Mamici de zmeurici de iulie-august 2009 (53)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Buna dimineata zmeuricile,

Ce faceti in acest we prelungit? Eu ar cam trebui sa ma apuc de un bagajel ceva caci v-am spus ca ma duc la socrii care nu sunt acasa . Sper sa nu fie drumul aglomerat. Plecam pe la 13:00 caci sotul lucreaza azi pana la pranz.

MATCHA-OANA

s34 Eva Ilinca

Bubi mic poze...din burtica

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

'Neata!
Matcha-Oana Sa fii sanatoasa si tu si BB teu,sa ai nastere usoara si rapida si BBic papacios de nota 100!!!
Ylla mi-am adus aminte,dar nu am am scris aseara ca era tarziu:mai e o faza cu marimea BBicilor.La noi DPN se calc in functie de UM nu de data ovulatiei,de-aia se da la cele 40s marja de +/- 2s.So,stai linistita ca ai variabile pt ce ti s-a spus de BB,inclusiv dr a recunoscut ca BB e f.bine si ca s-ar putea ca el sa fi interpretat aiurea la ecograful ala.
Alinutza,cuscra nestuiala are treaba si cu pumparaturile,dar chiar ase?Sa le foloseasca ginerele sanatos!
Mai, legat de nastere,depinde si de cum vrem noi dar si de cum zice dr,care sa fim obective este cam primul care poate evalua ce se cere.Eu am auzit acum 3 zile o stire la tv de m-a gasit al meu galbena la fatza,nu v-am spus nik sa nu va provoc si voua acelasi efect.Da in tzara e jale.Nici in orasele mari nu e la indemana oricui sa apeleze la epidurala ca sunt multe femei care ar trebui sa cumpere kitul pt ca sunt spitale care nu ofera si in plus cum spunea Giova,chemi anestezistul,asta iar daca ai banuti si ghinionul sa nu fie la job taman cand ai nevoie,deci lipsa de personal.Si mai e monitorizarea lui BB daca intra sau nu in suferinta fetala,chestie care presupune iar un aparat pe care majoritatea ori nu-l au ori nu-l au in cant sufi.Haideti sa gandim pozitiv si sa ne concentram pe noi si puii nostri.Ca de cosmaruri stim cred ca toate,numa pe forum cate necazuri au fost relatate plus experiente proprii...deci uneori e mai buna la psihic- cel putin metoda strutului.Atat cat putem ca pe picior de alarma cred ca suntem toate si ne panicam foarte usor acum.
iii ca nu mai stiu ce doream sa intreb...revin daca imi amintesc.
Giova mi-ai dat o idee bestiala cu ostropelul,voi face sosul dar cu carnitza de porc de-aia de gulas,ca tot ne-am puit de un timp incoace.Si asa bag o ciorbitza de pui.Nu sh ce am ,am damblagit cu usturoiul asta.Si asortez un pilaf de orej si buna!
ce matinale ati fost :Adriana si Meleea. Bag si eu curatenie un pic si papica si sper sa fiu gata pana la 1 ca vreau sa vaz pe procinema filmele dupa A.Christie.Daca sunt ok azi fug si la Farfur in Arad sa mai punem si noi o ramurica la cuib(Alinutza suna altfel decat atentat miselesc la portofel, asa ii voi spune lui tati-sindromul cuibului si m-am scos )
Sa aveti o zi minunata!

"and the song became love and love became the egg" (Happy Feet)
my little sunshine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

LA MULTI ANI!!! Matcha_Oana

`neataaaaaaa ??
eu am fost ieri cu Ebonee la un control la ochi fiindca mi se parea mie ca se uita cam shpanchi dar nu are absolut nimic,nu trebe ochelari asa tare m-am bucurat ca iar am spart vreo 20 lire pe jucarii de fiecare data primeste cadouri cand merge la doctor sau la spital.e fetita cuminte

eu tot cu,contractiile ma lupt si vad ca ma tine le am zilnic dar nu am ce face,le suport.ma doare jos rau de tot,de parca ar vrea sa iasa acum printesa,de burta nici nu mai zic,dar asta e,cu Dumnezeu inainte.sunt sigura ca o sa ajung cu Melissa la termen asa ca nu ma prea panichez.
ma stresez doar ca nu o simt chiar in fiecare ora,parca nu misca destul si cand o face parca ma gadila la organe asa tare ma doare.e puternica rau.

adriana,offfffffffff saraca de tine nu poti bea un ceai de musetel seara mai slabut cu miere de albine?? te mai linistesti si dormi mai bine

eu ma trezesc cu picioarele si mainile umflate de nu le pot misca,e urata tare senzatia

un weekend frumos va doresc,la noi au inceput ploile iar

pozici
vine BEBE 2
Ebonee (02.10.2007)
Melissa (09.08.2009 DPN)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matcha-oana spune:

multumesc pentru urari,nici nu ma asteptamsunte^ti toate niste fete tare scumpe,va pup pe toate de la a la z!
sper sa aveti si voi parte de nastere usoara si un bebe frumos ,sanatos si mancacios.
va multumesc inca o data

Mergi la inceput

Blanca drum bun si sa va relaxati!Si sa va intoarceti cu bine acasica.
Danielle vad ca ai DPN mai aproape de mine si unele simptome sunt la fel cu ale mele.Merci ca m-ai linistit cu nascutul la termen!Ai scos sarea sau macar ai redus-o drastic daca spui ca te trezesti umflata la membre?Sa stii ca eu pateam faze de genul si inainte sa fiu gravi de la rinichi mai ales dar si de la ovare.Merge un ceai diuretic,lichide multe si eventual sa mai verifici tensiunea din cand in cand.
Andreea sa stapaniti sanatosi patutul!
ma duc sa bag la spalat.Ciau!

my little sunshine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylla2009 spune:

buna dimi si de la noi
EUMADA tare trista relatarea ta,dar cred ca acesta este tristul adevar al romanicii noastre..e drept ca sunt si cazuri fericite..dar sunt si multe cazuri triste.
VA MULTUMESC INCA O DATA TUTUROR[pup
matcha_oana LA MULTI ANI FERICITI !!!
Zgubiliticul meu mic s-a mai linistit,cred ca se odihneste dupa ziua agitata de ieri..dar cum se intoarce sau se intinde..il simt bine..adik ma doare cand trage cate una sau se intinde..iar burtica saraca s-a intins toata ,cred ca dupa ce nasc trebui sa comand uleiul acela de care zicea DANIELLE ca face minuni pentru vergeturi.
Va !!Sa aveti o zi buna!!

Ylla 34+Luca Andrei si mami de Carmen,8.10.2003
pozicile mele si ale ingerasilor

Mergi la inceput

Ylla,despre ce olei vorbiti?

my little sunshine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lucialu

Ylla,despre ce olei vorbiti?

my little sunshine

cred ca e vb despre asta:
http://www.boots.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?storeId=10052&productId=20735&callingViewName=&langId=-1&catalogId=11051
nu prea am rarit-o cu sarea,ce sa zic?? as manca-o cu lingurita daca as putea

pozici
vine BEBE 2
Ebonee (02.10.2007)
Melissa (09.08.2009 DPN)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Neata si de la noi!!!!!Match-Oana,la multi ani!!!!Wow,cateva fete ce matinale ati fost!!!!Cum rezistati asa toata ziua?Lucilau,mersi de reteta,,il trimit pe al meu sa cumpere conopida,poate prestez azi...In rest lipsa de inspiratie,nu stiu ce mancare sa fac,ceva rapid si usor....Ar trebui sa ma apuc de smotru,mi-a promis fata ca ma ajutaSa aveti un we linistit si odihnitor!Pooh,mami de Timea(15.06.05) si 36+AMR 4 Sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIRCLAU spune:

buna fetelor

YLLA,ALINUTZA multumesc mult pt PM
MATCHA-OANA sa fii sanatoasa si sa ai un bebic la termen
noi suntem bine,bebelina misca de zor,marti trebuie sa ne facem si noi analizele de trim 3 si pe 25 avem eco,abia astept...
voi fierul din ce saptamana l-ati luat?
YLLA nu mai fii trista ai sa vezi ca va fi bine si in plus mai este pana la termen deci poate sa mai creasca si eu zic la fel pt linistea ta poti sa mai faci un eco la alt dr si atunci stii exact

aaaa....sa nu spalati azi ca sunt mosii de vara si se zice ca nu e bine si de fapt pana marti ca de maine e sarbatoare
va pupic pe toate eu mai navighez dupa patut

MIRELA mami de andreas nazdravan 10.09.2005 si 28+cu codite maria-alexandra

Mergi la inceput