Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (137)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Nerantula foarte probabil sa fie si cum spui tu. Eu totusi il incurajez pe Alexei la o minima interactiune cu Dimitri, macar din comoditate si tot o fac. Genul de faze "da si tu mingea mai aproape, lasa-i si lui balonul ca ti-l da inapoi". Mai mult de atat nu ma incumet pentru ca reversul sunt niste pumni si picioare de imi sta inimia in loc. Observ, in ultima perioada, cateva actiuni proprii. Adica ii aduce si lui un biscuit cand isi ia el, intreaba daca ar putea si Dimitri sa manance alune, migdale, seminte si ce alte chestii mai ciuguleste el. Mai este ceva ce nu am mentionat, Alexei nu ii aplica corectii fizice din gelozie ci din frustrarea ca Dimitri nu colaboreaza cu el, ca nu se poate juca, ca nu ii vorbeste (ma intreaba zilnic cand il vede ca suge daca acum o sa vorbeasca), ca nu ii poate fi partener de joaca. In fine, timpul imi va spune daca a fost bine sau rau cum am procedat si voi putea sa ma apuc sa mai fac alti doi trei copii pentru ca voi detine formula perfecta.

nikolici dupa mine unii caini au ham sau lesa pentru ca sunt prost educati si nu isi urmeaza stapanul si fara ea sau pentru ca te obliga legea sa ii tii legati. Fara nici o analogie ca nu putem face asa ceva in cazul asta.
Cred ca totusi tu si eu vedem aceste cazaturi in mod diferit pentru ca eu nu le pot percepe ca pe niste modalitati de a se rani ingrozitor sub privirile nepasatoare ale mamei insensibile la suferinta copilului. Nici eu nu spun sa faca cineva ca mine.
khristin imi dau seama cat de "challenging" poate fi pentru copil sistemul de invatamant de la voi parca nu mi se pare o idee asa de rea. Si eu intentionez sa merg dupa programa oficiala, sa o am ca ghid si de altfel sa mai gasesc pe cineva cu care sa ma consult. Oricum eu nu imi fac probleme atat de mari pentru ca totusi vorbim de intervalul 3-4 ani, care conform anumitor teorii nu este musai sa fie dedicat invatamantului structurat. Si ma bucur ca desi esti departe intelegi si simti ca aici unele aspecte, precum invatamantul mai au de recuperat. Oricum, te rog, in masura timpului, sa mai ne spui cum va merge si la anul acest Hs pe care il faceti voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Neatza

Si io am azi intalnirea de 10 ani de la terminarea liceului

Sper sa nu fiu intarziata in raspunsuri... pentru Nerantula

Vazut rezerve la Municipal, Bucur, Polizu, Cantacuzino... Votat Polizu

Bine, nu vorbim de REgina Maria ca mi-a trecut si mie un glonte prin cap sa nasc in apa... i-am spus lu injineru' asa pe sleau... fu foarte incantat da cu criza asta... el lucreaza in constructii.. as avea banii da daca el ramane fara job io ce ma fac??? Banii aia sunt de zile negre asa ca parca nu i-as baga intr-o fitza sa nasc la particular...
Am vazut ca tot mai multe vedete mai nou aleg Polizu. Citeam intamplator ieri intr-un anume ziar (sa mor daca stiu care...) ca si Diana Munteanu naste acolo si inca cineva de care am uitat... Nu mai vorbesc de Bahmu care s-a dus acolo doar sa-si salveze copilul. Plus ca si eu stiu ca dpdv al dotarilor pe neonato e the best.
Bine, mie tot mi-e frica... de nastere... ma batea un gand de cezariana... acum vad ca iar ma bate ala de naturala... si iete asa o sa fiu plina de vanatai si maltratata pana la termen vai de viata mea... ieri m-a apucat plansu... cum ma gandesc la naturala imi vin imaginile de data trecuta in fata ochilor...

As fi vrut si eu 2...3 copii... da... nu prea cred

Despre ciclon... vai viata mea ce-am patit prima data. AM zis ca o iau de la capat cu nasterea... de hemoragie nu mai vorbesc. Niagara e mic copil, n-am iesit din casa cateva zile. A tinut cu totul aproape 2 saptamani ca mai aveam mici pete din 2 in 3 zile... de m-am dus sa-mi fac Pap ca ma gandeam la alte cele... m-am plans io la vremea respectiva...

Hai va pup, ma duc sa ma fac mumoasa (nu ca n-as fi )

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 25+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Buna dimineata dragele mele, o chiar daca s-a dat eu inca mai am nevoie

La Multe Lunite Ellen de Mimmi , Maria de Cocutica , Maxx de Illia

Moni te duci la eco?

Babytza am soricelul, mai bine te duci direct la Medlife decat Grigore

Lumi ce fac baietiiam mami si hunii

Sper sa fi rezolvat cu pozele...aseara eram prea nauca sa mai pricep ceva, accesati voi linkul sa imi spuneti daca e ok, ms anticipat

Noi am avut un tren pe la 03.00....inca unul pe la 06.00 iar de atunci a mai dormit vreo juma de ora...si sunt capie, mie un somn de ....

Ma duc sa ii fac mancare si poate iesim si afara

fericita de Crina Alexandra
Crinul Meu
Poze noi aici
Crina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

What's the point cu mine si majoretele???

Nu merg la eco... am pierdut ceva?

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 25+ cu
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

PS - si cu asta inchei-

Sa stii ca nu e obligatoriu sa mergi la consult la Polizu. Eu la dr Dascalu mergeam la Euroclinic, e acolo joi dupa-amiaza, daca mai e ca vroia sa renute. Sambata e la Sanador Victoriei si miercuri la Clinica dr Frunza unde e si Herghe am fost eu la eco la el acolo.
In Polizu e in renovare parterul, acolo unde se fac internari, nu ai treaba cand nasti vei sta la etaj unde e renovat deja si arata f bine, dar daca mergi in Polizu sa nu te sperii ca renoveaza parterul, poate pana nasti termina
De aceea iti zic ca poti merge la consult la Euroclinic, Sanador, etc poate iti e mai bine, e altfel acolo.
E la 3 clinici si un spital, e fff ocupata. Si specializarea dumneaei e colposcopia, cand o suni e ba in nastere, ba in cezariana, ba in operatie de col.

M-am oprit pe subiect ca dupa aia le cer comision

Toti doctorii sunt f ok in Polizu, sa stii, o cunosc si pe dr. Adriana Ciuvica.

Eva & Luca Noah (08.09.2008)

Pentru a intelege dragostea parintilor tai trebuie sa cresti tu insuti un copil. (proverb chinezesc)
Copiii invata sa zambeasca de la parintii lor. ( Shinichi Suzuki)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Nerantula ai PM

Babytza si puiiValentina David

Poze

Vot pt Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Citat:
citat din mesajul lui monica_dicut

si eu ezitam sa bag majorete ca nu citisem ca mergi la eco. Ma uitam in urma ca poate am pierdut ceva.

Eva & Luca Noah (08.09.2008)

Pentru a intelege dragostea parintilor tai trebuie sa cresti tu insuti un copil. (proverb chinezesc)
Copiii invata sa zambeasca de la parintii lor. ( Shinichi Suzuki)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Nu am apucat sa citesc din urma recunosc...mai mult pe diagonala, dar am vazut majorete si am presupus ca mergi la eco, sorry de confuzie

fericita de Crina Alexandra
Crinul Meu
Poze noi aici
Crina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratonelu spune:

angelyna, la noi in parc?
miruna, eva
andy_g...sper sa scapati de conjunctivita.
monica, lasa domne gandurile alea..fa un armistitiu..sa nu te mai bata..te gaseste cochilu...vanata toata...ce expplicatii o sa-i dai
rox...si eu as zice Medlife...ca Grigore Alexandrescu am fost d ecateva ori...se sta ffffff mult la coada...si vin o gramada de copii, care mai de care mai bolnavi...deci va puteti pricopsi cu altceva.ei sunt asa mici....imediat pot lua "daruri" d-astea din alta parte.
eus- cu drobu'de sare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Citat:
citat din mesajul lui monica_dicut

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Monica 25+ cu
O noua viata

Marcam si noi cu surle si trambite ca ai intrat in s26!

www.tamagochi.ro/pet-bighidel " target="_blank">VOTATI BIGHIDEL

Mergi la inceput