Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (137)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Eva se vad dintzisorii!Mananca,,,castravete?Nu se ineaca?E ok?Eu am big problem cu inecul

www.tamagochi.ro/pet-bighidel " target="_blank">VOTATI BIGHIDEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Citat:
citat din mesajul lui ratonelu

nerantula....am uitat sa te intreb de cochilu tau....ca e geamanu' lu' al meu...tu cand il pui (am vazut in poze)...prin parc in picioruse...paseste?se tine bine in picioruse?...incercam si eu aseara in parc...asa putin...si are piciorusele super moi..si de pasit...nici gand.
desi merg ein 4labute

Carla, Gruia se tine in picioruse si paseste de pe la 6 luni .. desigur, sprijinit de subtiori. Acum merge chiar binisor, tinut de manute, insa altfel nici nu-si pune problema, adica nu merge pe langa canapea, nu se ridica singur (bine, nici nu prea are de ce sa se tina sa se ridice, ca el nu are gratii la patut si mobila din casa de la noi nu e deloc baby-friendly), nu merge de-a busilea, nu se ridica in fundic singur, etc. Deci singura lui distractie este mersul tinut de manute, la care se descurca binisor, insa as fi preferat sa le faca intai pe celelalte sau sa faca cate ceva si din celelalte.

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008

4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratonelu spune:

nerantula , ma bag si eu peste eva....ieri mi-am pus bilet la loto....de castig...iti platesc nastere..unde vrei tu.
ce marinimoasa sunt.
andy si eu zic sa incerci si cu crema de galbenele..altceva nu stiu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Wow, Carla, ce boieroaica esti! Sa fii sanatoasa tu si ai tai si sa castigi, ca nu te refuz! Nu mai joaca nimeni la loto?

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008

4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Ratonelu sa stii ca mai merg si in Tei , daca vrei poate ne vedem p-acolo

BItza omul isi face in casa lui deci voi ca vecini nu stiu daca aveti un cuvant de spus, aaahhh daca nu ar avea autorizatie de la primarie atunci ar veni cineva i-ar da amenda si poate l-ar pune sa faca cum era inainte, asta e....

Multumim de aprecieri

Eva e un scump Noah, eu inca nu i-am dat castravete singura...doar biscuiti si pufuleti, care ii devoreaza cu placere

Andy_galro comprese Bioclin din cate stiu eu (sper sa nu gresesc)

Noi am mancat crema de branzica cu capsuni, cam 200grame

fericita de Crina Alexandra
Crinul Meu
Poze noi aici
Crina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Muuh

Ada eu sunt la al patrulea carucior si nu ma mai uit pentru ca sigur as fi tentata si de al cincilea si ma da sotul afara cu el si cu copil cu tot.

Miruna, mama lui Alexei (13.07.2006) si a lui Dimitri (02.09.2008)

ha-ha, esti de-a mea!!! nu sunt singura, ce bine
si cu carucioarele precedente ce-ai facut?

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Citat:
citat din mesajul lui bitza2008

Eva se vad dintzisorii!Mananca,,,castravete?Nu se ineaca?E ok?Eu am big problem cu inecul

FERICITA MAMICA A LUI LUCAS (1 SEP 2008)

www.tamagochi.ro/pet-bighidel " target="_blank">VOTATI BIGHIDEL

Bitza, eu inca nu ii dau niciun fainos si vreau sa i obisniesc sa pape in manuta, cu finger foods. Cum, daca stii sketch-ul cu Florin Piersic, castravetele "e un fruct dicotiledonat din familia curcubitaceelor, ce contine 90% apa" consider ca e ok. Musca bucatele mici mici cu dintisorii aia 2 si cu gingiutele de sus, le suge complet in gurita pana raman fasiute si apoi fie scuipa fie inghite ca sunt moi. E riscant cu ardei sa se inece dar castravetele cred ca e ok, il tine frumusel in manuta si il roade pana nu mai ramane nik.
As ncerca si eu sa ii dau din cand in cand un biscuite, ca face 9 luni acum, dar habar n-am ce sa ii iau. pareri?

Eva & Luca Noah (08.09.2008)

Pentru a intelege dragostea parintilor tai trebuie sa cresti tu insuti un copil. (proverb chinezesc)
Copiii invata sa zambeasca de la parintii lor. ( Shinichi Suzuki)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Ada ce imi facusi, e super...., noi luna asta pe 15 (fara alte intreruperi) luam carut sport, asta ma omoara

fericita de Crina Alexandra
Crinul Meu
Poze noi aici
Crina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratonelu spune:

D C ai fi preferat sa mearga si in 4 labute? nu ced ca mai conteaza de merge singurel in picioruse.
super.
al meu se ridica singurel....dar doar daca are d c sa se apuce...si nici la noi nu prea are...sta in fundulet..se rostogoleste, invarteste, suceste...etc...toate insotite de urleste, nervi, tipete,,,chiraieli ...etcface parte din...decor.
dar...ti-am zis....incercam ieri si are asa moi piciorusele...cand incerc eu sa-l pun.ma dispera faptul ca nici vorba de pasit.
dar....las ca vad eu ...cand o sa alerg dupa el...prin casa, parc...strada..etc.prmomite sa fie genul de cochil ce se pune in curisor in mijlocul...casei, strazii, magazinului etc.ii fac funduletu' ca la maimuticca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nerantula

Wow, Carla, ce boieroaica esti! Sa fii sanatoasa tu si ai tai si sa castigi, ca nu te refuz! Nu mai joaca nimeni la loto?

4+

sa-l pun pe Radu sa joace ca tocmai ce-a macat de prin scutec niscaiva... o fi de mare noroc?!

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput