Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (137)
Raspunsuri - Pagina 17
ratonelu spune:
anca
va faceti de cap, da?![]()
nerantula, lasa baiatu' in pace.
e putin mai dependent de mamica luii.atat(ce tare sunt la ..sfaturi
)
nikolici spune:
tatonelule Sasha il cheama si pe catzelusul meu ...nu te superi da???A avut intietate, are 2 ani deci e mai mare ca Sasha al tau
.Si da eu folosesc hamul si lesa la el...repet este un catzelush
mic mic si dragutz fok.
Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)
EvaF spune:
Khristin, si mie imi plac husky, dar tot golden retriever-ul ramane dragostea dintai. Un husky in Ro caniculara e cam chinuit saracutul...
Nerantula, cu multa placere. Oricand poti sa ma intrebi, daca stiu iti raspund. Oricum, esti pe maini bune acolo, asta sa conchid.
Merci de sfat, o sa ma uit in farmacii.
Va las, s-a trezit fi-miu.
Pup
le: Avem weekend de 3 zile, yupeeeeeeee!!! Distractie frumoasa si aveti grija de voi! Tocmai mi-a zis o prietena ca se anunta canicula in we, adica 35-36 grade.
Take care.
Eva & Luca Noah (08.09.2008)
Pentru a intelege dragostea parintilor tai trebuie sa cresti tu insuti un copil. (proverb chinezesc)
Copiii invata sa zambeasca de la parintii lor. ( Shinichi Suzuki)
bitza2008 spune:
Eva eu i-am dat covrigi de Buzau si felii de mar si, la inceput, se ineca. Ii bagam degetul in gura sa-i scot bucatile, de aici si frica mea
Cum sa uit "dicotiledonatele" lui Piersic!?
Angelynna
dar nu e in casa lui, ca se extinde pe spatiul public.Scuze ca-s sacaitoare!
Anca ma bucur ca trece!Cu greutatea...Lucas a stagnat in ultimele 5 sapt,ori a luat ceva grame si a dat inapoi in ultimele zile cand a mancat putin cu dintii...hmmmm
Andy.p sper ca sunteti bine!
www.tamagochi.ro/pet-bighidel " target="_blank">VOTATI BIGHIDEL
anca81 spune:
Eva, n-am vb. cu pediatra inca, cand implineste 10 luni mergem la bilant si am sa o intreb. Oricum ea are niste pareri preconcepute si sunt sigura ca ma va stresa mai mult decat ma va ajuta. Nu pare a avea infectie urinara, viermisori, diaree sau alte nebunii care sa cauzeze pierderi de greutate. Intr-adevar a avut o perioada de inapetenta dar acum parca e mai bine. Doarme bine noaptea, e vioaie ... evit sa-mi fac griji prea mari dar parca, parca nu-mi place chestia asta si ma pune pe ganduri.
tuturor.
Mamica fericita de
Carla Alexandra(13.08.2008) 
Piti mic se face mare
EvaF spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bitza2008 Eva eu i-am dat covrigi de Buzau si felii de mar si, la inceput, se ineca. Ii bagam degetul in gura sa-i scot bucatile, de aici si frica mea ![]() Cum sa uit "dicotiledonatele" lui Piersic!? |
Nu mai zic de "matusa Aglaia", hai ca divaghez.
Mi-ati dat o idee. Voi lua si eu covrigi uscati si ii dau inmuiati in suc de porto, ca deh, pozmagii-s m-u-i-e-tzi?
Cred ca o sa ii placa. Sau suc de mar.
pup
Eva & Luca Noah (08.09.2008)
Pentru a intelege dragostea parintilor tai trebuie sa cresti tu insuti un copil. (proverb chinezesc)
Copiii invata sa zambeasca de la parintii lor. ( Shinichi Suzuki)
Nerantula spune:
Anca, esti sigura ca ai facut cantarirea in aceleasi conditii de fiecare data? Poate este doar o imperfectiune de cantarire
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008
4+ 
anca81 spune:
Nerantula, da, am vandut ieri cantarul si am mai facut o ultima cantarire. La fel, seara inainte de baita. Sunt -260 g.
Nepoata-mea a avut la 1 an 8.700 g, pe-acolo cred ca va ajunge si Carla. Suntem o familie de slabanogi ![]()
Mai zic una si gata
. Carla in zilele ei bune mananca mult, adica mie asa mi se pare, de ex. ieri a fost o zi "buna" cu 240 lapte dimineata, aprox. 200 g banana cu kiwi, 200 g legume & peste (de la borcanel, am gasit ceva ce-i place
), 150 cereale cu lapte si 100 g iaurt inainte de culcare. Deci un total de aprox 900 g/ml mancare. Din pacate zilele acestea sunt cam putine, de obicei daca mananca bine dimineata - asta insemnand lapte si fructe pana la ora 12 - nu mai mananca legume si mai nimic seara. M-am intins, scuze 
Mamica fericita de
Carla Alexandra(13.08.2008) 
Piti mic se face mare
Nerantula spune:
Anca, ma refeream si la distanta fata de ultima masa si de cand a facut ultima oara kk. Eu, de exemplu, pandesc momentul cand Gruia face un kk mai consistent (luna asta il pandesc de vreo 2 saptamani
, in fiecare zi se chinuie cu cate o maslina
) si in seara respectiva il cantaresc.
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008
4+