Mamici de zmeurici de iulie-august 2009 (53)
Raspunsuri - Pagina 13
danielle02 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Moniland Am aflat ca o graviduta cu gemeni mai are decat mine in sarcina cu 10 zile a nascut ieri. Efectiv mi s-au inmuiat picioarele. 32+ Laura Ioana Irina Maria |
wooow,m-au napadit si pe mine emotiile,dara` pe tine??
ti-ai pregatit bagajelul?patuturile?hainutele?e totul gata?
nu se stie niciodata

pozici

vine BEBE 2

Ebonee (02.10.2007)

Melissa (09.08.2009 DPN)

danielle02 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ylla2009 Danielle o vergetura..wow..imi pare rau chiar si pentru aia ,si eu folosesc tot felul de uleiuri si creme..dar ma gandesc ca de vreme ce eu nu am luat deloc in greutate burtica mea s-a intins de acolo de unde era..si e rupta efectiv toata ![]() ![]() ..sunt numai vergeturi mari si lungi .DAR sa fie acesta singurul neajuns al sarcinii,ca vorba sotului..reparam dupa..sanatosi sa fie bebicii.Azi m-am trezit mult mai pozitiva ,e important sa fie Bibe mic sanatos.Ca de restul are mami grija..lapticul abia il astepta pe bebic ![]() ![]() ![]() Mai apar asa cate o picatura doua din cand in cand sa ne dea de stire ca e acolo si il asteapta.Ylla ![]() 34+Luca Andrei si mami de Carmen,8.10.2003pozicile mele si ale ingerasilor |
vrei sa iti fac o poza sa vezi ce am eu pe fund,coapse si picioare in spate plus pe laterale la burta???
toate de la Ebonee.burta curata curata insa vergeturi peste tot in rest.
aaaaaaaaa plus sani,sunt varza.
vad ca Melissa ma ajuta cu burta,daca sorasa nu a reusit
oricum,operatie scrie pe mine dupe 2 ani,ale mele sunt super nasoale,zici ca sunt taiata cu lama

pozici

vine BEBE 2

Ebonee (02.10.2007)

Melissa (09.08.2009 DPN)

meleea spune:
MIRCLAU, pai si eu am spalat ,stim eu ceva dde niste mosi
dar a venit sotu cu toate murdare, apropo de asta , pt ca a stat mai mult decat prevazuse, a ramas fara schimburi si si-a mai cumparat de-acolo, si ma suna din magazin sa ma intrebe ce nr poarta el la chiloti
,pai bine draga dar eu cand iti iau ....ii iau mai mult la ochi ca difera marimile de la o firma la alta, si i-am sugerat sa vada daca ajunge elasticuldintr-o parte in alta a solldurilor, la care el imi zice suparat ca el nu are cum sa-i probeze in magazin
....m-a bufnit rasul... pai ce ii probez lui chilotii in magazzin
!?! s-a descurcat pana la urma
.
am dormit si eu putin , cam 2 ore ca atat am voie
oricum ....bun ce-o fi nu mai comentam, ziua nu e asa greu dar noaptea este groaznic, cand stii ca toata lumea doarme si tu.......nimic ,nimic,nimic.

Meleea
32
AMR 8
ylla2009 spune:
FUNNY sotul tau MELEEA ..la urma urmelor se descurca ei ca sunt mari![]()
DANIELLE imi pare rau sa aud asta. Sincer nu am vrut sa sun rautacioasa sau nicicum..asa pe coapse am si eu ..dar acum astea de pe burtica sunt chiar vai de ele.Acest bio oil nu da rezultate si pe vergeturile vechi??Ma gandesc ca poate folosit intensiv..nusht ..zic si eu.La mine operatia e out of the questions..dar voi incerca celelalte remedii naturiste and so on, poate poate.Din cate am inteles eu aceste remedii cu zat de cafea si mai stiu eu ce ..sunt de lunga durata pentru a avea efecte vizibile.Vedem noi.Sanatoase sa fim.
Ylla
34+Luca Andrei si mami de
Carmen,8.10.2003
pozicile mele si ale ingerasilor
meleea spune:
ILLA ,da.... e comic cand vrea el
altadata, a vazut ca ramasesem logata pe DC si scrisesem ceva de el....nu mai stiu ...si m-a intrebat: pai ce tu scri si de mine pe forum? - da.- si ai pus si poze cu mine? - daaa! - aoleo sper ca nu de rau.....sa ma trezesc pe strada ca ma alearga un grup de gravide!
(tocmai il certasem putin in ziua precedenta ,ca eu vroiam sa ma plimp pe plaja ca ma dureau picioarele si sa fac miscare si el nu-si mai misca fundul dupa scaun de la terasa ![]()
si se simtea cu musca pe caciula
)
Meleea
33
AMR 7
MIRCLAU spune:
MELEEA ce tareeee 
super sotul tau
deci ai scuza nu-i problema
MIRELA mami de andreas nazdravan 10.09.2005 si
28+
cu codite maria-alexandra
MIRCLAU spune:
MELEEA esti din constanta?
intreb pt ca si sotul meu este din c-ta si pe la sfarsitul lunii suntem pe acolo si poate ne intalnim
MIRELA mami de andreas nazdravan 10.09.2005 si
28+
cu codite maria-alexandra
meleea spune:
mirclau , nu sunt din calarasi , dar ai mei au o casa in costinesti si sotu la iesire din Ovidiu are o casuta de vacanta, asa ca daca o sa avem timp si suntem in zona te anunt
si poate ne vedem. .Oricum dupa ce vine bebe vin sigur la mare cu el .
Meleea
33
AMR 7
meleea spune:
Eu o sa-l duc pe bebe la mare,pt aerosolii de dimineata care stiu sigur ca sunt f buni pt ei. pe mine pana nu m-au dus la mare , la 3 ani ,am facut penicilina la greu ca nu prea aveam imunitate(mama nu a putut sa ma alapteze ca i-au copt sanii),asa ca eu o sa-l duc cat pot de devreme. VOI?
Meleea
33
AMR 7
monica2008 spune:
buna fetele
eu am fost si mi_am luat rezultatele la analize si ce credeti infectie urinara
ma gandeam eu ca nu pot sa ma bucur linistita de ultimile saptamani.asta e ma duc luni la dr si sa vad ce imi da ca pe hartia aia scrie 10 zile de antibiotic
eu cu vergeturile am fost norocoasa nu am facut decat 2 pe sani ca au crescut cam mult eu aveam 2 cupa b si acuma am 4 cupa c
MONILAND ma ia emotiile a nascut deja?abia astept sa vad cine da tonul si la noi![]()
monica mamica in devenire
+36
denis stefan
doamne ajutane sa avem bebici sanatosi
amr 4sap