Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (137)
Raspunsuri - Pagina 5

nikolici spune:
ANGELYNNA nu am putut vedea pozele :(
SI SI SI COLIERUL FACUT DE CLAUDINNA ESTE PENTRU MOIS...QUI???MIE MI L-A FACUT CLAU!HE HE HE CIUDA CIUDA CIUDA....aaaa am uitat si PALARIUTZELE TOT ALE NAOSTRE SUNT....si eu si fi mea vom avea la fel, o nebunie ce mai.
iepurila cunosc creatorul acelor palariutze...
Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)

nikolici spune:
Citat: |
citat din mesajul lui luminita2008 Suntem suspecti de enteroviroza + rotavirus. cica ar fi epidemie. analizele nu au iesit, se pare ca la IOMC nu se mai fac teste rapide de rotavirus si adenovirus ![]() |
Ohhhh LUMI....nu mi spune cu enteroviroza ca intru si eu la idei ciudoase rau...ce simptome au ei ..fara a mai enumera mucii si plansetul-marait???
Vai...dar eu stau langa spitalul 9 in Bucuresti doar traveresez strada mamica...rezerv o camera cu paturi duble sa stam impreuna sau iti iei o rezerva singurica???
Asta asa sa ne inveselim ...ca altfel...

MULTA SANATATE HUNILOR!!!SI NU NUMAI OF COURSE!!!

nikolici spune:
nerantula crede-ma acum as face inca 2 copii ...dintr-un foc pac si pac...dar situatia nu e prea roza acum cu criza.Ma gandesc sa ma duc la munca acnd face Kiki 2 ani stau un an, intre timp raman gravi si pe urma inca 2 ani tzeapa la fraieri.Glumesc...dar atata timp cat nimic nu e sigur pt moment parca nu m-as risca cu toate ca imi doresc mult mult un al doilea si un al treilea
...indraznesc la gemeni chiar, vreau si eu sa fiu super mom ca Lumi nu ca restul mamiciilor nu ar fi super moms...dar Lumi este un etalon al rabdarii duse la maximum..vreau s ama testez cu creierii
.
Daar deocamdata sunt empatica sa-mi zici cand tre sa vomit da???

nikolici spune:
nerantula vazand pozele puse de evaf cu rezervele...pot sa ti zic ca si la maternitatea Bucur sunt la fel, cu 2 paturi sau unul..dus, curat, sala de nasteri pt o mamica doar ...insa nu ti pot recomanda nici un doctor...eu am ramas cu un gust amar cu a mea tanti dr.

anamona spune:
apropo de ham, mi se pare nefericita comparatia cu cateii
ce e asa rau sa arate ca un catelus? eu iubesc la nebunie aceste patrupede :)
apoi daca e asa, ce sa mai zicem de mersul de-a busilea? mai elecvent de atat nu cred ca se poate.

anamona spune:
lumi, multa sanatate hunilor, sper sa se infirme diagnisticul si sa se faca bine repede

anamona spune:
capitolul rezerve, cred ca Municipalul bate tot
sunteti super tari (sau cu bulan) daca puneti mana pe unica rezerva: e cat un apartament de 2 camere: are vreo 40-50 mp, are bucatarie separata, 2 bai cu dus, o chiuveta separat in camera, fotolii si o canapea.
Costa vreo 150 Euro pe noapte
unde mai pui ca ai asistenta si moasa ta non stop!
plus la copil vine Dr. Culcer!!!
sa mai amintim ce sectie tare de neonato are Municipalul?

Paula-Laura spune:
Salutare bobocime!
Lumi sper sa nu fie intr-sdevar bolnsviori hunii. Ce alte simptome mai au? Si Mihnea mai are urme de muci(suntem pe trecute deja) si a facut si temperatura o zi + kk moale vreo 2 zile, dar l-a vazut doctora si a zis ca e probabil de la dinti(ii iese al doi-lea sus, teoretic mai are putin)
In rest nu mai stiu ce s-a intamplat, ca sunt in urma cu vreo 2 capitole...
Dar vroiam sa va spun ca se pare ca infectia cu toxoplasmoza a finutei mele a fost inainte sa ramana insarcinata, asa ca totul e ok(ma pregatec de botez)
merg sa citesc din urma
Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete

kllemi spune:
salutare tocmai ce veniram de afara....ratoneluleee... mi se pare mie sau te roade invidia ....glumesc desigur...lasa ca o sa va iasa si voua si dupa aia sa vezi ce o sa ne mai muscam
....din alte parti, desigur
Mai fetelor v-am intrebat si eu cum a fost la voi cand a venit rusi....ca vreau sa zic ca am niste cheaguri de nu mai stiu de capu meu....inainte ma durea in prima zi, acum de vreo 3 zile nu ma mai lasa durerea.....o fi normal...sau am eu ceva???? fericita de
AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)

baby_boy spune:
Luminitamult curaj mamico..stiu ca e groaznic cand sunt bolnavi puii..suntem alaturi de tine. ne sa nu fie rotavirus
Si io i-am dat de capul meu Eurespal si Ambroxol lui Radu. El tusea doar..fara febra.fara muci curgand...doar se ineca in gatut cu ei.
Plus nurofen. Acum e mai bine dar n-am scapat definitiv.
Aspiratul e un chin.Si am observat si eu ca azi dupa Ambroxol a avut un scaun mai apos..dar in rest toate o.k.Hmmm
Babymom chiar asa e problematica combinatia asta??
Cristina , mamica implinita de Raducu (7.10.2008)
Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez