Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (137)
Raspunsuri - Pagina 6
EvaF spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anamona apropo de ham, mi se pare nefericita comparatia cu cateii ce e asa rau sa arate ca un catelus? eu iubesc la nebunie aceste patrupede :) apoi daca e asa, ce sa mai zicem de mersul de-a busilea? mai elecvent de atat nu cred ca se poate. |
si eu ador cainii, ii iubesc. Sper intr-o zi sa avem si noi curte sa pot sa imi iau un Golden Retreiver sau un labrador.
Ii iubesc pt ca sunt inteligenti, fideli, protectori, isi iubesc neconditionat stapanii si revin mereu catre ei fara sa fie tinuti prizonieri in lesa. Ma rog, si tocmai de aceea nu as tine un caine in permanenta legat, l-as lasa liber.
Am niste prieteni care au un dog german superb, il lasa mereu liber, sa alerge in voie, asta imi si place la ei, ce mult il iubesc si ii acorda libertate, doar cand ne apropiem de un grup de copii ii pun lesa ca sa nu ii sperie. E singurul motiv, sa nu sperie lumea.
Si la asta ma refeream, la libertatea de miscare.
Ieri Ada a descris hamul ei si a folosit cuvantul "lesa" pt ca nici nu ai cum sa ii spui altfel partii aceleia, cum ii zici "chestia de la ham cu care tii copilul"? Toata lumea ii cam spune "lesa".
Si zilele trecute am tot vazut o mamica cu fetita ei in parc, are vreun 1 si jumatate si ce ne-a jenat pe toti la acea imagine (eram cu niste prueteni) era ca fetita nu avea aerul zglobiu, vesel, cum vroia si ea sa alerge bineinteles ca se impiedica si cadea, nu ii dadea voie hamul. Si mamica in loc sa o ridice frumusel de manuta o ridica cu "chestia aia" tragea in sus de copil pur si simplu. Ma crezi ca eram socati, toti?
Si tocmai pt ca iubesc catelusii asa tare nu mi s-a parut deplasat. Eu una nu mi-as tine catelusul in lesa, l-as lasa cat se poate de liber. Dar pe Noah?
Nu vorbesc de ratiuni medicale, displazie de sold, etc, vorbesc de tinutul in ham pt ca e "practic". Mie fetita aceea, e singura, nu prea vad copii in ham in parc ce-i drept, nu e generalizata, nu imi pare, repet, un copil care se simte ok in ham, se tot chinuie sa fuga, sa scape si maica-sa o admonesteaza cu "nu mai fugi". Nah, cum sa nu ramai masca.
Si da, mersul in 4 "labe" e asociat cu un patruped, de-aia i se spune in "4 labe" nu "picioare" si mi se par dulci foc cum merg asa in labute, ca niste catelusi. ASa merge si fi-miu si nu ezit sa zic in 4 labe, nu mi se pare ofensator deloc.
Sa spuneam ca suntem pro sau anti ham cinsider ca e o exagerare, eu nu sunt anti, e aiurea spus, nu imi place sa vad un caine in lesa, tras de gat de stapana pt ca alearga prea repede, se sufoca, se chinuie sa scape, etc, la fel nu inteleg de ce fetita aceea nu e tinta frumusel de manuta sa mearga. E asa frumos sa iti tii copilutul de mana in parc. E greu, adevarat, sa stai aplecat asupra lui, dar e tare frumos.
Eva & Luca Noah (08.09.2008)
Pentru a intelege dragostea parintilor tai trebuie sa cresti tu insuti un copil. (proverb chinezesc)
Copiii invata sa zambeasca de la parintii lor. ( Shinichi Suzuki)
baby_boy spune:
La Multe Lunite
Irina de clau geo,
Andrei de Dyanira,
Dragos de Babymom!
Kllemi felicitari pentru
.Despre rusi ..nu stiu..n-au ajuns inca la noi.
Cristina , mamica implinita de
Raducu (7.10.2008)
Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez
gaia.nevia spune:
kllemi, la mine rusii sunt asa cum ii descrii tu de cand m-am lasat de anticonceptionale, si anume din 2001.
la sase saptamani dupa nastere, la ambele nasteri, au revenit.
daca vreau sa scap de ei inca 46 saptamani, mai fac unu, poate iese fata.
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri
angelynna82 spune:
...mda, mi-a sters fi mea un mesaj lunngggg
Lumi multa sanatate copilasilor, ma
sa fie totul bine, pt tine mult curaj si rabdare
Nikolici poze sunt la "hot pictures", ar trebui sa se deschida
Noi am fost in parc...acu ne pregatim de baie..fi mea deja e pe baricade cu periuta de dinti intr-o mana si in cealalata cu lingurita pt vigantol![]()
Kilemi eu am dureri mari cand vin rusii 
Multa sanatate la puiutii bolnavi
Va pup si ies pana nu il sterga si p-asta
fericita de
Crina Alexandra
Crinul Meu
Hot pictures here
Crina
gaia.nevia spune:
ange, nu merge linkul de la "hot pics", e doar adresa de la pagina de start a picasei...
cred ca incomplet linkul sau, daca tu apasand pe el le vezi, o fi altceva, care tine de privacy.
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri
anamona spune:
Eva, foarte frumos si logic ce spui tu acolo
deci pana la urma e o chestie de atitudine a parintilor fata de ham.
Poti tine foarte bine un copil in ham si sa va bucurati amandoi de acest lucru.
Intr-adevar exista cazuri (destul de numeroase) care isi strunesc copilul in ham si care ne-au creat o imagine negativa din pacate.
eu de fapt sunt cam indiferenta pe subiect in sine( nu stiu daca voi folosi ham sau nu...as tinde sa nu pt a imi lasa copilul sa se dezvolte in ritmul sau fara a interveni cu insterumente ajutatoare). am scris doar pt a clarifica comparatia cu cateii
Vroiam sa iti mai spun ca am vazut filmuletele cu Noah: e pur si simplu delicios :)imi place foarte mult ca da dovada de curiozitate si curaj!
babytza spune:
Klemi la mine, dupa ambele nasteri, primul ciclu a fost ingrozitor, exact asa cum spui si tu. Imi pare rau, cred ca e naspa 

Noi mergem maine dimineata cu piciul la dr. A inceput sa faca kk moale si e oparit la fundulet. Mi se rupe sufletul cand il spal. Urla cat il tin plamanii saracutzu....

Febra nu are deloc, dar parca a inceput sa tuseasca si as vrea sa il vada. Nu mai stau cu el asa, doar pe Nurofen, poate e nevoie si de altceva. Macar sa ma linistesc daca nu e decat mucioseala. Dar nici sa dorm pe mine si sa fie nevoie si de ceva de gat...
Asta ca tot ma intrebai Anca de kk moale ....
Babytza si puii
Valentina
David
Poze
Vot pt Maya 
babytza spune:
Sanziana ma bucur ca ai scris, ca sunteti bine si tizul nostru e sanatos tun !!!!!!!!!!!!!!!! 

Va poooop
Poze ceva ? Ne mai arati si noua puii? 
Babytza si puii
Valentina
David
Poze
Vot pt Maya 
aly_c20 spune:
Buna seara!
Iar am ramas in urma cu un capitol, sper sa recuperez dupa ce adoarme pushtiulica!
Am apucat sa citesc ca Davidutzu e bolnavior.
am soricelul.Multa sanatate!
Babytza, zi-mi, te rog, cum se numeau pastilele care i le ai dat Valentinei cand a avut rosu in gat. era ceva cu homeo....![]()
Mamica de puiutz Sebi (02.09.2008)
Minunea noastra
www.youtube.com/watch?v=OAyOGWxlcWI" target="_blank">Grasunelul rade
dyanira spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui _irina_ La multi ani, ginerica! ![]() ![]() ![]() de Andreea-Maria "Nu meritã sã plângi pentru nimeni, iar cei care meritã nu te vor face sã plângi." Gabriel Jose Garcia Marquez |
Multumim frumos.Multi

Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR

de