Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (137)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ratonelu spune:

anca
va faceti de cap, da?
nerantula, lasa baiatu' in pace.e putin mai dependent de mamica luii.atat(ce tare sunt la ..sfaturi )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

tatonelule Sasha il cheama si pe catzelusul meu ...nu te superi da???A avut intietate, are 2 ani deci e mai mare ca Sasha al tau.Si da eu folosesc hamul si lesa la el...repet este un catzelush mic mic si dragutz fok.

Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Khristin, si mie imi plac husky, dar tot golden retriever-ul ramane dragostea dintai. Un husky in Ro caniculara e cam chinuit saracutul...

Nerantula, cu multa placere. Oricand poti sa ma intrebi, daca stiu iti raspund. Oricum, esti pe maini bune acolo, asta sa conchid.

Merci de sfat, o sa ma uit in farmacii.

Va las, s-a trezit fi-miu.
Pup

le: Avem weekend de 3 zile, yupeeeeeeee!!! Distractie frumoasa si aveti grija de voi! Tocmai mi-a zis o prietena ca se anunta canicula in we, adica 35-36 grade. Take care.

Eva & Luca Noah (08.09.2008)

Pentru a intelege dragostea parintilor tai trebuie sa cresti tu insuti un copil. (proverb chinezesc)
Copiii invata sa zambeasca de la parintii lor. ( Shinichi Suzuki)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Eva eu i-am dat covrigi de Buzau si felii de mar si, la inceput, se ineca. Ii bagam degetul in gura sa-i scot bucatile, de aici si frica mea
Cum sa uit "dicotiledonatele" lui Piersic!?

Angelynna dar nu e in casa lui, ca se extinde pe spatiul public.Scuze ca-s sacaitoare!
Anca ma bucur ca trece!Cu greutatea...Lucas a stagnat in ultimele 5 sapt,ori a luat ceva grame si a dat inapoi in ultimele zile cand a mancat putin cu dintii...hmmmm
Andy.p sper ca sunteti bine!

www.tamagochi.ro/pet-bighidel " target="_blank">VOTATI BIGHIDEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Eva, n-am vb. cu pediatra inca, cand implineste 10 luni mergem la bilant si am sa o intreb. Oricum ea are niste pareri preconcepute si sunt sigura ca ma va stresa mai mult decat ma va ajuta. Nu pare a avea infectie urinara, viermisori, diaree sau alte nebunii care sa cauzeze pierderi de greutate. Intr-adevar a avut o perioada de inapetenta dar acum parca e mai bine. Doarme bine noaptea, e vioaie ... evit sa-mi fac griji prea mari dar parca, parca nu-mi place chestia asta si ma pune pe ganduri.

tuturor.

Mamica fericita de Carla Alexandra(13.08.2008)
Piti mic se face mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Citat:
citat din mesajul lui bitza2008

Eva eu i-am dat covrigi de Buzau si felii de mar si, la inceput, se ineca. Ii bagam degetul in gura sa-i scot bucatile, de aici si frica mea
Cum sa uit "dicotiledonatele" lui Piersic!?

da, este unforgettable, ma urmareste si sketchul ala cu "ca e tactu, ma?" carciumar, sa traiti!" de unde esti, ma?" "din Vascauti, sa traiti" Ma sparg de ras numai cand aud denumirea.
Nu mai zic de "matusa Aglaia", hai ca divaghez.

Mi-ati dat o idee. Voi lua si eu covrigi uscati si ii dau inmuiati in suc de porto, ca deh, pozmagii-s m-u-i-e-tzi?(le: nu mai are omul voie sa foloseasca unele cuvinte, trebuie sa scriu asa ca altfel imi cenzureaza)
Cred ca o sa ii placa. Sau suc de mar.

pup

Eva & Luca Noah (08.09.2008)

Pentru a intelege dragostea parintilor tai trebuie sa cresti tu insuti un copil. (proverb chinezesc)
Copiii invata sa zambeasca de la parintii lor. ( Shinichi Suzuki)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Anca, esti sigura ca ai facut cantarirea in aceleasi conditii de fiecare data? Poate este doar o imperfectiune de cantarire

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008

4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Nerantula, da, am vandut ieri cantarul si am mai facut o ultima cantarire. La fel, seara inainte de baita. Sunt -260 g.

Nepoata-mea a avut la 1 an 8.700 g, pe-acolo cred ca va ajunge si Carla. Suntem o familie de slabanogi

Mai zic una si gata . Carla in zilele ei bune mananca mult, adica mie asa mi se pare, de ex. ieri a fost o zi "buna" cu 240 lapte dimineata, aprox. 200 g banana cu kiwi, 200 g legume & peste (de la borcanel, am gasit ceva ce-i place ), 150 cereale cu lapte si 100 g iaurt inainte de culcare. Deci un total de aprox 900 g/ml mancare. Din pacate zilele acestea sunt cam putine, de obicei daca mananca bine dimineata - asta insemnand lapte si fructe pana la ora 12 - nu mai mananca legume si mai nimic seara. M-am intins, scuze

Mamica fericita de Carla Alexandra(13.08.2008)
Piti mic se face mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Anca, ma refeream si la distanta fata de ultima masa si de cand a facut ultima oara kk. Eu, de exemplu, pandesc momentul cand Gruia face un kk mai consistent (luna asta il pandesc de vreo 2 saptamani , in fiecare zi se chinuie cu cate o maslina ) si in seara respectiva il cantaresc.

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008

4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratonelu spune:

nikolici, beeeyyyy...sa vezi omor ...

Mergi la inceput