Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (137)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Luminita imi pare nespus de rau de hunii mici Sa de DD sa nu fie rotavirus, poate e o alarma falsa Offff imi pare asa de rau , suntem alaturi de tine, macar virtual, sa te sustinem

Babytza si puiiValentina David

Poze

Vot pt Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Iepurica arata-ne... arata-ne! Felicitari pentru iepurash!

Cu suplimentul de calciu, eu sunt impotriva in afara de cazurile in care clar e un deficit de calciu.
Eu ii dau numai branzica, iaurt, bea numai lapte si cam atat. Nu ii dau supliment pentru ca am eu o paranoia cu calciul care nu stiu daca se depune intotdeauna unde trebuie.

de Andreea-Maria

"Nu meritã sã plângi pentru nimeni, iar cei care meritã nu te vor face sã plângi."
Gabriel Jose Garcia Marquez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Lumi nu cred sa fie rotavirus, hunii si suntem siguri ca totul va fi ok.

Multumim tuturor pt urari, azi la 9 luni Andrei a fost cam cuminte, suspect de cuminte as zice eu sper ca nu il paste vreo boala.
Uram si noi celor 2 bobocei nascuti intr-o zi de 4 LA MULTI ANI!

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Oana, Laura, Babytza, Dya, multumesc!

Oana, ai dreptate, e putin cam greu insa sa-mi vin in simtiri cand ii vad asa si cand toti spun ca e vina mea... ca le-am dat Eurespal si Ambroxol de capul meu, ca i-am scos afara, ca le-am facut baie... ma astept sa-mi zica ca poate e de la faptul ca pana la 2 luni, i-am scos din casa inainte sa fie botezati, mai stiu eu...? asta e, las' ca-mi revin eu.

va

Luminita, mami de Edi si Robi - 26.09.2008
_
Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina (Rudolf Steiner)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

aaaaa, cui mi-a trimis 1/4 neuron, raman vesnic indatorata:
ce termen de valabilitate are iaurtul home made?
noroc ca a trebuit sa hranesc gusterul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana27 spune:

Nerantula felicitari din toata inima, sarcina usoara in continuare si un bebe sanatos tun! La pronosticuri nu ma bag, pe pielea mea m-am inselat la al 2 lea asa ca....!
Lumi multa sanatate prichindeilor si tie putere si rabdare sa o scoateti la capat!

Noi suntem foarte bine, multumesc lui DD ca amandoi copii sunt sanatosi tun, David nu a fost niciodata bolnav! In curand face 8 luni, nu-mi vine sa cred, iar de mancat nu mai zic nimic ca mor cand vad ca el saliveaza pe langa toate castroanele si canile, iar de Dragos ma rog ca la sfintele moaste sa manance cate ceva! Si sigur au aceeasi mama si tata

Mamica fericita de boboci de toamna:
Dragos Mihai (26 septembrie 2006) si David Gabriel (8 octombrie 2008)
Dragos Mihai - povestea iubirii noastre mici
David Gabriel - povestea celui de-al 2 lea nazdravan
www.eu-si-bebe.com/jurnalul-copilului-f22/jurnalul-celor-doua-minuni-din-viata-noastra-t48.htm" target="_blank"> Jurnalul celor doua minuni din viata mea
poze noi cu David

Mergi la inceput

iepurila, eu mai mult de 3-4 zile nu dau hunilor din iaurtul home made. n-am incercat sa vad cat tine exact... il pastrez pe raftul de sus din frigi. fac cam 500gr odata si mancam si noi, nu le dau hunilor atat de mult.

sanziana, multumesc. ma bucur ca puiutii tai sunt sanatosi, asa si trebuie.

_
Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina (Rudolf Steiner)

Mergi la inceput

s-au trezit. am fugit. pe maine!

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

La multi ani, ginerica!

de Andreea-Maria

"Nu meritã sã plângi pentru nimeni, iar cei care meritã nu te vor face sã plângi."
Gabriel Jose Garcia Marquez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Luminita, si multa putere! Ne sa nu fie nimic grav si sa se inveseleasca hunii repede!

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput