Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (137)
Raspunsuri - Pagina 12
babytza spune:
Am dat send din greseala inainte sa termin mesajul 
La multe lunite Ellen de mimmi , Maria de cocutica , Maxx de illia !!!! 
Babytza si puii
Valentina
David
Poze
Vot pt Maya 
ratonelu spune:
rox....gata!..."ne-am linistit!"![]()
desi,cum ne este "norocu"...cred ca deja Maria are ..coltisor.
andy_galro spune:
neatza! fresh
cine mai doreste
la noi iar a aparut conjunctivita
ca vantul asta nu mai inceteaza odata
si zic la noi pentru ca azi dimineata mi-am pus si eu picaturi ca aveam ochii rosii deci cred ca am luat si eu
la multe lunitze Ellen, Maria, Max!!!!
babytza sa ne tii la curent cu ce zice dr
soricelul
luminita multa sanatate hunilor scumpi si dragi
bitza felicitari pentru dintzisorul no.3

ratonelu
de
Andrei Petru(18.08.2008)
Asa creste strumfi
Povestea bobocelului nostru
You can learn many things from children. How much patience you have, for instance. Franklin P. Jones
ratonelu spune:
si...la multe lunite si pt MAXX....

nu vazui bine, scuze
noroc....ca "se baga in seama"...Rox![]()
babytza spune:
Dr mea nu este azi la cabinet si nici teren nu face azi. In afara de Grigore Alexandrescu, unde as mai putea merge cu el ???? Privat, de stat, nu conteaza.... Acum dimineata as merge, urla saracul ca la balamuc, e foarte agitat, parca mult mai rau ca la dintisorii anteriori....Eu tot mai sper sa fie doar asta 
Babytza si puii
Valentina
David
Poze
Vot pt Maya 
Nerantula spune:
Buna dimineata! 
Go, Moni, go !!

Pupam toti bolnaviorii, speram ca sunt mult mai bine azi! 
Moama, inainte, cand mergeam la job, vinerea dimineata nu incepea cu 'buna dimineata' la trezire, ci cu 'e week-eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeend!!!' ![]()
Deci, poftiti la week-end si distrati-va frumos!
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008
4+ 
Nerantula spune:
Babytza, uite poti incerca la cabinetul pediatrei noastre, daca va poate primi acum: http://www.persepolispediatrie.ro/
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008
4+ 
EvaF spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Nerantula Eva, multumesc mult de poze! Spune-mi, te rog, la cat timp dupa nastere ti l-au adus pe Noah in camera? Sotul a putut asista la nastere? www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008 4+ ![]() |
Am nascut la 18.20 si am stat in sala de nasteri pe un pat, pt broderie, toaleta, etc pana la 20h00. Cand mi-au permis sa merg in rezerva. Pe Noah l-au adus atunci imediat cand am ajuns in rezerva. Mi l-au lasat atunci.
Intre sala de nasteri si rezerve sunt doua etaje parca, Noah era la etaj acolo unde sunt nou-nascutii, pe etaj cu rezervele. Inteligent amplasament, sunt spitale unde mamicile coboara sau urca sa isi vada copilul. Aici sunt langa rezerve plus ca ti-l aduc si il lasa cu tine.
Da, sotul a putut sta cu mine tot timpul. E adevarat ca s-au cam socat, era singurul barbat de acolo. El e fumator iesea din ora in ora din sala de nasteri unde eram in travaliu, sa fumeze. Pe hol erau femei in travaliu care se plimbau, nu aveau stare. S-au plans ca ce cauta un barbat acolo, insa eu am vorbit cu doctorita si i-am explicat ca este imposibil sa plece, daca pleaca el eu nu voi fi ok. A inteles. L-au lasat. Si cu un mic "stimulent" dat asistentelor a fost ok.
Ele te lasa, medicul+asistentele, au o problema cu pacientele care daca nu stau cu sotzii din dotare nu vor sa vada sotzii altora. Pe undeva e logic, dar eu nu as fi putut fara el. Te lasa, daca vorbesti cu medicul dinainte si intelege ce fel de om esti, nu se pune problema, te lasa. Nu e o fitza, e normal sa accepte in momentele acelea.
Din punctul asta de vedere fii fff linistita, sigur sta sotul cu tine fara probleme!!!! Doar sa discuti cu medicul, o sa vezi ce frumos iti va raspunde ca nici nu se problema altfel.Ce mai trebuie sa stii: dr Dascalu e cam anticezariana, mie asta mi-a prins manusa, eu vroiam sa nasc natural. Face fara probleme cezariene dar acolo unde e singura cale, cand se intervine ca trebuie, dar nu face asa pur si simplu, va insista sa nasti natural, si iti aduce argumentele medicale. Daca tu insisti ceza asta e, accepta, dar in principiu vei negocia ca nu e de acord.
Spitalul Polizu e pro peridurala. Adica nu prea negociezi, iti fac din oficiu si gata. Eu eram in travaliu in durerile mari au venit si mi-au facut interogatoriul: alergii, greutate, inaltime blabla sa vada daca e ok si ce doza imi fac, dar nu m-au intrebat daca si vreau
Doctorita Dascalu e intr-o comisie pt celule stem, eu nu am colectat dar ea se pricepe f bine, a studiat problema, mi-a zis sa fac cum vreau, am ales nu.
Revin cu Part II ca nu vreau sa fac un mesaj lung deranjant dar mai am de zis.
Eva & Luca Noah (08.09.2008)
Pentru a intelege dragostea parintilor tai trebuie sa cresti tu insuti un copil. (proverb chinezesc)
Copiii invata sa zambeasca de la parintii lor. ( Shinichi Suzuki)
bitza2008 spune:
Moni 
Andy.g sper sa scapati amandoi de conjunctivita!
babytza
soricelul.Sper sa gasiti un dr bun!Macar voi, in Bucuresti aveti de unde alege!
Lumi cum sunt pretiosii azi?
www.tamagochi.ro/pet-bighidel " target="_blank">VOTATI BIGHIDEL
EvaF spune:
Part II
Legat de rezerve in Polizu
Sper sa te ajute pozele si tot ce mai stiu eu, si mie mi-ar fi prins bine daca imi dadea cineva dinainte, eu atunci m-am dus personal sa vad cu ochii mei. Incerc sa iti dau un insight. Si eu am oscilat mult inainte sa aleg Polizu, dar m-a adus in simtiri doctorita Dascalu. Ea mi-a explicat cum e in Polizu si ca nu are sens sa caut o rezerva de lux, trebuie sa gasesc rezerva, asta conteaza, o rezerva civilizata si disponibila- avantajul aici e ca sunt multe, vreo 5-6, si gasesti macar una daca insisti din timp, si tin sa iti spun ca este mega respectata doctorita Dascalu, in lift se frecau la creieri cum sa imi gaseasca rezerva, era full spitalul, si spuneau "trebuie, e pacienta lui Dascalu", asta ca o paranteza, e f iubita de asistente.
Tot ea mi-a zis ca rezerva rezerva, ok, dar trebuie sa fie rezerva langa o sectie neonato beton. Povestindu-mi ce cazuri vin la ei, disperate si ce fac cu prematurii, -ca o paranteza, Bahmuteanca la ei a nascut acum, cu probleme, etc avea cerclaj,copilul 900 gr, stia ea ce stia, sunt beton pe prematuri-asa am hotarat sa nasc clar la Polizu, nasterea nu e o fitza, c'mon. La noi a fost bine, copil sanatos tun nascut la termen dar aveam eu de unde stii inainte? Orice se poate intampla e bine sa fie super pe neonato. Cum zicea si doctorita: " dupa ce nasti iti iei sotul si copilul si pleci la un hotel de 5 stele afara daca te mananca, dar acum stati in rezerva la Polizu ca va va fi f bine, nu are rost sa dati bani aiurea pe o rezerva de spital privat cand dati bani pe un super hotel cu peisaj afara".
Asa sa revin. Nu ai bucatarie, dar nu ii vbad rostul.Iti aduc 3 mese pe zi, destul de ok, daca nu vin sotul si famila cu papa si pui la frigider. E ff curat, ai AC, TV, frigi, microwave.
Rezerva nu are jacuzzi, bucatarie sau mai stiu eu, flori la usa ca la Euroclinic, dar dupa ce nasti numai in jacuzzi nu ai chef sa te bagi si nici in bucatarie la gatit, aici e fix ce iti trebuie, amenajare, spatiu si tot. Si te lasa cu sotul, in Fr nu ai voie cu sotul, stiai? ma refer sa doarma noaptea in spital. Cumnata-mea nu a avut voie, sotul a asistat la nastere dar nu a dormit cu ei.
Exemple de puncte pozitive:
-vreau sa iti spun ca dupa ce am nascut asistentele de pe tura de noapte l-au trimis pe sotz acasa sa ia ceaiul de lactatie, il uitasem, si nu s-au linsitit pana nu mi-au facut chiar ele 2 litri de ceai- "trebuie sa bei acum mama sa vina lapticul in noaptea asta, nu maine!!!" M-au impresionat, sunt ca o mare familie.
Poti sa ma intrebi orice daca te ajuta sa iti faci o parere.
- sunt pro alaptare si vin sa te ajute sa il tii la san de "n "ori pe zi, sunt pro alaptare rau de tot. Nu trec copilul pe formula daca nu papa san.
Cam asta. Daca mai e ceva intreaba-ma.
Eva & Luca Noah (08.09.2008)
Pentru a intelege dragostea parintilor tai trebuie sa cresti tu insuti un copil. (proverb chinezesc)
Copiii invata sa zambeasca de la parintii lor. ( Shinichi Suzuki)