Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (137)
Raspunsuri - Pagina 7
dyanira spune:
Babytza
soricelul sa fie bine.Bafta maine la dr.Tinem pumnii!!!!
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
kllemi spune:
BAYTZA procedezi foarte bine, nu mai sta cu el, sa nu faca altceva
baiatu' sa se faca bine si pe mami sa nu mai fie suparici 
..... sti vroiam sa te intreb ceva si nu numai pe tine, pe toate care ave-ti 2 copii ( ma roade chestia asta de cateva zile si nu stiu de ce) cum ai pregatito tu pe VALENTINA ca va avea un fratior????
fericita de
AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)
gaia.nevia spune:
Muuh, ma intereseaza si pe mine parerea ta despre gradinita Montessori din Buc.
Multumesc
stie cineva cat costa lunar? ca am gasit pe site la ei doar taxa de inscriere...
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri
kllemi spune:
ha, ha, ha, ce tare sunt, dupa un an sunt si eu membru junior...hai ca nu mai pot de ras
fericita de
nikolici spune:
klemi referitor la rushinei...eu am avut o oarecare apasare in ovare vreo 2 zile, nu grav, insa debit si cheaguri destule.A tzinut o saptamana...ce bine era fara...nu?
Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)
nikolici spune:
angelyna eu cand deschid pagina cu poze...imi apare o fetitza mulatra si din cate stiu nu ai asa ceva in dotare
...cred ca imi trebuie o parola ceva.Fete la voi se vad pozele direct ?
Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)
Nerantula spune:
Lumi, multa sanatate puilor si tinem pumnii stransi sa nu se confirme diagnosticul presupus. Multa putere, mami, o sa fie iar bine curand, o sa vezi! 
babytza, imi pare rau ca si soricelul e bolnavior, pentru iritatia de la fundic mie pediatra mi-a spus sa pun muuuuulta, multa crema, sa fie un 'chilotel' de crema cu oxid de zinc.
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008
4+ 
kllemi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nikolici klemi referitor la rushinei...eu am avut o oarecare apasare in ovare vreo 2 zile, nu grav, insa debit si cheaguri destule.A tzinut o saptamana...ce bine era fara...nu? Nikole mami de Karinutza(14.10.2008) |
era suuuuuupeeeerrrrr.... de ce a trebuit sa vina deja ma obisnuisem fara.....dar vreau sa zic ca mi sa lasat durerea si pe picior.....oooooffff

fericita de
babytza spune:
Klemi la noi nu a fost prea greu, ea e mare si chiar isi dorea de cativa ani sa ii fac un surior sau o fratioara
Imi zicea mereu sa ii fac mai repede sa aiba ea grija de el/ea
Asa ca atunci cand am ramas insarcinata si am anuntat-o a fost in delir ....chiar era tare fericita ca in sfarsit mai face mami ei un bebe
I-am spus ca dragostea mea pentru ea nu se va schimba niciodata si indiferent cati fratiori sau surioare o sa mai aiba, mami ei o va iubi mereu la fel de mult 
Apoi in timpul sarcinii , i-am explicat ca o perioada, mai ales la inceput, bebe va fi dependent de mine si ca voi sta foarte mult cu el. I-am spus ca cei mici nu pot face nimik singuri si trebuie sa facem noi totul pentru ei. I-am dat exemple cu papa, cu pisu si kk, cu imbracatul cu joaca , cu tot ce era nevoie. Bine, repet, a fost mai usor si pentru ca e mai mare....
Apoi , dupa ce s-a nascut piciul , am avut mare grija sa nu se simta deloc neglijata. Ba chiar pot spune ca mai des au venit prietenele ei sa doarma la noi in We si tati a iesit mereu cu ea daca eu nu am putut, i-am cumparat tot ce si-a dorit sufletelul ei....ce mai...un rasfat total
Chiar total , ca si tati ei biologic a mai facut un bebe si a rasfatat-o si el ca si noi , adica dublu
Fericire maxima pe ea 
Babytza si puii
Valentina
David
Poze
Vot pt Maya