Mamici de zmeurici de iulie-august 2009 (53)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Moniland

Fetelor cu contractii, nu le descrieti un pic?
Poate am si eu si habar nu am ca sunt ele.

32+Laura Ioana Irina Maria

moni,la mine se intareste burta tare tare de se vede clar unde e bebe si doare.ma lasa fara aer cateva secunde si apoi trece.

pozici
vine BEBE 2
Ebonee (02.10.2007)
Melissa (09.08.2009 DPN)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaraJ spune:

Buna mamicutelor,

EUMADA - sunt convinsa ca exemplul pe care l-ai dat este un caz real si, in general, cind lucrezi intr-un spital vezi in fiecare zi tot felul de situatii care de care mai inspaimintatoare. Asa sunt spitalele, nu sunt niciodata un motiv de sarbatoare si sunt sigura, cu atit mai putin in Romania. Ceea ce doream sa se spun e, ca astfel de cazuri sunt, de cele mai multe ori, izolate, iar in general, mamele dau nastere la copii sanatosi fara complicatii nici pentru ele, nici pentru bebicii lor. Asa cum va fi cazul si mamicilor de zmeurici.
Nimeni nu spune ca a naste e floare la ureche de asta si se cheama "travaliu"= munca, important e sa fim increzatoare si optimiste si la sfirsit sa ne tinem pruncii in brate, uitind de toata durerea prin care am trecut.
Eu va pupic pe toate si va urez ginduri cit mai pozitive si optimism la maxim,

Clara

Mami lui Bryce Mihai 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Citat:
citat din mesajul lui danielle02

Citat:
citat din mesajul lui Moniland

Fetelor cu contractii, nu le descrieti un pic?
Poate am si eu si habar nu am ca sunt ele.

moni,la mine se intareste burta tare tare de se vede clar unde e bebe si doare.ma lasa fara aer cateva secunde si apoi trece.

pozici
vine BEBE 2
Ebonee (02.10.2007)
Melissa (09.08.2009 DPN)

aha, eu inca nu am din astea. M-a durut acum cateva zile burtica, asa ca la CM si am luat un no spa si a trecut. Burtica mea e tare toata ca parca explodeaza, dar asa e ea fara sa am nicio durere. Cred ca asta nu se pune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns siacob spune:

ylla eu te inteleg perfect...mie mi-au spus de la eco de 24 saptamani ca este mai mica la greutate cu 10 zile, la 30 de spatamani se mentinea aceeasi diferenta si acum la 34s la fel. Acum, dupa ultima eco a spus ca va avea 2.6kg-2.8kg la nastere. In rest este perfect sanatoasa. Dr ginecolog nu este deloc ingrijorat de aceasta diferenta. Mi s-a explicat ca tine foarte tare de genele mamei cat si de faptul ca ecograful calculeaza ca si cum ai ramane insarcinata in prima zi a perioadei de fertilitate. In concluzie, nu esti singura in situatia asta, dar conteaza mai mult sa fie sanatos bebe si sa ia apoi in greutate.

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nour spune:

Am revenit si noi pe acasa... am alergat toata ziua cu pitika prin oras. De fapt, zilnic am parte de gimnastica vreau, nu vreau.. Burtika s-a jucat si ea stanga dreapta... deci printul s-a bucurat.

Fetelor, cum va descurcati cu arsurile?! Eu una am zilnic si simt ca nu mai pot. Ajung de tusesc de mai am putin si vomit. O senzatia asa de nasoala. Mai prin 6 luni le calmam cu lapte degresat sau 7up. Acum nici macar pastilele speciale pt asta nu isi mai fac efectul. Este obligat fortat ca de pe la 4 incolo sa am arsurile... si nu ar fi o problema, dar sunt nopti cand ma trezesc si din somn din cauza asta.

YLLA cu toate ca scriu mai tarziu... vroiam sa te incurajez ca totul o sa fie bine cu bebe si nu trebuie sa te ingrijorezi. Atata timp cat e activ nu ai de ce sa te ingrijorezi. Fetita mea a avut la nastere 3,130 si toata lumea care o vedea imi zicea ca nu are mai mult de 2.500. Si daca iti arat o poza cu ea la 4 luni... poti jura ca era obeza. Ba chiar cand am intrat cu ea in cabinetul dr m=a intrebat instantaneu ce ii dau sa mananc, ca daca nu era tzitzi o punea pe regim.

CLARAJ eu una sunt total de acord cu tine. Cam pe acelasi sistem se merge si aici. Eu la prima sarcina am stat 18 ore in travaliu si multumesc lui Dumnezeu am nascut o fetita sanatoasa si nici eu nu am avut probleme. A fost obositor.. dar il momentul cand am tinut-o in bratze am uitat de tot. Cu toate ca mi-a fost greu la prima sarcina... si acum voi incerca sa nasc tot natural si bineinteles fara epidurala. Este la alegerea fiecaruia.

MATCHA_OANA iti urez si eu LMA! Sa ai parte de un bebe sanatos si papacios si o nastere cat mai usoara. Sa fiti fericiti!

EUMADA iti dau maaaare dreptate cu sistemul sanitar din Romania. Ultima oara cand am fost in ro (in iarna) se tot prezenta la spital cazul din Constanta cand un dr a nenorocit pe viata un copil pt ca era beat. Eu una cred ca l-as face bucatele sa stiu ca am dus la termen o sarcina fara probleme si din cauza incompetentei sa imi nenoroceasca copilul. Sunt romanca, dar Romania are nevoie de muuuuuuuuuuuuuulte...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns siacob spune:

am uitat sa va spun, aseara am fost la medicul ginecolog si m-am plans ca si voi ca abia mai pot face cativa pasi de colo pana colo ca si incep intepaturile in burtica si tb sa ma asez neaparat. Dr mi-a spus (dupa ce a facut tuseu) ca bebe este foarte asezat spre iesire, foarte foarte jos, si cei care sunt asa pozitionati provoaca dureri mari la mamici. Tot din cauza asta nu pot merge foarte mult si am senzatia ca tb sa merg la toaleta non stop. Ca si recomandare: odihna cat mai multa!!!

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Moni,si la mine se intareste burta....mai ales partea de jos a burtii,si ma doare sub burtica,ma inteapa,cateodata simt ca si niste carceiDupa cateva secunde ma lasa,daca stau in pat, e si mai binePooh,mami de Timea(15.06.05) si 36+AMR 4 Sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nour spune:

Am revenit cu scrisul... cred ca umplu pagina in seara asta...

DANIELLE am vazut ca folosesti produsele celor de la Boots. Eu una si la prima sarcina dar si la sarcina asta m-am dat cu crema lor antivergeturi speciala pt burticutze marca Boots (e una cu albastru si alb) si deasupra dadeam cu uleiul MUM TO BE tot de la Boots. La prima sarcina nu am ramas cu nici o vergetura... dar m-am si cremuit, acum m-am cremuit cam pe jumatate dar pana acum nu a aparut nici o vergetura. Sper sa o tin tot asa fara si sa nu raman si de data asta. In schimb nu m-am dat pe sani nici acum dar nici la prima sarcina si s-a vazut. Am cateva vergeturi... ce sa fac, daca sanii sau hotarat sa o ia la goana in umflat si dezumflat?!?!

MONILAND ce frumos ca ai gemene. Ahhh... cred ca burtika iti e un adevarat playground. Sa ai o nastere usoara si cel mai important sa fie bebitzele sanatoase.

Va tot aud de spalat si calcat... sa imi fie rusine maaaaaaaare. Noroc ca avem o fata in casa care face curatenie si spala si le-a aranjat pe toate. Stau si asteapta in dulap... ca asa cum ziceam, au fost spalate de doua ori ca surioara s-a gandit sa le "aranjeze" ea. Am spalat husa de la leagan, husa de la scaunelele alea bouncer, mai am de scos inca un scaunel si cam asta ar fi. Vom cumpara un nou centru de joaca ca cel de la fata l-am dat unei prietene si acush mi-e rusine sa il cer inapoi.

MONICA2008 sa stii ca si eu am facut infectie urinara si mi-a dat sa iau 4 zile de zinnat de doua ori pe zi. Ehhh... bine la mine e ceva mai complicat ca bebe mi-a apasat prea mult pe uretra dreapta si s-a umflat destul de multicel si trebuie sa iau un tratament pana la sfarsitul sarcinii ca sa nu se umfle si mai mult pt ca altfel ma v-a baga la nascut fortat. Eu ma incred in Dumnezeu si stiu ca bebe va fi cuminte si va sta pana la termen in burtika la mami.

Eu gata... nu mai dau pe acilea in seara asta ca umplu pagina si o sa ma dati afara. Incerc acum sa pun una doua poze in mailul comun... daca nu o las pe maine dimineata ca imi pica ochii de somn, dar gura la mancat nu imi sta.

Maine avem si noi intalnire cu bebe pe la 2 si parca nu mai am rabdare. Sa dea Dumnezeu sa fie sanatos ca la infatisare eu zic ca ii seamana perfect fetei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meleea spune:

e posibil sa fie ceva...sau sunt coincidente problemele astea la copii cu scaunele moi, ca si o prietena a mea azi a plecat cu baietelul la bucuresti ca facea moale si cu putin sange zice ea,asta mic are 7 luni .

Meleea 33

AMR 7 sapt pana la DPN
AMR 5 sapt pana la cezariana

http://picasaweb.google.ro/meleea9/Desktop?authkey=Gv1sRgCI7LhN_Qu-HOrwE#
http://picasaweb.google.ro/meleea9/20090411?authkey=Gv1sRgCIfljvvPyfiGIg#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

si Ebonee a avut scaune moi 2 zile.ia trecut de la sine,mai si vomita.cica e un virus printre copiii
nour,nu ma dau cu produsele de la boots,ci cu cele care se afla in boots.dar daca ai zis ca sunt ok ptr vergeturi si ca nu ai nici una,wowoooooooooow o sa le incerc si eu musai
din boots cumpar mai mereu ce am nevoie ca acolo le gasesti pe toate,sunt la indemana

pozici
vine BEBE 2
Ebonee (02.10.2007)
Melissa (09.08.2009 DPN)

Mergi la inceput