Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (137)
Raspunsuri - Pagina 14
bitza2008 spune:
Revin si eu cu intrebarea...vad ca nu lucreaza nimeni in primarie, dar poate s-a confruntat cineva cu situatia mea...
Vecinul de la parter vrea sa-si extinda apartamentul
o poate face fara sa-mi ceara acordul?Daca stie cineva ceva, sunt recunoscatoare!!!
www.tamagochi.ro/pet-bighidel " target="_blank">VOTATI BIGHIDEL
gaia.nevia spune:
neatza! facem refill la
?
pentru variatie, azi noapte la 3 jumate aud un buf!
oaaaaaa
radu daduse cu capul de tablia patului. ca un uliu am sarit in pat la el impiedicandu-ma de toate masinutele si papucii si telecomenzile si laptop si saltele si saltelute de pe jos, ajungand gramada peste cupilas inlacrimat.
cu patura-n cap ca doar nu vroiam sa mor de frig...
vazandu-ma asa in patru labe peste el si cu patura in cap pe inlacrimat il apuca rasu!
si da-i si razi si te joaca si chicoteste. pana am adormit amandoi s-a facut 5.
pe teo l-am proptit cu perna mea asa ca a dormit foarte multumit pana la 8si credea probabil ca s-a cuibarit la pieptul moale si cald al mamei. buuuna perna aia!
baby_boy, multumim de intrebare, am terminat tratamentul la ambii cupilasi. deci, dupa aproape trei saptamani de chinuiala iata-ne scapati. teo e chiar bine, nu mai vad niciun simptom. iar radu parca mai e un pic ragusit, dar la cat urla toata ziua n-am ce sa-i mai fac.
Raducu tau ce face?
Lumi? cum sunteti? Babytza? Andy.p?
Anca, voi?
vad ca andrei inca se lupta cu conjunctivita...of!
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri
angelynna82 spune:
Ratonelu in parc la plumbuita cel nou ma duc
Bitza ar trebui sa aibe acordul a putin peste jumatate din locatarii blocul cred sau i se da acordul de la primarie...de fapt de acolo conteaza cel mai mult
fericita de
Crina Alexandra
Crinul Meu
Poze noi aici
Crina
gaia.nevia spune:
si la capitolul "asa-mi place de ma obsedeaza".
stiti desigur ca sunt fan carucioare. v-am inebunit cred cu asta.
cine a mai avut patru carucioare? sa iasa in fata.
tot surfand... dupa ce...pai dupa noi modele inovative de ... ati ghicit... carucioare.... uite ce-am gasit.... beton!
http://www.taga.nl/options.asp
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri
andy_galro spune:
Fetelor cum se numesc compresele acelea pentru sani cu ceva substanta in ele? pt ca mi-a tras ieri Andrei o muscatura
de mi-a dat sangele
si acum s-a facut acolo o coaja dar a ramas sensibil si ma doare de mor atunci cand papa
...nu mai stiu deloc denumirea lor
si trebuie sa pun ceva sa se refaca tesutul acela.
de
Andrei Petru(18.08.2008)
Asa creste strumfi
Povestea bobocelului nostru
You can learn many things from children. How much patience you have, for instance. Franklin P. Jones
Nerantula spune:
Moni, eu pentru aniversarea a inca unei saptamani si intrarea in urmatoarea am bagat majoretele ... ca sa le fac, sunt fetele incalzite, lasa-le si pe ele sa se bucure!
Eva, multumesc foarte mult pentru raspunsul detaliat, imi este foarte de folos, vad ca ti-a facut placere sa-ti reamintesti momentul nasterii
Cel mai probabil voi merge la Polizu, daca nu castig la loto, cum spuneam
. Moni, multumesc si tie de completarea raspunsului Evei, cu vizionarile si astept si frumoasa poveste a nasterii ce va urma, ca sa fie imaginea completa 
Lumi, cum sunt puii?
Babytza, bafta la doctor!
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008
4+ 
EvaF spune:
Anamona, multumim frumos pt vorbele frumoase. Este un copilutz f vioi si curios, un explorator intr-adevar.
Angelynna
Miruna, Monica, distractie placuta printre amintiri, e faina intalnirea de 10 ani.
Bitza, 3 dintisori? bravo!!!
Am si eu 3 poze fff haioase.
mananc castravete
cum ii zice chestiei asteia, finger food?![]()
se vad dintisorii?![]()
![]()
Andy, compresele de la Bioclin, cu lanolina parca?
Eu am avut crema de la Bioclin , fff buna, lanolina pura. Mi-a folosit la inceput pt ragade.
Incearca si cu vesnica crema de galbenele, eu sunt fan inrait de-aia tot vb de ea p'aici.
Eva & Luca Noah (08.09.2008)
Pentru a intelege dragostea parintilor tai trebuie sa cresti tu insuti un copil. (proverb chinezesc)
Copiii invata sa zambeasca de la parintii lor. ( Shinichi Suzuki)
ratonelu spune:
nerantula....am uitat sa te intreb de cochilu tau....ca e geamanu' lu' al meu...tu cand il pui (am vazut in poze)...prin parc in picioruse...paseste?se tine bine in picioruse?...incercam si eu aseara in parc...asa putin...si are piciorusele super moi..si de pasit...nici gand.
desi merg ein 4labute
ada, ce tare esti ...
ai speriat saracul baietel.
rox, te asteptam cu vesti d l doctor.
lumi....voi, la raport, nika-nika?
laura..?
bolnaviorii...sa treaca repede p-aci sa dea raportu'...la vizita medicilor.
Muuh spune:
Ada eu sunt la al patrulea carucior si nu ma mai uit pentru ca sigur as fi tentata si de al cincilea si ma da sotul afara cu el si cu copil cu tot.
bitza2008 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui angelynna82 Bitza ar trebui sa aibe acordul a putin peste jumatate din locatarii blocul cred sau i se da acordul de la primarie...de fapt de acolo conteaza cel mai mult ![]() fericita de Crina Alexandra Crinul Meu Poze noi aici Crina |
Pai asta e dilema, i se da acordul de la primarie fara sa fie vecinii de acord? Stiu ca daca ar schimba destinatia din spatiu de locuit in sediu de firma trebuie acordul vecinilor direct afectati, cum is eu, dar asa...

Offf, ca n-aveam destule pe cap!Multi

Am vazut poze cu crinul scump,albumul iunie2009, e ala nou, nu?Oricum e superba!

www.tamagochi.ro/pet-bighidel " target="_blank">VOTATI BIGHIDEL