Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (137)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Eva, cauta prin farmacii biscuiti de bebelusi, majoritatea contin gluten. Eu i-am mai dat covrigei de buzau, sunt tari, ii inmoaie in guritza si fie inghite, fie da afara, cum spuneai. De asemeni, i-am luat biscuiti de orez, dar evit sa-i dai, la cat e de constipat. Voiam sa fac si eu super-combinatia mar+biscuite pop ular, am cumparat biscuti pop ulari, insa cand am vazut ingredientele, am renuntat, ii mananc eu cu lapte dimineata

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008

4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

neata
multu de coffee

Ada ma bucur ca Teo si Oandu sunt bine.Eu nu stiu daca sa mai continui tratamentul.Febra n-am avut, mucii nu curg..mai haraie putin si o tuse din joi in pasti..in rest nimic.Azi e a 6-a zi..i-am dat dimineata eurespalul, nurofen nu i-am dat..desi al doilea dinte da sa sparga....asa ca pot spune ca suntem binisor.

Cristina , mamica implinita de Raducu (7.10.2008)

Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Carla, nu-s asa incantata de mersul lui, adica de faptul ca el nu-si pune deloc problema sa incerce ceva singur, sta in fundic sau culcat si ridica manutele spre mine sa-l pun in miscare, tot de mine se agata singur sa se ridice (asa ii reuseste), etc, eu sunt 'punctul lui fix'. As fi preferat sa aiba mai multe actiuni de unul singur, fara sa fie atat de dependent de mine. Nici sa se aplece nu stie, tine picioarele bat si se arunca in cap, bineinteles ca trebuie sa-l tin eu, nu indoaie piciorusele.

Ada, pune-l sa scoata bilele din urma, poate iese ceva ... dar sper ca aranjamentul e acelasi cu cel propus de Carla, da?

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008

4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Nu stiu daca v-am spus, i-am facut lui fi-miu poze de pasaport si a fost ieri sotul la ambasada Fr sa faca dosar. Sa vedeti ce fatzuca are in poza, ca trebuia sa nu rada, sa aiba gura inchisa si ochii deschisi, e asa serios, haios foc. Un om mare in corp mic. El mereu rade, ne-am chinuit sa il prindem serios.
Abia astept sa ridicam pasaportul la sf luniig

le: Ancule, sunteti bine?

Eva & Luca Noah (08.09.2008)

Pentru a intelege dragostea parintilor tai trebuie sa cresti tu insuti un copil. (proverb chinezesc)
Copiii invata sa zambeasca de la parintii lor. ( Shinichi Suzuki)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratonelu spune:

angelyna, stiu de la oana ca mergeti si in tei
as vrea sa ne intalnim, doar ca nu cred ca mai sunteti voi...cand trecem noi asa..o juma de ora...adik..20:00-20:30...ca mie atunci imi vine cochilu
eu i-am dat si biscu si pufuleti....dar totu pasatsau buc mici de pufu, cel multca n-avem cu ce....
cristina, ma bucu ca sunteti bine.
lumiiiiiiiiiii.....ce tot faceti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

eva , ange multumesc pentru raspunsuri...asa este de Bioclin intrebam dar o sa incerc si cu galbenele prima data ca din aia am in casa

de Andrei Petru(18.08.2008)

Asa creste strumfi
Povestea bobocelului nostru

You can learn many things from children. How much patience you have, for instance. Franklin P. Jones

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Ratonule

Cristina , mamica implinita de Raducu (7.10.2008)

Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratonelu spune:

cum ....manca baietelu....ceva de undeva?
ada, baga repede la loto
eva, asteptam sa vedem pozna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Salutari

Raportez una bucata sotz plecat in delegatie la 4 dimineata , asa ca azi suntem singurele.

Eva, Ada, suntem bine, multumim . Conjuctivita e pe cale de disparitie, doar dimineata mai are un punctulet uscat la ochi, secretia purulenta a disparut de mult.

Eva, cu ce pofta mozoleste Noah castravetele

Babytzule, Lumi, Andy, sper ca sunt bine puiutii vostri

Carla mi-a slabit 300 g luna aceasta...sper sa nu fie nimic, oare din cauza ca si-a redus portia de lapte? Ce-ar putea cauza pierderi in greutate?

Mamica fericita de Carla Alexandra(13.08.2008)
Piti mic se face mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca81

Eva, Ada, suntem bine, multumim . Conjuctivita e pe cale de disparitie, doar dimineata mai are un punctulet uscat la ochi, secretia purulenta a disparut de mult.

ma bucur mult ca sunteti bine

Citat:
citat din mesajul lui anca81 Eva, cu ce pofta mozoleste Noah castravetele

sa vezi faza, aseara mi-am facut tzatziki, nu am pus sare doar castravete+iaurt+ muuuuult usturoi +marar, sunt mare fan, crezi ca am scapat de el?

Citat:
citat din mesajul lui anca81Carla mi-a slabit 300 g luna aceasta...sper sa nu fie nimic, oare din cauza ca si-a redus portia de lapte? Ce-ar putea cauza pierderi in greutate?

oofff, nu cred sa fie ceva serios dar cred ca babymom iti poate spune ceva cum trebuie. Eu zic sa nu te impacientezi, dar zic asa dupa ureche.
Pediatra ce a zis?

Eva & Luca Noah (08.09.2008)

Pentru a intelege dragostea parintilor tai trebuie sa cresti tu insuti un copil. (proverb chinezesc)
Copiii invata sa zambeasca de la parintii lor. ( Shinichi Suzuki)

Mergi la inceput