innebuneste cand il vede pe tasu cantand la chitara si pe mine la pian.
A fost si sora-mea de la Brasov la mine vineri seara am fost in Club si ne-am distrat de minune, copilu a ramas cu Maia a lui, apoi Sambata au venit nasii si iar am bagat distractie la greu, iar Dum dim am fost la nunta, de fapt mai intai la Biserica Catolica din drumul Taberei( m-am uitat dupa mamici cu copii ca e un parculet langa , cred ca Moghioros langa care imi parcasem masina dar nu am vazut pe nimeni).
Laura bravo cu intarcatul o sa vezi ce usor iti va fi!!!!!!!!!!
Bravo Esme pentru toate bunatatile pamantului dar5 si pt sfaturi!!!!!!! le scot sa i le dau soacrei sa-i faca lui B.G papa bun, eu din pacate nu le am cu bucatareala, se pare ca norocoasa familiei la cap asta este sora mea care gateste dumnezeieste!!!!!!!!!!!!!, dar am noroc si cu sotul!!!!!!!!!!!!
Maine ma duc la analize pt prietena mea sa vedem valorile hormonale si alte analize uzuale.Daca e tot bine mai astept inca o luna si incep trat pt donatia de ovule.Speram sa fie o.k.Practic voi mai avea un copil insa cu un alt barbat!!!!!!!!!Wow!!!!!!!!!!!!!!
Va pupam !!!!!!.Ma bag la somn ca sunt rupta de picioare de la atata dans!!!!!!!!!
La multi ani pt dezmotatii wekendului trecut!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mami de Bogdanici Pogonici