Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (137)
Raspunsuri - Pagina 8
nikolici spune:
kllemi poate este asa doar la inceput si pe urma revin in stare normala acesti rushinei![]()

Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)
baby_boy spune:
Ada voi cum mai sunteti? Ati scapat de medicamente?
Cristina , mamica implinita de
Raducu (7.10.2008)
Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez
Nerantula spune:
Eva, multumesc mult de poze! Spune-mi, te rog, la cat timp dupa nastere ti l-au adus pe Noah in camera? Sotul a putut asista la nastere?
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008
4+ 
Muuh spune:
Luminita multa sanatate celor doi luptatori.
Multa sanatate tuturor copiilor bolnaviori!!!
Ada eu stiu doua. Una in zona Unirii si una la parcul Sebastian. Nu le-am vizitat pe nici una pentru ca sunt departe de mine si asta a fost un alt criteriu de alegere a gradinitei. Nu vreau sa petreaca 2 ore in masina in drum spre gradinita si casa. Cea de la Sebastian este mai aproape de mine, costa 800 RON programul scurt dar nu ofera transport si e foarte noua, parca as mai las-o sa se rodeze.
Despre metoda Montessori am citit mult pe net, e foarte po****ra in America dar eu mi-am comandat cartile in germana apoi. Am una singura in romana, nu stiu exact daca este "The Book" o pun pe net daca sunteti interesate. Inca ceva, desi activitatile par foarte usoare si ai tendinta sa incerci sa lucrezi devreme sa stiti ca nu e intotdeauna asa, este important sa urmaresti indeaproape copilul, sa vezi cum reactioneaza, cat de dispus este. Daca vreti va povestesc ce facem noi si cum ne merge ca sa va faceti o idee.
Legat de hamuri, eu le vad rostul doar ca parintele sa nu stea cocosat si pentru mine asta este discutabil cum spuneam de la inaltimea mea chiar e un aspect neimportant. Asta cu sa nu cada e prima data cand o aud ca motiv de folosire a hamului. De ce sa nu cada? Cum altfel sa invete sa cada daca nu prin exercitiu? De ce sa nu alerge liber pe unde vrea si sa exploreze? Va intreb pentru ca vad ca spuneti ca il veti folosi cand copii vor merge deja. Si va mai zic ceva la trei ani o sa va para rau ca nu mai vor ei sa mearga cu voi de mana. Eu nu am vazut copil in ham care sa nu fie ingradit mai cu blandete sau cu fermitate. Toti dar absolut toti erau ghidati in directia in care isi dorea "conducatorul", erau redirectionati de la obiectul care ii interesa, condusi unde credea parintele ca este bine. Ridicati cu forta cand studiau ceva ce putea parea murdar sau nepotrivit jocului. La ce bun toate astea?
kllemi spune:
BABYTZA a fost super ca VALENTINA si-a mai dorit o fratiora sau un surior, deci a fost super usor, la fel probabil o sa ii fie NERANTULEI ca poate este prea mic si nu constietizeaza ( nu trebuie sa explice prea multe) dar ma gandesc...daca sunt vreo 3 ani diferenta cand sunt la varstacand neaga tot cand probabil se simt exclusi......atunci cum faci????.....cred ca am luat-o razna
nu ma lua-ti in seama....cred ca durerea de la rusi sa urcat si la cap.....tara arde si baba.....![]()
fericita de
AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)
Muuh spune:
Nerantula mai vin si eu cu o idee. Intreaba de preturi la Maternitatea CMU Regina Maria. Eu am inteles ca poti naste cu ce doctor vrei tu si stiu sigur ca Vladareanu e pe lista lor deci ma gandesc ca ar putea fi si Filipescu ca doar sunt familie vorba aia.
Muuh spune:
klemi intreaba-ma concret ca la mine sunt doi ani si doua luni diferenta. Alexei nu si-a dorit nici frate nici sora dar a primit un frate si nici acum nu l-a acceptat pe deplin. Dar te las pe tine sa intrebi nu ma apuc eu sa spun ca sa nu va alung curajul.
Nerantula spune:
Mooooaaaama, Miruna, mai bine nu imi spuneai! E de vis ce vad acolo, se poate naste si in apa, conditiile par heaven ... dar si preturile ... 2280 pentru nasterea in apa sau 1880 nasterea naturala, pe criza asta, nu ma pot lipi
Vai, dar cat de frumos ar fi fost! Si, dar nu mai conteaza, e arondat si Filipescu acolo .. uof ...
Ma apuc sa joc la loto, s-a castigat premiul ala fabulos?
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008
4+ 
kllemi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Muuh klemi intreaba-ma concret ca la mine sunt doi ani si doua luni diferenta. Alexei nu si-a dorit nici frate nici sora dar a primit un frate si nici acum nu l-a acceptat pe deplin. Dar te las pe tine sa intrebi nu ma apuc eu sa spun ca sa nu va alung curajul. Miruna, mama lui Alexei (13.07.2006) si a lui Dimitri (02.09.2008) |
vreau sa te intreb, in primul rand cum este?? in al doi-lea rand, cum il impaci pe Alexei??? sau cum il vezi pe el ca este???? intelege ca tu trebuie sa stai mai mult cu Dimitri???....nu stiu sunt o groaza de intrebari

fericita de
AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)