Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (137)
Raspunsuri - Pagina 18
nikolici spune:
ada super tare bicla, parca ma si vad cu Karina cand urla si tre sa o iau in bratze...si mergand cu bicla tarash...nu cred ca este pentru mine
.
muuh nu inteleg de ce zici de educatia cainiilor...nu este neaparat sa fie prost educat ca sa fie tzinut in ham, cum am precizat cainele meu este pasnic, ma urmeaza daca il las free...insa crede-ma ca m-am vazut atat eu si cu sotzul intr-o zi nevoiti sa-l scoatem din coltii unui coker...asa ca i s-a parut lui foarte interesant fiind lasat liber, sa atace un caine in lesa.
Degeaba ai tu cainele educat daca tot in jungla traiesti!!!
Si da diferentzele de opinii vor fi, fiecare ne crestem copii cum credem noi ca le e sau ne e mai bine...eu din pacate cum am spus...am sechele la suferintza umana, mai ales a membriilor din familie.Sunt trecuta de 2 ori prin niste situatii grele in viatza si nu cred ca ma voi vindeca vreodata...asadar pentru mine personal mi se pare foarte eficient acest ham.
Sunt genul de persoana care se emotioneaza repede si in acelasi timp ingrozita de lucruri care ar putea sa se intample...vezi drobul de sare.
Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)
anca81 spune:
Nerantula, da, intr-adevar, zilele acestea a facut mult kk, poate fi si asta. Insa cantarirea o faceam in acelasi mom. al zilei - inainte de baie - si la aceasi distanta fata de ultima masa. Singura variabila e kk ![]()
lui Gruia cel plimbaret ![]()
Mamica fericita de
Carla Alexandra(13.08.2008) 
Piti mic se face mare
luminita2008 spune:
Ada, Nikolici, anamona, paula, baby_boy, ange, nerantula, miruna, multumesc de ganduri bune!
Nikolici, avem asa: muci, maraiala, usoara tuse, stranut, kk moale si des, in primele zile, cand nu eram sub tratament, am inregistrat 9 scaune moi/zi/hun... au scazut la 6 dupa tratament, acum la 4-5 si nu asa moi.
Tratament:
debridat - 3ml x 3/zi
biotics baby - 2plicuri/zi, dimineata si seara
enterol - 2plicuri/zi, dimineata si seara
sab simplex, 20pic x3/zi - asta ptr ca au crampe...
ophtamesone N, cate 1pc in fiecare nara x 3/zi + 1 pic x 3/zi in ochiul rosu al lui Edi
Daca va fi cazul: sumetrolim, dupa rezultatul analizelor care inca nu sunt gata...
Ser sau apa de mare si aspirat la greu.
Regim alimentar:
Lapte praf fara lactoza
masa de fructe dimineata: orez, banana, mar copt, eventual branza calcica
masa de legume: morcov fiert, pastarnac, dovlecel, orez. NU rosii, NU cartofi, NU iaurt, NU telina
masa de legume 2: orez si carne fiarta de pui
lapte praf fara lactoza cu 2 masuri cereale de orez.
E un regim de kk, daca avem Rotavirus o sa-l tinem cel putin 3 luni... da, Nikole, ma bag la balaceanca, daca vrei sa-mi tii companie, e f bine!
merg la masa cu hunii si revin.
Luminita, mami de
Edi si
Robi - 26.09.2008
_
Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina (Rudolf Steiner)
Nerantula spune:
Atunci, din experienta mea, sa stii ca are maaare importanta treaba asta cu kk ... cand am fost eu la rectoscopie, doctorul mi-a spus ca acesta poate sta in intestine pana la 2 saptamani, deci ... sigur nu sunt -260gr in realitate. Plus, trebuie sa iei in considerare si o eventuala deshidratare, a fost o luna calduroasa, totusi, si poate ieri a transpirat mai mult, eu stiu ..
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008
4+ 
nikolici spune:
tatonelul bine hai fie da-mi omor...poti sa vii la munte la mine, la plaja???Veziiii, nu poti![]()
anca81 spune:
Nerantula, esti o scumpa
. Multumesc mult pentru incurajari. Instictul meu de mami imi spune ca nu are nimic puiul meu, asa simt eu in momentul acesta. Oricum merg la pediatra saptamana viitoare, sa vedem ce-mi spune.
Chiar, am auzit ca la voi e cald, la noi in Baia Mare e a doua saptamana cu ploi si racoare, dimineata sunt 7-8 grade. Deci nici vorba de canicula. Am pus deoparte rochitele si bluzitele cu care o imbracam pe Carla acum 2 saptamani ![]()
Mamica fericita de
Carla Alexandra(13.08.2008) 
Piti mic se face mare
nikolici spune:
Am uitat sa va zic programul meu de dimineatza....after coffe of course, am iesit in gradina, am dat muzica din masina tare si am inceput sa dansez in fatza Karinei, ma rog un fel de scalambaieala.Ea statea in carucior iar eu in fatza ei cu cei 4 caini din dotare dansam pe rand, nu mai putea de fericire cand ne vedea si mai ales cand catzeii latrau la mine cand saream pe langa ei.
Din pacate, trebuie sa renuntz in a l mai lua pe Sasha la Bucuresti ...ii este mult mai bine aici la curte, s-a obisnuit si stiu ca i-as face rau dupa 5 luni de stat si alergat sa il duc la apartament unde mai mult va fi trist si singurel, asa ca o sa venim des la el in vacantza.
le: fericiti sunt bebelusii cu caini nu-i asa, cine are caine stie ce vorbesc aci.Nu???
nikolici spune:
Acum va poop, plec prin Breaza sa i cumpar ie Karinutzei, sper sa mai fie magazinul cu ii.Va tzin la curent, caci sigur stiu cateva mamici care isi doresc ii pt bebelaci, eu dar in special sora mea suntem fane innraite de ii.Muah muah
gaia.nevia spune:
ref la caini: lesa si botnita sunt obligatorii pentru caini, atat in parc cat si pe strada. In unele parcuri nici n-ai voie sa intri cu cainele, deloc.
eu am avut boxer. jucaus nevoie mare. intotdeauna l-am purtat cu lesa si botnita pe strazi. si mi se pare o lipsa totala de respect sa umbli cu cainele nelegat cand toata lumea trebuie sa umble cu el legat.
am patit de nenumarate ori sa fie cainele meu muscat (pana la a merge cu el la dr. sa-l coasa) de cainele violent si lasat liber al altcuiva.
In tari civilizate asta se rezolva cu politia.
N-are nicio legatura cu copiii si hamurile de copii, dar vad ca vorbiti despre cat de liberi tre sa fie cainii sa amusineze pe unde vor ei, ca sunt mai frumosi asa.
WRONG.
careia dintre voi, ca mame, v-ar placea sa vina cainele meu (avea dragul de el 30kg si era foarte foarte jucaus. sa va explic cat de lunga era limboaia lui?) sa sara pe carucioarele sau bebelusii vostri umblatori si sa-i linga pe toata fata, in urechi, si eventual sa faca pipi pe ei? Cam asta facea cainele meu, de fericire ca ma vede.
degeaba as jura ca e vaccinat, cu copro la zi si eu dorm cu el in pat. nu?!
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri
ratonelu spune:
ma prinsesi, nu poci sa viu.auzi...spune si tu .."nu mai iau catelu' la buc, il las aici'...ca induci fetele astea in eroare..cred fetele ca eu, mama denaturata, iti dadui cumintenie de cochil....si plecasi cu el din buc

anca...brrrrrr...ce urasc frigul