Mamici de zmeurici de iulie-august 2009 (53)
Raspunsuri - Pagina 12
danielle02 spune:
am luat suportul asta ptr vanutza:
http://www.mothercare.com/Mothercare-Fabric-bath-support/dp/B001CFP4F8/sr=1-15/qid=1244273884/ref=sr_1_15/277-0341248-6653803?%5Fencoding=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=42855041&mcb=core
ce ziceti?e ok? la mai luat cineva?
la Ebonee l-am avut pe asta:
http://www.mothercare.com/Mothercare-Foam-bath-support/dp/B001CFNB9O/sr=1-107/qid=1244274282/ref=sr_1_107/277-5418696-4881255?%5Fencoding=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=42855041&mcb=core
si asta pentru cand era mai mariosara:
http://www.mothercare.com/Mothercare-Deluxe-Baby-Bather-Splish-Splash/dp/B001NZFT9I/sr=1-24/qid=1244274102/ref=sr_1_24/280-8874319-9301543?%5Fencoding=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=42855041&mcb=core
pozici
vine BEBE 2 
Ebonee (02.10.2007) 
Melissa (09.08.2009 DPN) 
dariaioanaxx spune:
Eumada- ai perfecta dreptate in ceea ce priveste nasterea naturala; eu am trecut printr o experienta "horor" la prima nastere si n as vrea sa se repete; la mine durerile pe care le am avut si care au fost groaznice*va dati seama la ora 10 la internare aveam dilatatie 2 cm si la ora 19, dupa 9 ore de perfuzii cu med. pt dilatatie, deci si legata de pat ca eram cu perfuzie*aveam 4 cm; dar durerea fizica este ceva minor fata de durerea pe care o poti simti cand ti se poate spune sau ti se lasa de inteles ca daca nu te dilati ca sa nasti mai repede poti muri si tu si copilul, sau ca , copilul se poate naste cu probleme datorita suferintei fetale...etc de asta eu sutn pro cezariana;
tuturor
Asteptand a doua binecuvantare de la Tine ! si binecuvantarea, a venit...
sapt.29 cu Daria Nichola Miryam,
INIMA, A INIMII MELE!
ylla2009 spune:
Da LUCIALU cel pe care l-a dat DANIELLE in link..despre care ea zicea ca il floseste si nu mai ca nu i-au aparut vergeturi ci pareau ca se estompeaza si cele vechi..asta pana a citit ea ca contine anumite substante nu prea recomandate in sarcina.Il mai folosesti DANIELLE sau ai intrerupt??? E cam scumpicel dar daca isi merita banii..ii dam..fiind de la boots cred ca s-a gasi si pe la noi in farmacii si magazine mai de fitza
.Azi iar mi-s pe forum calare
.
Imi pare nespus de rau pentru MELEEA si ADRIANA..si eu mai ma foiesc noaptea dar ziua as dormi pe rupte..dar dorm si noaptea.
Ylla
34+Luca Andrei si mami de
Carmen,8.10.2003
pozicile mele si ale ingerasilor
danielle02 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ylla2009 Da LUCIALU cel pe care l-a dat DANIELLE in link..despre care ea zicea ca il floseste si nu mai ca nu i-au aparut vergeturi ci pareau ca se estompeaza si cele vechi..asta pana a citit ea ca contine anumite substante nu prea recomandate in sarcina.Il mai folosesti DANIELLE sau ai intrerupt??? E cam scumpicel dar daca isi merita banii..ii dam..fiind de la boots cred ca s-a gasi si pe la noi in farmacii si magazine mai de fitza .Imi pare nespus de rau pentru MELEEA si ADRIANA..si eu mai ma foiesc noaptea dar ziua as dormi pe rupte..dar dorm si noaptea. Ylla ![]() 34+Luca Andrei si mami de Carmen,8.10.2003pozicile mele si ale ingerasilor |
e plin de vitamina A care nu e ok in sarcina de asta l-am intrerupt.o sa ma dau dupa ce nasc,chiar daca pe prospect scrie ca poate fi folosit si in sarcina eu am preferat sa nu ma mai dau.
de cand nu l-am mai folosit,deja mi-a aparut o vergetura cam de 2 cm pe burta si ma oftic de nu mai pot.degeaba ma dau cu 10 uleiuri si creme peste zi

pozici

vine BEBE 2

Ebonee (02.10.2007)

Melissa (09.08.2009 DPN)

Moniland spune:
| citat din mesajul lui MIRCLAU aaaa....sa nu spalati azi ca sunt mosii de vara si se zice ca nu e bine si de fapt pana marti ca de maine e sarbatoare va pupic pe toate eu mai navighez dupa patut ![]() ![]() MIRELA mami de andreas nazdravan 10.09.2005 si 28+ cu codite maria-alexandra |
Tocmai am bagat la spalat a 4-a tura cu masina. Nu stiu varianta cu mosii de vara.
32+
Laura Ioana
Irina Maria
Moniland spune:
Am aflat ca o graviduta cu gemeni mai are decat mine in sarcina cu 10 zile a nascut ieri. Efectiv mi s-au inmuiat picioarele.
32+
Laura Ioana
Irina Maria
lucialu spune:
Multumesc frumos!
Pai o fi avand vit A dar e pt folosire dermato,nu o ingeram si ma gandesc ca dam cu masura nu des nu face bash rau.Numa ca une' il gasim noi aici?Eu nu ma dau des cu crema si ulei,vad ca pana acum tine pielea la intins....pfii!sa nu ma laud prea tare
Danielle lasa sarea pana nasti ca nu-i a buna,creste si tensiunea si forteaza rinichii si asa suprasolicitati acum.Nu vad de ce sa nu fie bun suportul ala.
Miri, m-ai spart cu spalatul.Pai pana marti nebunesc...n-am multe dar totusi.
fier nu mai stiu de cand mi-o zis sa-l iau,numai stiu saptamana.Dar si ultima oara cand am fost(aprox 27s) mi-o zis iar sa iau.Asa ca sunt din nou calare pe el.Si vad ca esti pe aproape de mine cu DPN-ul![]()
Moni linisteste-te.Zic eu, care ieri ma vedeam in travaliu
Daca esti cuminte si te odihnesti suficient stau pupele la culcus mai mult,da?![]()
gata, inchei transmisiunea 

"and the song became love and love became the egg" (Happy Feet)
my little sunshine
ylla2009 spune:
Danielle o vergetura..wow..imi pare rau chiar si pentru aia ,si eu folosesc tot felul de uleiuri si creme..dar ma gandesc ca de vreme ce eu nu am luat deloc in greutate burtica mea s-a intins de acolo de unde era..si e rupta efectiv toata

..sunt numai vergeturi mari si lungi .DAR sa fie acesta singurul neajuns al sarcinii,ca vorba sotului..reparam dupa..sanatosi sa fie bebicii.
Azi m-am trezit mult mai pozitiva ,e important sa fie Bibe mic sanatos.Ca de restul are mami grija..lapticul abia il astepta pe bebic

Mai apar asa cate o picatura doua din cand in cand sa ne dea de stire ca e acolo si il asteapta.
Ylla
34+Luca Andrei si mami de
Carmen,8.10.2003
pozicile mele si ale ingerasilor
blanca000 spune:
| citat din mesajul lui Moniland Am aflat ca o graviduta cu gemeni mai are decat mine in sarcina cu 10 zile a nascut ieri. Efectiv mi s-au inmuiat picioarele. 32+ Laura Ioana Irina Maria |
Uuuuu...deci doua zmeurici care nu erau la noi la odisee..dar erau zmeurici dupa DNP s-au nascut ? Pai sa le fie de bine si sa fie sanatosi cu totii....

s34
Eva IlincaBubi mic poze...din burtica
Nunta noastra 2004
MIRCLAU spune:
LUCIALU deci pot sa iau linistita fierul,ca dr cand am fost la el mi-a zis sa incep sa iau din trim 3
iar cu spalatul asa am auzit si eu de pe la "babe"
MIRELA mami de andreas nazdravan 10.09.2005 si
28+
cu codite maria-alexandra