Mamici de zmeurici de iulie-august 2009 (53)
Raspunsuri - Pagina 17
Nour spune:
DANIELLE eu de crema pt vergeturi ziceam ca e produsa sub numele lor Boots, dar uleiul pe care il recomand cu maaaare incredere e Sanctuary Mum to be strech mark oil... e de la Spa Convent Garden. Eu una l-am folosit si la prima sarcina si acum si cum ziceam nu am nimic. O sticla din aia mi-a ajuns destul de mult. La prima sarcina am terminat o sticla jumatate... la asta de abia am ajuns la 3 sferturi. 
Au si un spray pt picioare bun, cel putin pe mine ma ajuta. Mi se usuca picioarele si se umfla de zici ca sunt un butoi... dar sprayul asta iti da o senzatie asa de super.
monica2008 spune:
NOUR ce printesa frumoasa ai
sa_ti traiasca.eu abia astept sa ajung la dr luni sa vad ce imi spune ca luni am si tamponul vaginal si poate imi spune daca sa scurtat colul si ce antibiotic imi da.ca eu pe bebe il simt foarte jos
DANIELLE si la mine contractiile se prezinta tot asa se vede clar unde sta bebe si burtica devine tare
acuma fetelor eu am deja 36 de sap si am incredere in dumnezeu ca bebe o sa stea in burtica la mami macar pana la 38 de sap
GIOVA multumesc pt compliment
va las noapte buna fetele
monica mamica in devenire
+36
denis stefan
doamne ajutane sa avem bebici sanatosi
amr 4sap
Motana spune:
www.aromatherapy-at-home.com/after-birth.html" target="_blank">Tips to Solve Problems After Birth de folos.
si www.howtodothings.com/health-and-fitness/a4540-how-to-take-a-sitz-bath.html" target="_blank">Sitz baths
34+
Daria Alessia
"Anyone giving me bottles, teats or pacifiers will be sued. Daddy is a lawyer." (ma' baby)
"The key to effective parenting lies not in what we do but in who we are to our children." - Gordon Neufeld
meleea spune:
noi nu dormim, ca nu se cuvine
sa ne schimbam obiceiurile acum la sfarsit, nuuu?! NU STIU CAT MAI REZIST IN RITMUL ASTA
Asta mic devine din ce in ce mai neastamparat,face in toate directiile, valuri. sau se bucura ca a venit edi acasa ![]()
Meleea
33
AMR 7 sapt pana la DPN
AMR 5 sapt pana la cezariana
http://picasaweb.google.ro/meleea9/Desktop?authkey=Gv1sRgCI7LhN_Qu-HOrwE#
http://picasaweb.google.ro/meleea9/20090411?authkey=Gv1sRgCIfljvvPyfiGIg#
meleea spune:
Daca la inceputul sarcinii am evitat sa ma duc la firma , acum ma rog sa vina luni mai repede ca o iau razna de plictiseala si nici nu pot sa dorm
, ce sa fac ,ca doc a zis ca ar putea sa-mi dea de somn dar nu vrea
si nici eu nu vreau sa iau nimic

La ora 2 l-am scos pe sot la plimbare pe jos ca simteam ca turbez daca mai stau in casa si ne-am intors pe la 3.30 am inchis ochii doar o jumatate de ora si de atunci bantui prin casa si mai am si senzatia ca burta mea sta sa plesneasca
HELP!
Meleea
33
AMR 7 sapt pana la DPN
AMR 5 sapt pana la cezariana
http://picasaweb.google.ro/meleea9/Desktop?authkey=Gv1sRgCI7LhN_Qu-HOrwE#
http://picasaweb.google.ro/meleea9/20090411?authkey=Gv1sRgCIfljvvPyfiGIg#
danielle02 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Nour DANIELLE eu de crema pt vergeturi ziceam ca e produsa sub numele lor Boots, dar uleiul pe care il recomand cu maaaare incredere e Sanctuary Mum to be strech mark oil... e de la Spa Convent Garden. Eu una l-am folosit si la prima sarcina si acum si cum ziceam nu am nimic. O sticla din aia mi-a ajuns destul de mult. La prima sarcina am terminat o sticla jumatate... la asta de abia am ajuns la 3 sferturi. ![]() Au si un spray pt picioare bun, cel putin pe mine ma ajuta. Mi se usuca picioarele si se umfla de zici ca sunt un butoi... dar sprayul asta iti da o senzatie asa de super. Nur de gagalice mica Lulua (28.01.2008) si 33+ de cavaler mititel Poze vechi |

tare iti multumesc.numaidecat sa il i-au si eu sa vad cum e.pune un link cu el daca nu tii greu pls.
cu produsele fabricate de boots nu stiu ce sa zic ca nu le folosesc.daca ai zis ca sunt ok,ba bag si in astea ca deja disper de la atatea vergeturi :((((
pozici

vine BEBE 2

Ebonee (02.10.2007)

Melissa (09.08.2009 DPN)

danielle02 spune:
`neataaaaa
??
meleea,ce rau imi pare de tine ca nu poti dormi,offfffffffff
stiu si eu cum e,la prima sarcina am fost la fel ca tine,daca dormeam 3-4 ore pe noapte eram fresh ptr 2 zile.nu puteam dormi absolut deloc.nus` de unde atata energie.dar sa stii ca ai sa fii la fel dupa ce vine bebe,cel putin asa am fost eu,nu puteam dormi mult si cand o faceam ma odihneam super bine in alea cateva ore si eram fresh ptr bebe.dar sa stii ca nu a durat mult,![]()
acu am dormit de la 11 aseara pana la 6:30 acuma dimineata.cateodata dorm, si mai mult,dar am o atomica de fetita care ma termina si poate de asta.![]()
monica,daaaa si la tine la fel ca la pooh,macar voi va puteti bucura de contractiile astea,eu inca nu
dar nu imi bat capul ca le am de multisor asa ca sunt obisnuita cu ele.daca am ajuns pana aici,cat mai e pana la capat??
eu zic ca mai sunt la mine vreo 7 saptamani fiindca am o presimite ca Melissa o sa vrea sa iasa pe la 38 dupa cum a spus si moasa si doc.nu o sa stea mai mult.in plus sa reziste si dopul ala de sange care sta pe iesire ca el e toata smecheria de pe acolo ![]()
motana 
ma duc sa halesc ceva si sa ma bag in cada la un dush scurt,azi am program de biserica (sper) si vreau sa mergem.
sa aveti o duminica superba 
pozici
vine BEBE 2 
Ebonee (02.10.2007) 
Melissa (09.08.2009 DPN) 
adrianafedorca spune:
meleea ufff sa stii ca sa eram si eu la prima sarcina...aveam nopti cand dormeam dusa si nopti la rand cand ma trezeam de la 3-4 dimineata si pana la 6-7 nu puteam dormi , ma gandeam cu groaza ca urmeaza sa nasc si in loc sa ma odihnesc si sa dorm cat mai mult eu stateam cu ochii-n tavan sau pe net...dar daca nu puteam nu puteam...acum vad ca e un pic mai bine am zile cand dorm fff bine dar asa 1-2 nopti pe saptamana nu prea...si atunci si acum incerc sa ma dorm la pranz sa mai recuperez
_
Adriana mamica de Cezarica Georgian
(23 aprilie 2005)
si minunea din burtica
35+
Anastasia Ioana
AMR 4 saptamani

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler
adrianafedorca spune:
eu azi noapte am dormit dar a fost tare cald si am visat numai tampenii si acum sunt un pic ametita, as mai dormi vreo 2-3 ore dar nu ma lasa Cezar iar la 10 trebuie sa-l duc la fastrackids, noroc ca e ff aproape de casa
dupa amaiaza vrem sa mergem la expozitia de dinozauri de la baneasa mall...a fost cineva? se merita? ca Cezar abia asteatpta...nu stiu cum o sa merg eu ca abia ma mai deplasez...durerea de spate e acolo de vreo saptamna si nu ma lasa deloc de parca as avea un cui in spate dar o sa strang din dinti si asta e
_
Adriana mamica de Cezarica Georgian
(23 aprilie 2005)
si minunea din burtica
35+
Anastasia Ioana
AMR 4 saptamani

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler
hera01 spune:
neata zmeurici
Voi va plangeti ca nu puteti dormi si eu ca dorm ca o valiza in gara, ma duc la culcare pe la 22.30 ma trezesc pe la 9 dimineata si pe la 2 ma duc iar la somn pana pe la 16.30 , sotul vine sa controleze daca mai respir
,mai rau este ca ma trezesc noaptea ca sunt amortita toata , mai ales partea dreapta si doare rau pana pun tot corpul in functiune .
De ieri am intrat in concediul maternal asa ca pot sa-mi fac de cap si nu tbe sa mai dorm cu capul pe tastatura la servici
.
Fetelor , care vreti trimiti-mi si pe un link cu albumul nostru comun si parola, va rog.
34+

de gagalice mica
Lulua (28.01.2008) si