Sfantu Gheorghe, Delta

Sfantu Gheorghe, Delta | Autor: mamacangur

Link direct la acest mesaj

Cazare buna, aproape de plaja stie cineva? Conditii si cum arata locul, mai ales ca avem un copil de 3 ani...
Multumesc!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamacangur spune:

Nimeni, nimeni???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Noi mergem la Sf. Gheorghe acum la sfarsitul lui iunie, cu 3 copii, de 1 si 3 ani. Am cautat mult, (cineva din grup chiar a mers la fata locului sa caute, ca sa fim siguri ca e ok) si am gasit aici http://www.vacantepensiuni.ro/pensiune_2639_98_36_pensiunea_zorile_deltei.php

Pensiunile aflate aproape de plaja nu-s ok, (manele, marlanie, preturi mari, mancare proasta). In sat sunt oameni de bun simt, preturi normale si mancare foarte buna. Satul e la 3 km de plaja.

Plaja e foarte mare si frumoasa, iar intrarea in apa numai buna pt copii, apa mica. Satul, rustic, ca orice sat, cu ulite, case, curti cu verdeata.

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Multumesc mult pt. raspuns. 3 km pana la plaja... e cam mult pt. noi. Vrem sa mergem pt. aerosolii marini pe care ii prinzi dimineata devreme si seara... Iar masina nu avem. M-as bucura totusi sa ne spui cum a fost si cum v-ati simtit acolo.
Concediu cat mai frumos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manon spune:

alta optiune de concediu n-ai ?? am fost la sf. gheorghe delta acum cativa ani si mi-am jurat sa nu mai calc. retine ca am avut o cazare super (din punctul lor de vedere) dar apa curgea doar de la 6-8 dimineata si cam tot asa seara, gazda facea rezerve de apa la butoaie ca sa aibe pentru gospodarie, wc, etc (desi avea instalatie moderna de apa in casa!!), m-au terminat tantarii cu toate cremele, aparatele cu ultrasunete, tablete anti... ce sa mai zic, tantari programati sa reziste si la bomba atomica, drumul pana la plaja era un cosmar la ora amiezii, fara pic de umbra, numai praf si baliga iar pentru calitatea apei marii...hmm, n-as garanta, pentru ca e prea putin sarata (e chiar la varsarea dunarii) si cred ca nici purificarea naturala nu functioneaza fiind prea aproape de localitate, etc. cert e ca m-am intors de acolo cu o infectie urinara de care o sa-mi amintesc toata viata.
cu copiii...mai in civilizatie, delta in poze, la tv sau plimbare cu vaporasul. parerea mea.

Mergi la inceput

Manon, multumesc mult. Schimbam destinatia!
Concediu placut si fara peripetii :)!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manon spune:

eu detest sa dau vesti neplacute dar de data asta...daca n-ai motive sa te autopedepsesti lasa "raiul" deltei pentru altii, amatori de aventura (eu n-am fost educata la cercetasi). vacanta placuta si sa va intoarceti sanatosi si bucurosi.

Citat:
citat din mesajul lui mamacangur

Manon, multumesc mult. Schimbam destinatia!
Concediu placut si fara peripetii :)!

Va astept in vizita ! RECLAMA ILEGALA - avertisment

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Or fi tantari, in delta, n-or fi betoane si discoteci, dar asta e farmecul. E o descriere gresit si subiectiva. Este pur si simplu altceva decat clasica vacanta la hotel / restaurant cu plimbari pe faleza, in haine elegante si parfumat.

Chestia cu "autopedepsitul" este o exagerare.

Ca nu ti-a placut, ok, spui doar atat, restul nu-si are sensul. Delta este un loc care merita vazut. Nu poti sa-i spui unui om sa nu calce acolo, pt ca nu ti-a placut tie.

Mamacagur are un motiv intemeiat sa nu mearga acum pt ca nu are masina, insa daca in viitor va avea, nu poti sa o faci sa ocoleasca Delta, doar pt ca nu ai gustat-o tu.

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devoska spune:

La Sfantu Gheorghe Delta nu se ajunge cu masina. Sau nu se ajungea cand am fost eu ultima oara.
Locul este superb, drumul cu vaporul la fel. Canalele, nuferii, pasarile ,pestii, mancarea preparata de localnici nu exista termen de comparatie.
Dar e foarte adevarat ca plaja e la 2-3 Km de sat si nu exista nici un mijloc de transport. Intoarcerea de la plaja pe soare torid nu e tocmai placuta mai ales cand ai copii mici cu tine. De la pranz pana pe la 5 nu e de iesit. Stai in casa sau undeva la umbra, altfel e de groaza. Dupa amiaza nu iti mai vine sa faci drumul pana la mare... Noi preferam seara canalele, pescuit... Tantari sunt cu duiumul, dar se gasesc metode de stapanit.
Fii-mea are acum 7 ani. Vrem neaparat sa-i aratam Delta. Dar mai asteptam 2-3 ani.

Teledon pt Mihaitza

0 900 900 320-pt 10 euro
0 900 900 325-pt 5 euro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa Ioana spune:

eu am fost acu' 2 ani. am stat la o gazda absolut minunata, mancarea a fost incredibil de buna (mie nu'mi place pestele foarte mult, dar cu mana pe inima va spun ca nu ma mai puteam satura de bunatatile pregatite de gazda). apa calda am avut la discretie (gazdele au boiler la baie). acum am inteles ca au si aer conditionat in camere :)
plaja e intr'adevar la 2-3 km, dar este un tractoras cu 2 remorci care transporta oamenii la plaja. are orar fix (afisat in centrul satului), si nu mia stiu cat era biletul. chestiuta se numeste "trocarici" si face parte din farmecul locului.
referitor la tantari, noi i'am intalnit doar dimineata devreme, pana pe la ora 7, si seara, cam o ora, de pe la 8 la 9. cand oricum eram la masa, cu spirale din alea anti-tantari...
pentru mine, sfantu gheorghe este raiul pe pamant. chiar nu'mi pot imagina un loc mai minunat...

deci, in concluzie, e foarte subiectiva toata treaba

orice hotarasti, concediu fain iti doresc !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devoska spune:

Buna Alexa! Ce veste buna acest "trocarici"! Singurul lucru care ma facea sa astept sa mai cresca mandra era drumul lung prin soare la intoarcere.
Ai dreptate cu mancarea . Am mancat acolo feluri de peste de care nu am auzit in viata mea si gatite intr-un mod nemaiintalnit. De la aperitive pana la clatite cu peste. Super!Si ai dreptate cu tantarii aveau o ora la care apareau dupa care o lasau mai moale.
Am fost in Sfantul Gheorghe ani la rand si nici un all inclusive de 5 stele nu se compara, chiar neexistand transport la plaja.

Teledon pt Mihaitza

0 900 900 320-pt 10 euro
0 900 900 325-pt 5 euro

Mergi la inceput