Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (137)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Io am ciclonul pe cap asa ca sunt

La Inisa am avut ham , era tare fricoasa si cu totul ca mergea toata casa in picioare tinanduse de pereti, mobila etc nu lasa manutza pt nimic in lume. Hamul era bun, dar ca sa se simta in siguranta se lasa pe el. Asa ca nu prea l am mai folosit.
Am incercat la Bianca sa vad ce face, e interesata de ham sa il linga mai degraba si rade la ursuletz ( e ham chicco)

Si io votez cu Polizu, am nascut de doua ori acolo, super ok.

Luminita imi pare rau pt puiutzi mici, asteptam vesti bune

babytza urmareste guritza poate alt dintzoc vrea sa iasa cu nabadai

andy si voi bolnavioare

Multa sanatatae la toti puiutzi mici

de Inisa Ana-Maria si Bianca Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Babytza, e norocoasa Tina sa aiba doi fratiori. Intotdeauna mi s-a parut ca cei care au mai multi frati sint bogati spiritual.

Muuh, ai inteles bine ca sint in invatamant, adica cam asta fac de aoleu 13 ani !!!!!! Eu una fac HS partial cu fiimea la greu, adica ea merge tousi la o scoala unde jumatate de materii vor fi predate in franceza si jumatate in engleza. Este foarte competitiva scoala si solicitanta in acelasi timp in sensul ca o zi e in franceza, alta in engleza, deci creierasul ei micut face switch permanent, dar uite-asa i se dezvolta si ei sinapsele, chiar daca nu e tocmai usor. Dar cum spuneam facem si HS in timpul liber, adica teme suplimentare la greu, citit carticele discutat pe seama lor, impartasit de impresii. Am noroc totusi ca stiu exact cu ce se mananca programa de aici si unde as putea sa o imbunatatesc, dar altfel sincer ar fi destul de greu daca nu esti familiarizat cu sistemul de invatamant. Anul asta ea fiind in clasa intai s-a potrivit de minune caci eu am fost in concediu de mat si asa am avut timp sa le impac pe toate. Din septembrie cand voi incepe insa scoala nu stiu exact cum va merge, dar sintem totusi optimiste. Te inteleg f. bine de ce vrei sa faci HS cu copiii, adevarul e ca in RO unele metode de invatamant ca sa nu mai zic de pedagogie lasa mult de dorit, asta ca sa fiu ‘gentle’ in exprimare. M-a amuzat azi o mamica care povestea pe forum ca avusese o discutie mai aprinsa cu invatatoarea in RO, caci depunctase copilul la un test de matematica, pt. ca ea sustinea sus si tare ca sint 6 zile lucratoare, nicidecum 5 si-i sugeram sa o intrebe de ce nu e si dansa la scoala sambata daca tot e lucratoare . Offff offff.

A propos de doi copii, vad ca majoritatea mamicilor isi pun problema cum accepta primul copil bebicul. La noi, deoarece fiimea este in culmea fericirii cand il vede pe frate’su, ii da jucariile ei, se joaca cu el si-l face pe acesta sa rada cu gura pana la urechi, ma intreb cum o sa reusesc sa-l fac si pe junior sa aiba aceleasi sentimente pt. surioara, caci am vazut multe cazuri unde Praslea se dovedeste a fi un egoist fara pereche si parca n-as vrea sa cadem in capcana asta.

Vad ca se discuta de caini – ca sa nu zic lesa – mie mi-ar place tare mult un husky . Si in alta ordine de idei, asteptam si noi vacanta cu sufletul la gura sa plecam cu catel si purcel sa ne mai relaxam un pic.

Mlle Yasmine et le bébé Chris Anthony

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratonelu spune:

neata!
dau cafea....toata productia din columbia, brazilia....etc
oare d c..

la multe lunite pt doua printese: ELLEN LAURA SI MARIA.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Neatza!
Carla multam de cafea!
Sper sa vina azi vestile bune de la Lumi si Babytza si de la restul mamicilor cu puiuti bolnaviori!

Avem dintzocul cu nr 3

Lucreaza vreo fata de la noi la Primarie! VA rog, am nevoie de un sfat!!

www.tamagochi.ro/pet-bighidel " target="_blank">VOTATI BIGHIDEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Va rog votati pestucul, ca mai are putin-putin si intra in spital!

www.tamagochi.ro/pet-bighidel " target="_blank">VOTATI BIGHIDEL

Mergi la inceput

gata, am recuperat tot.
alooo....dar nu e nimeni?
aaaaaa....voi n-aveti tren personal ca noi.....voi aveti avion particuler..vine si pleaca atunci cand vreti voi.
lumi, ce mai fac hunii?
laura, printesa?
rox, soricelu?
cine mai era bolnav....
ada...parca voi erati bine...
clar...n-am mai mult de 0.2% neuron.
si acum , Nikolici...astept explicatii...."eu pe sasha ham cu lesa, sa fiu mai precisa!!!"
astept explicatii....
klemi....ne abtinem , dar ne mai roade cateodata.

Mergi la inceput

bitza,,,,votat pestiuc.
felicitari pt dintisor!!!!

Mergi la inceput

chiar, mai e cineva fara dinti?
parca...nu
ieteteeeeee...ce cochil ...unic am!
apropos de dinti...saracu',deja l-am terorizat....seara , acasa...il verific de cel putin 4-5 ori.poate la 2min dupa ce verific...ii ies...nuuu?!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Neatza gagics,

Citat:
citat din mesajul lui Nerantula

Cu hamul nu mi se pare polemica, ci o discutie ok. Eu am zis ca voi folosi pentru cazaturi si ma refeream la alea mai periculoase, cand ar putea agata si vreun colt de ceva. In plus, posibil sa nu mai fiu asa sportiva la aplecari si sa-l culeg tot timpul de pe jos. Desigur, sunt total de acord ca trebuie sa invete sa cada, pentru ca altfel n-ar sti sa se ridice (valabil in orice fel de context, mai ales pentru cazaturile non-fizice, ca sa zic asa). Asa m-am gandit eu acum, poate experienta va aduce altceva, si atunci se va schimba. Posibil sa fie situatii ca cele descrise de Ada, cand chiar e nevoie de o 'lesa', insa sigur sigur nu-l voi tine atarnat in ham (am vazut azi un baietel care 'mergea' inclinat la 45 de grade in ham - horror! )

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008

4+

exact, nu trebuie sa spunem ca orice discutie in contradictoriu e o polemica, sa ne temem sa discutam. De ce sa ne fie teama sa ne spunem o opinie? Eu consider benefic sa impartasim din ce stim, din cum vedem lucrurile. Nu incercam sa influentam pe nimeni, oricum, suntem toate femei mature, mamici deja cu ceva experienta, cam stim cum vrem sa ne crestem copiii si nu cred ca, mie, de exemplu, imi poate cineva intra in suflet cu forta sa imi impuna ceva. Discutam cum vedem lucrururile si chiar sper sa nu mai fie never ever vreo cearta pe aici si sa nu mai priveasca nimeni personal totul.
Da, si eu am vazut la fel, sa stii, e horror ce ii face mamica acelei fetite in ham in parc. Suntem si eu si sotul meu siderati de fiecare data. La asta ma refer cand spun ca noi nu vom folosi, ce am vazut pana acum nu mi-a placut.
Sotul meu are fix 2 metri, e greut sa il sustina de manute, si totusi asa procedam, nu e nimic neplacut.

Ca o paranteza, sa stiti ca eu l-am purtat mult pe fi-mu in wrap si se uitau la mine ca la urs: ce e maica chestia aia? nu ai bani de carucior? Unele mamici ma priveau frumos, ma intrebau ca vor si ele, unele ne tratau de epoca de piatra. Credeti ca m-a influentat careva? Sa fie sanatosi sa se uite la noi cum vor, eu ador sa imi plimb copilul asa si nu ma iau dupa lume. Asa trebuie sa se intample cu orice, cu premergator, ham, etc, fiecare face cum ii place si cum se simte ok. Lasandu-i pe ceilalti sa isi exprime opinia, tu trecand mai departe linistit. nu?

Nerantula revin cu ce m-ai intrebat de spital.

Eva & Luca Noah (08.09.2008)

Pentru a intelege dragostea parintilor tai trebuie sa cresti tu insuti un copil. (proverb chinezesc)
Copiii invata sa zambeasca de la parintii lor. ( Shinichi Suzuki)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Neata

Bitza sar'na de cafea

Lumi tinem pumnii azi pentru rezultate

ratonel Maria de kid e tot fara dintisori , daca nu a aparut vreun coltisor in ultima saptamana

Moni 26 saptamani !!!!

Babytza si puiiValentina David

Poze

Vot pt Maya

Mergi la inceput