Mamici de zmeurici de iulie-august 2009 (53)
Raspunsuri - Pagina 15
monica2008 spune:
MELEEA fff frumoasa nepotica sa_ti traiasca,seamana cu tati parca nu?
Fetele multumesc
vad eu ce imi da luni pt infectie
monica mamica in devenire
+36
denis stefan
doamne ajutane sa avem bebici sanatosi
amr 4sap
meleea spune:
Da MONI asa ni se pare si noua....sa vedem mai tarziu ,totusi eu zic ca are si putin de la mami ,ochisorii parca! ![]()
Meleea
33
AMR 7 sapt pana la DPN
AMR 5 sapt pana la cezariana
http://picasaweb.google.ro/meleea9/Desktop?authkey=Gv1sRgCI7LhN_Qu-HOrwE#
http://picasaweb.google.ro/meleea9/Alex?authkey=Gv1sRgCJ3V0_fEsf-7hAE#
pooh spune:
Moniland,si eu tot de la chinezi mi-am procurat chilotii de unica folosinta

Pooh,mami de Timea(15.06.05) si
36+
AMR 4 Sapt.
Giova spune:

am zis ca mai intru ieri, dar nici sa va citesc nu am apucat. asa m-a luat un chef de leneveala, cam tot face soacra...eu am facut supica, vreau sa fac o salata de beouf si atat pe azi.
Ea in schimb a spalat geamuri, rolete, Clau curatenia saptamanala, acum calca de zor enormele lenjerii de pat si pe urma imi face si curat prin dulapurile din bucatarie. Nu-mi place defel sa frec mobila de acolo...asa ca profitam.
Aseara am iesit la o plimbare pe centru, m-au luat contractiile, asa ca de iieri sunt pe No-spa si gynipral. In plus aseara mi-a facut Clau masaj si mi-a atins ceva la spate, de m-a sagetat prin burta si oasele pelvisului
.
Azi am iesit putin cu puiul in parc, dar numai in dureri ale oaselor am tinut-o...sper sa nu fie nimic grav.
incerc sa va citesc acum, dar tare mult ati mai scris.
Matcha-oana multa sanatate si fericire alaturi de cei dragi! sarcina la termen si un bb sanatos!
_
Gio
33+ si Marco(06.01.2006)
poze
Giova spune:
Blanca si eu stiu ca e de calitate bumbacul egiptean. sa foloseasca bebitza sanatoasa prosoapele.
Matcha-oana nu stiu ce sa zic cu epidurala. si eu am auzit ca unele nu-si simt picioarele, altele nici contr. cand trebuie sa impinga. Mie mi-a zis moasa ca mi-o lasa pana trebuia sa imping, pe urma imi oprea anestezicul ca sa simt totul si sa pot impinge. cum nu am folosit-o nu stiu ce sa zic.
Alina nu stiu cat sta soacra, cred ca pana pe luni. nu am intrebat ca mi-e rusine.
Ostropelul meu a iesit ca un pui la ceaun. am calit usturoi cu frunze de ceapa verde (mi-a facut pofta Danielle), cu ardei rosu, galben, pe urma am bagat bucatile de pui, am pus putina apa, am condimentat si am lasat la foc mic pana a scazut apa si s-a facut carnitza.
Alinutza si tu esti cu musafiri. sper ca nu te-ai obosit foarte tare. eu numai am bucatarit, restul soacra!
asteptam pozele cu hainutele si sa le poarte bebe sanatos.
Alex@sara bine ai revenit. sper sa ajungi sa te programezi si totul sa fie ok.
Ylla bine ca bb e sanatos si totul e ok, greutatea nu e asa importanta. poate sa recupereze pe urma. eu zic ca e bine ca va avea peste 3 kg, si cu 2800 am vazut bebei, care au pus foarte mult pe urma.
Monica mai ce silueta esti...super 9 kg
.
Lasa ca va trece cu tratament si infectia, nu e ceva grav, se intampla frecvent la
.
Dienutza super burtica, se vede ca e un bb grasun inautru.
Adriana, meleea imi pare rau ca va confruntati cu lipsa somnului. si eu am dormit azi noapte mai rau, cu multe treziri. sper sa nu se mai repete. daca as sta mai mult treaza, as fii zoombie toata ziua urmatoare.
Lucialu buna mancarica ta!
am musafir de seama, saraca a bagat ca sclavul pe plantatie, daca vine rar la noi si numai cand sunt
sau cu bb mic....
danielle super ca nu are nimic Ebonee la ochi. vad ca si tu te lupti cu contractiile astea nesuferite
.
cred ca e ok suportul pt. cadita. eu la Marco am avut genul asta:
http://www.mothercare.com/Mothercare-Ergonomically-shaped-bath-support/dp/B000IVQQNQ/ref=ts_dp_2/277-4665309-4284900?_encoding=UTF8&mcb=core
l-am folosit putin, era incomod, acum sa speram ca-l folosim mai des.
Oricum, bb statea foarte bine pe mana sotului
. un suport ieftin si bun.
Moniland stai linistita, te cred ca vei avea emotii...totul va fii bine, si bebitzele mai stau o vreme in burtica.
Meleea ce tare e sotul tau. si al meu m-a intrebat daca scriu de el si daca de bine sau de rau
.
e super nepotica ta, sa va traiasca!
revin...al meu copil e la al3-lea scaun moale
. sper sa nu o dea in ceva mai grav.
_
Gio
33+ si Marco(06.01.2006)
poze
pooh spune:
Buey,e ceva in aer de o multime de fete se plang de contractii dureroase?
De 3 zile pap la no-spa de parca ar fi bomboane
Giova,si Timea a avut scaune moi azi....intr-adevar a mancat o gramada de fructe,sper ca din cauza lor si sa nu fie altceva
Pooh,mami de Timea(15.06.05) si
36+
AMR 4 Sapt.
danielle02 spune:
offffffffff cate ne plangem de contractii
sa vedeti cand ajungem pe la 37-38 saptamani ce o sa ne rugam de ele sa apara ca sa nastem odata ca nu mai putem respira,misca,dureri etc si atunci nu or sa fie 
imediat imediat,nu mai e mult.
moni,am avut eu chiloti de unica folosinta dar nu i-am folosit.nici acum nus` exact ptr ce mi-a trebuit
am purtat normali,putin mai strasi ca sa nu "fuga pampersu`" ![]()
giova,si eu ma uitam la suportul ala in magazin,dar mi sa parut tot nu prea confortabil si l-am luat pe asta din material.e asa moale ![]()
meleea,
nepotica frumoasa foc 
pooh,fericit-o,las ca e bine daca tu ai contractii mai dureroase,esti aproape rau de tot sa iti tii pruncul in brate asa ca nu mai plange,se pregateste si uterul de marea intalnire,de asta posibil sa fie si dureroase.daca eram in locul tau dadeam si un chef sa vina printesa mai repede si cu muzica ![]()

din pacate la mine sunt dureroase si sunt abia in 31 saptamani,deci...eu ar trebui sa plang 
pozici
vine BEBE 2 
Ebonee (02.10.2007) 
Melissa (09.08.2009 DPN) 
danielle02 spune:
ylla,
nu ai parut rautacioasa deloc,eu am raspuns mai cu "haz" ca sa te incurajez ca nu esti singura cu vergeturi peste tot,ca se vad urat etc dupe ce ne tinem puii in brate o sa uitam de ele
uleiul il foloseam de 2 ori pe zi,dimineata si seara.e adevarat,nu mi-au disparut ca prin minune vergeturile dar le-a facut de culoarea pielii si nu se mai vad asa tare si rosii.
am folosit mai demult si o crema de la elancyl parca,nu mai stiu,stiu ca am dat pe ea mai mult ca pe ulei,acasa era 500 mii un tub micut,insa dupa ce nu am mai folosit-o parca au reaparut vergeturile
eram asa mandra ca mai putin si imi disparusera si cand colo,....
sper ca,cu uleiul asta sa nu fie la fel,desi multe fete l-au folosit dupa ce au nascut si au fost tare incantate de el.
pozici
vine BEBE 2 
Ebonee (02.10.2007) 
Melissa (09.08.2009 DPN) 
Moniland spune:
Fetelor cu contractii, nu le descrieti un pic?
Poate am si eu si habar nu am ca sunt ele.
32+
Laura Ioana
Irina Maria