Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (137)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Citat:
citat din mesajul lui gaia.nevia

ref la caini: lesa si botnita sunt obligatorii pentru caini, atat in parc cat si pe strada. In unele parcuri nici n-ai voie sa intri cu cainele, deloc.

eu am avut boxer. jucaus nevoie mare. intotdeauna l-am purtat cu lesa si botnita pe strazi. si mi se pare o lipsa totala de respect sa umbli cu cainele nelegat cand toata lumea trebuie sa umble cu el legat.
am patit de nenumarate ori sa fie cainele meu muscat (pana la a merge cu el la dr. sa-l coasa) de cainele violent si lasat liber al altcuiva.
In tari civilizate asta se rezolva cu politia.
N-are nicio legatura cu copiii si hamurile de copii, dar vad ca vorbiti despre cat de liberi tre sa fie cainii sa amusineze pe unde vor ei, ca sunt mai frumosi asa.
WRONG.

careia dintre voi, ca mame, v-ar placea sa vina cainele meu (avea dragul de el 30kg si era foarte foarte jucaus. sa va explic cat de lunga era limboaia lui?) sa sara pe carucioarele sau bebelusii vostri umblatori si sa-i linga pe toata fata, in urechi, si eventual sa faca pipi pe ei? Cam asta facea cainele meu, de fericire ca ma vede.

degeaba as jura ca e vaccinat, cu copro la zi si eu dorm cu el in pat. nu?!

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Ada, eu cred ca fiecare e liber sa isi expuna o opinie dar nimeni nu poate veni sa scrie cu majuscule WRONG!!! Nu cred ca suntem vreuna din noi o instanta suprema, sa detinem adevarul si sa impartim dreptatrea: tu RIGHT tu WRONG.
In rest, nu e chestie de bun simt, e chestie de lege: prin lege esti obligat sa il tii legat sa nu atace pe careva. Am specificat, un caine plimbat in comunitatea umana e legat sa nu sperie lumea. In rest, eu vad in parc in locul special amenajat pt caini, unde alearga liberi, catei de talie fff mica, de genul chihuahua tinut in lesa si lipsit de orice libertate sa alerge. In parc in partea speciala pt caini.
Vorbim de libertatea copiilor/ cainilor/ fiintelor de orice fel de a se plimba liber in spatii special amenajate. De a se plimba in parc, nu? nu vorbim de strada...de comnitatea umana, acolo e interzis prin lege.
Nici eu nu mi-as plimba copilul pe mijlocul strazii, nici cainele nelegat in comunitatea umana.
Imi place oricum f tare cum gandesti si opiniile tale mi se par pertinente, dar asta nu inseamna ca unii din noi suntem in eroare si traim cu verdictul WRONG deasupra capului. Eu de aceea nu imi iau caine in apartament, sa il chinuiesc in cativa m patrati, fara curte, sa il plimb in Buc poluat tinut in lesa. Cat de fericit e un catel in conditiile astea? De ce subt eu WRONG? A spune asta inseamna sa incerci sa convingi cu orice pret...de ce? ce sens are sa convingi?

Fetelor, haideti sa nu mai dam verdicte, pls, parca stabulisem ca impartim opinii. Ma insel?
Chiar nu putem sa vorbim normal fara sa ne suparam/ judecam/ criticam/ dam verdict? Ce e rau in opinii diferite?

Eva & Luca Noah (08.09.2008)

Pentru a intelege dragostea parintilor tai trebuie sa cresti tu insuti un copil. (proverb chinezesc)
Copiii invata sa zambeasca de la parintii lor. ( Shinichi Suzuki)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ankussa spune:

Morning,

Babytza cum ii mai e soricelului? Ai fost la doc cu el? Sanatate multa si pupam sa treaca repede.

Lumi, offfff mai mami las` ca trece si asta. Nici eu nu cred ca e rotavirus ca se lasa cu voma la greu. Pupam dublu pt fiecare hun pretios in parte.

Bitza uita-te daca ai timp pe legea 114\1996 cu modificarile ulterioare. Nu as putea sa-ti dau un raspuns corect pt ca de 3 ani nu mai sunt in domeniu dar din cate stiam eu asupra spatiului comun se luau hotarari cu 3\4 din nr proprietarilor.

Eva e un dulce Luca intr-adevar. Noi am facut pasaportul iar in poze Vladut a iesit cam somnoros spre disperarea cucoanei care striga la el bebeeeee ( am facut pasaportul in Ro).

Am plecat ca s-a trezit puiul, pupici boboceilor bolnaviori si nu numai!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Vad ca nu s-a incheiat subiectul cu ham-ul si tocmai ma uitam de dimineata pe geam la copilasi cum merg la gradi. Si mi-am dat seama ca la fel de bine sunt parinti care isi "dirijeaza" copii tinandu-i de mana. Mie mi se pare la fel de urat si daca nu mai periculos pentru copil sa il tii in aer agatat de o mana.

am ajuns sa ii suflu in fund Deei, la propriu, e asa de iritata draga de ea ca nu stiu ce sa ii mai dau si ce sa ii mai fac. E singura metoda prin care reusesc sa ii schimb scutecul fara sa urle...
Am incercat pana acum crema cu oxid de zinc si crema de galbenele si tot degeaba... of, ce sa mai incerc.

de Andreea-Maria

"Nu meritã sã plângi pentru nimeni, iar cei care meritã nu te vor face sã plângi."
Gabriel Jose Garcia Marquez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Am venit de la dr. Avem brosiolita acuta forma usoara. Avem si un pic de rosu in gat dar nimik grav. Am schimbat medicamentul , luam Eurespal si trebuie sa facem 5 zile aerosoli, nu prea i-a placut cum se auzea la plamani.
Si suntem la regim tot 5 zile.

Kid multumesc muuuuult

Revin mai tarziu, ne e foameeeeee

Multumesc mult de sustinere

Babytza si puiiValentina David

Poze

Vot pt Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutac spune:

Citat:
citat din mesajul lui _irina_

Vad ca nu s-a incheiat subiectul cu ham-ul si tocmai ma uitam de dimineata pe geam la copilasi cum merg la gradi. Si mi-am dat seama ca la fel de bine sunt parinti care isi "dirijeaza" copii tinandu-i de mana. Mie mi se pare la fel de urat si daca nu mai periculos pentru copil sa il tii in aer agatat de o mana.

am ajuns sa ii suflu in fund Deei, la propriu, e asa de iritata draga de ea ca nu stiu ce sa ii mai dau si ce sa ii mai fac. E singura metoda prin care reusesc sa ii schimb scutecul fara sa urle...
Am incercat pana acum crema cu oxid de zinc si crema de galbenele si tot degeaba... of, ce sa mai incerc.

de Andreea-Maria
Nu meritã sã plângi pentru nimeni, iar cei care meritã nu te vor face sã plângi."
Gabriel Jose Garcia Marquez

Pt. fundulet iritat, in situatia in care exista si bubite noua ne-a recomandat pediatra albastru de metilen, pe care l-am folosit cu succes in cazul Evei. Cand apar bubutele respective nu se mai foloseste crema cu zinc, deoarece agraveaza situatia. Aaa...si cel putin pe timpul verii ne-a sugerat sa renuntam la servetelele umede si s-o spalam de fiecare data cand schimbam pampersul. "

Andreea, cea mai fericita mamica de Eva - Maria

Daca va place de mine mozolici, votati-ma www.infobebe.ro/galerie/displayimage-42.html" target="_blank">aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Babymom, acum am citit raspunsul tau, multumesc!!

Nu cred ca e de la dinti, repet, pentru ca i-a apucat pe amandoi fix in acelasi timp si ar fi o coicnidenta prea mare....
Nici eu nu cred ca Eurespal+Ambroxol au ca reactie adversa scaune moi, oricum situatia e exact la fel si la 72h dupa ce am incetat administrarea de Eurespal+Ambroxol.
Nici de la mucisori nu poate fi, doar Edi e mucos rau, Robi f putin.... dar scaunele apoase le au amandoi.
Exclud si eu Rotavirus, desi nu in totalitate, pentru ca nu exista toate simptomele... astept si rezultatul testului rapid de adenovirus, al naibii de rapid ca-l astept de azi dimineata.... coprocultura si corpocitograma sunt gata abia marti!

Suntem pe regim alimentar, l-am descris mai devreme. Lapte bem acum fara lactoza, din pacate nu pot sa-l exclud in totalitate din alimentatia lor, laptele este singurul lichid pe care-l beau, nu vor ceai, de niciun fel, nici indulcit, nici cu glucoza, nici cu zahar, de apa nu mai vorbesc... sunt deja deshidratati, mi-o arata pampersul, intrucat chiar si cantitatea de lapte pe care o consuma e in scadere zilelea astea.... dimineata doar 50ml au vrut.... nu-mi ramane decat sa le administrez lichide fortat, cu seringa, dar la Robi asta a ajuns la limita rabdarii. Si la mine la fel, de altfel.

o sa le scot temporar o masa de solide, sa le dau lapte. altfel, nu vreau sa ma gandesc la spitalizare, perfuzii... e destul de groasa treaba daca nu beau lichide....

Luminita, mami de Edi si Robi - 26.09.2008
_
Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina (Rudolf Steiner)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Lumi, offff, imi pare atat de rau ca sunt hunii bolnaviori, Doamne ajuta sa treaca cat mai repede .

Irina, desi suna ciudat, incearca sa ii dai cu uscatorul de par pe la fundulet.

Babytza, soricelul. Si Carla tuseste cam de 5-6 ori/zi si are nasul infundat noaptea. Nu are febra, oare ce se intampla de sunt atat de multi pui bolnaviori?

Mamica fericita de Carla Alexandra(13.08.2008)
Piti mic se face mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Paula, intr-un mesaj anterior am vorbit de simptomele hunilor. La noi nu sunt dintii sigur, nu are cum sa ii apuce pe amandoi o data fix in acelasi timp....or fi gemeni, dar tot doi copii diferiti raman.
Ma bucur mult ca e totul in regula cu finuta ta, ce veste buna!!

Baby_boy, nu cred ca scaunele moi sunt de la Eurespal + Ambroxol. Au trecut aproape 72h de cand am stopat administrarea lor si de cand am inceput tratamentul descris anterior si scaunele moi sunt in continuare! in fine, nu atat de moi, nu atat de dese, dar nu sunt normale. sunt sigura ca daca as opri acum tratamentul si regimul alimentar, tot la 9 scaune moi-moi/zi as ajunge... alta e cauza...

Babytza, sa ne spui cum e soricelul! Sunt tare ingrijorata, am avut cam aceleasi simptome. Sper sa fie ok si la voi!

ref HAM: sunt de acord cu el si mi se pare util folosit ca mijloc de siguranta temporara pentru copil sau ca ajutor pentru durerile de spate ale mamei. In rest, de acord cu ce au spus Miruna si Eva.

Luminita, mami de Edi si Robi - 26.09.2008
_
Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina (Rudolf Steiner)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Noi plecam azi la bunici ca duminica i facem ziua Inisei.Ziua ei e pe 10 dar ea vrea cu verisori asa petrecem inainte, o sa fie nebunie cati copii vor fi

Luminitza pupam puiutzi sa le treaca repede

Andy cum sunteti?

Babytza acelasi tratament a facut Bianca cand avea 2-3 luni si a fost super ok, cam in 5-6 zile trece

Eva ce dulce este piticul cu dintzoci lui

ancule io zic so mai cantaresti. Doct Biancai zicea sa incep sa imi fac griji daca bb slabeste 5 % din greutate.

nicoliciu

de Inisa Ana-Maria si Bianca Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Buna si de la noi....Alexia a inceput de dimineata sa si tuseasca,mi-e o groaza sa nu faca iar bronsita,da ma tot gandesc ca nu ar avea cum sub antibiotic,am trecut si noi pe Eurespal..mucii parca sunt mai putini si secretiile la ochisor.De mancat nici nu poate fi vorba,lapte 70 ml si cateva lingurite de banana cu mar,atat...ma duc sa incerc sa o culc poate o pacalesc cu putin laptic.

Lumi sunt alaturi de tine chiar daca numai virtula si astept rezultatele,sper sa fie totul in regula si sa scapti cat mai repede.

Babytza offf si voi...multa sanatate soricelului.

Anca eu cred ca racirea asta brusca,plus ca si in casa e frig ,aaa si sa nu uit de vantul care bate ingrozitor.

Multumesc celor care s-au gandit la noi..nu nominalizez sunt la a nush cata noapte nedormita si cine stie ce mai urmeaza.

Laura, Andy (07.04.2002) &Alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

Mergi la inceput