Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (137)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Buna,

In primul rand sanatate puilor bolnaviori iar lui Lumi pupici x 2 asezonati cu multa rabdare. Ce greu trebuie sa-ti fie...

Noi suntem bine, astepta dintele 3, fara urlete, dar na, ne doare, suntem agitate si vrem la mami in brate. Mancam mai bine dar numai mancare imbuteliata. Daca mami ne da pepene galbem ii dam cu el in cap. De fapt nici chiar asa, maraim ori de cate ori simtim gustul de ceva proaspat. O sa spuna peste cativa ani ca fratele meu cel mic: vreau sa mananc E-uri, ce-aveti cu mine?

Legat de ham, eu am zis ca sunt pro, n-am citit inca tot din urma si nu mai sunt la curent cu dezbatere, insa vreau sa adaug ca da, sunt de acord cu el, dar nu mi-as ghida fetita tragand de ea cand merge unde nu "vreau" eu. Incerc sa negociez, asa am facut si cu Ralu si oricum nu voia inn te miri ce lucuri infestate ca sa zic ca vreau eu sa merg in linie dreapta. Hamul a fost util la Ralu cam 3-4 aptamani. L-a purtat cam dupa 1 an.

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Eva, scuze daca s-a inteles gresit.

Ma refer la "wrong behaviour" in cazul oamenilor care considera o "dragalasenie" sa-si poarte cainii fara lesa in locurile unde lesa e obligatorie sau unde acei caini pot sari pe copii/oameni si chiar fac acest lucru. Mi se pare atat de gresit, de lipsit de bun simt si cum mai vrei tu, incat as suna la politia comunitara. Nu mi se pare genul de lucru despre care sa putem spune "ei, fiecare face cum vrea, are dreptul la o opinie / se poate si altfel decat concep eu" etc.

Si eu as vrea de exemplu (e un exemplu extrem si chiar n-as vrea asta ) sa arunc gunoiul pe fereastra, ca sa nu ma mai deplasez la ghena zilnic. WRONG behaviour, au ba?

nu dau nici eu verdicte, Doamne fereste, scuze daca s-a inteles altceva.

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Citat:
citat din mesajul lui gaia.nevia

Eva, scuze daca s-a inteles gresit.

Si eu as vrea de exemplu (e un exemplu extrem si chiar n-as vrea asta ) sa arunc gunoiul pe fereastra, ca sa nu ma mai deplasez la ghena zilnic. WRONG behaviour, au ba?

nu dau nici eu verdicte, Doamne fereste, scuze daca s-a inteles altceva.

hai sa iti povestesc o faza. Eram la parintii mei si am trait doua lucruri oribile, pe care nu le voi uita toata viata mea.
O vecina minunata care statea pe etaj cu noi avea in permanenta o lene dureroasa si arunca de sus salata de rosii sau omleta ca cica " se imput in casa". Le arunca unde? fix jos la intrare in bloc, acolo erau pubelele si i se parea ca daca arunca la cativa cm de pubela e civilizat.
Eu cam la 23 de ani asa, adica o copila in fata ei, ma imbracasem frumusel intr-un costum alb imaculat sa merg la un interview. Cobor in fata blocului sa ies si fix pe uleiul din salata alunec si cad fix in fund pe rosiile ei. Ma uit in sus si ea vede si baga capul in casa.
Morala: nesimtirea romanului e vasta.

Inca una, imi intind frumos rufele pe sarma in balcon si las fereastra deschisa la balcon sa se aeriseasca bine. Vecina de deasupra, si aia destepata, de altfel o babuta simpatica, isi spala balconul aruncand oale cu apa fiarta. Pe rufele mele au aterizat numai frunze de ceapa si foi de varza murata.
Le-am adunat si aleia pe pres la usa i le-am pus.
Bineinteles ca a venit sa ma admonesteze ca sunt "un copil obraznic, ea e femeie batrana". Tocmai eu sa ii zic "wrong behaviour, eu sa tac mucioasa!!!"

Morala: nesimtirea romanului nu cunoaste varsta.

Zilele trecute eram cu barbatul si copilul in parc. Ma opresc la o rulota cu popcorn si cu copilul agitat in carut ma pregatesc sa cer o punga medie de popcorn cand apare o fiinta la vreo 65-70 de ani si cere niste chipsuri.
O intreb: "Glumiti?" vanzatoarea i-a raspuns "stati la coada" dar batrana are scuza ca e surda la varsta ei. Si iar cere chipsuri. Atunci i-am zis si eu "pai bine doamna, ati imbatranit degeaba. Vedeti ca sunt cu copilul si tot insistati in conditiile in care eram in fata?" si cica " Auzi ia-ti fratiorul si lasa-ma ca sunt femeie batrana, vezi-ti de nasul tau ca esti o pustoaica!!!" Eu am 32 de ani, am un copil, respect pe pustii de 15 ani si nu ma asez in fata lor nici nu ii ridic de pe scaun.

Morala: cum zicea azi Elena Udrea azi la Paris " Roumanie pays de choix!!!"

Te inteleg cu nesimtirea romanului care nu respecta nicio regula, si eu ii atentionez cand gresesc nu tac si inghit pe principiu "mamaliga romana nu face explozie". Am trait multe si marunte, e infinita lipsa de bun simt in ro. Nu ai de ce sa iti ceri scuze, nu ai "gresit" doar ca mi s-a parut ca pui cumva la colt o mentalitate diferita de a ta.
Oricum imi esti draga si nu ma supar. Faza cu cainele care sufla in gatul copilului e gretoasa si nu m-am gandita la asa ceva.
In cartier am un destept care merge cu un pitbull nelegat. Zilele trecute stateam in fata supermarketului de la parter sa il astept pe sot si cainele mununat s-a plasat la gleznele mele in fundulet, obosise. Aveam la glezne un pitbull, in fata caruciorul cu fi-miu. Noroc ca nu am probleme cardiace. nu i-am zis nik ca ma gandeam ca ma sfasie creatura. Eu stau intr-o zona de fitze gretoase, Decebal e plin de restaurante si terase full de din astia in Porche Cayenne si fitze de doi lei, tot felul de smecheri cu caini periculosi asa ca...deh...Dar nu, nu la asta ma refer, sa il lasi sa se plimbe liber langa oameni. Eu crezusem ca am fost clara. Prietenii mei ies des din Bucuresti cu cainele si copilul, merg mai mult la Sinaia in we, tocmai ca sa le ofere aer curat si spatiu sa alerge.

Eva & Luca Noah (08.09.2008)

Pentru a intelege dragostea parintilor tai trebuie sa cresti tu insuti un copil. (proverb chinezesc)
Copiii invata sa zambeasca de la parintii lor. ( Shinichi Suzuki)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Avem adenovirus. Se pare ca doar Edi, desi cred ca i-au gresit analiza lui Robi, stiu ca e contagios si simpomele arata prezenta virusului oricum si la Robi. Probabil si eu si tati il avem, dar fie l-am mai facut, fie suntem doar purtatori.
Nu avem rotavirus, hematii, lervuri.. coprocultura e gata marti...
mergem pe acelasi tratament, nu necesita antibiotic, fiindca e totusi o forma mai usoara, fara febra si varsaturi. l-am luat din aer. acum chiar ma felicit ca n-am venit marti la intalneala. cred ca nici martea viitoare nu venim, poate joi, in treacat, s-o vad pe Piolica, si cred ca doar eu, pe huni nu-i aduc. om vedea...

Lidia, Laureta, Ratonel, Bitza multumesc!

Lidia, am trecut pe lapte fara lactoza de ieri. Plus regim. Plus tratament. Plus .

Ratonel, noi tot n-avem dinti.

Luminita, mami de Edi si Robi - 26.09.2008
_
Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina (Rudolf Steiner)

Mergi la inceput

Lumi, imi pare tare rau! Doamne ajuta sa va treaca repede!

Gaia, mumã pentru voi:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

Salutari! Noi am fost pe afara...acum am revenit pentru papa.
in legatura cu hamul nu sunt nici pro nici contra dar nu cred ca voi folosi pana ce Andrei nu merge singur in picioare
babytza bronsiolita?offff, multa sanatate
luminita sanatate multa hunilor si tie multa rabdare
laura poate totusi nu aveti bronsita...sanatate maxima si voua
anca

LE: mergem maine la Cluj la Baby Expo ...am amintiri frumoase de anul trecut cand eram gravidutza si am cumparat caruciorul de acolo...acum vreau sa ma uit dupa un carucior sport si scaun de masina pt ca inca nu am achizitionat.

de Andrei Petru(18.08.2008)

Asa creste strumfi
Povestea bobocelului nostru

You can learn many things from children. How much patience you have, for instance. Franklin P. Jones

Mergi la inceput

babytza, multa sanatate davidutului, sa-si revina repede!
oof!

Gaia, mumã pentru voi:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

offf Lumi imi pare rau. Multa sanatate..sa scapati repede

Babytza bronsiolita..mai e ceva in aer..cu atatia bebei bolnaviori..doar Eurespal luati?multi soricelului

Continui si eu tratamentul..desi simptome ar fii doar un pic de mucuti in gatut..in rest...kaki o.k, mananca super bine..azi nu i-a ajuns castronul de supica de 300 de ml, febra nema.

Cristina , mamica implinita de Raducu (7.10.2008)

Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Laureta

Sanatate Edi & Robi, David, Alexia, si tuturor bebeilor cu probleme! Nu e ok ce se intampla, atatia copii bolnavi. Poate ar trebui sa ii feriti o vreme de alti copii, mai ales de copi bolnaviori, sunt tot felul e virusi in aer.
Noi iesim pe afara.
Un weekend frumos si linistit. Sanatate!!!

Eva & Luca Noah (08.09.2008)

Pentru a intelege dragostea parintilor tai trebuie sa cresti tu insuti un copil. (proverb chinezesc)
Copiii invata sa zambeasca de la parintii lor. ( Shinichi Suzuki)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

andy_galro, multumesc, sanatate si voua! sper sa va treaca repede conjuctivita, incearca totusi Ciloxan, cum spuneau fetele...

babytza, noi am fost la Medlife. poti merge acolo, sunt pediatri de la 8-15 zilnic, si dupa-amiaza de altfel... sigur te primesc, si cred ca fara programare...
poate ai fost intre timp, eu citesc din urma...sorry.

nerantula, puii sunt cu adenovirus - io citesc din urma, nu sunt inca la zi, de asta raspund cu intarziere fiecareia dintre voi. sunt vioi azi, dar extrem de maraiti, nu au febra si totusi cred ca ii deranjeaza maxim burtica... au crampe...of. Nu mai vorbesc de muci, tuse, stranuturi peste stranuturi... aspirat... au cearcane de la atatea incercari. si io incerc sa ma tin pe pozitii. m-am mai linistit puitin, macar stiu exact ce au, stiu ca teoretic in 7 zile le trece, deja au vreo 3 de cand sunt asa... cam asta...

Luminita, mami de Edi si Robi - 26.09.2008
_
Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina (Rudolf Steiner)

Mergi la inceput