Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (14)
Raspunsuri - Pagina 6
Ayla21 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui inapreda Hola "tufete", va mai amintiti de mine? |
Ina hai ca jumatatea aia de neuron ne mai ajuta sa ne tinem minte colegele de "suferinta" .
Dar cine te chinuie sa citesti din urma, daca nu ai timp? Doar nu dai examen din ce scriem noi. Mai bine ne povesteti despre voi.
Lucia si la Victor, sa se faca bine, si sa fie vesel.
*"Cand vei privi cerul, noaptea, pentru ca eu voi locui pe una din ele, pentru ca eu voi rade acolo, atunci pentru tine va fi ca si cum toate stelele ar rade. Tu vei avea stele care vor sti sa rada!" pentru ca "A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea!"*
_
Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma
Every day brings new blessings.
Pisik06 spune:
Buna fetele!
Capitolul trecut nu am apucat sa il recuperez, ca suntem in alergatura cu botezul, bebe e cam caraita, v-am zis si stau mai mult cu ea afara, sambata e si ziua lui tati, deci....
Noi am facut doar Infarixul si prevenarul il vom face mai tarziu, mai aproape de intrarea in colecativitate, tocmai pt ca ea a reactionat cam urat la infarix si am hotarat cu doctorita sa nu o suprasolicitam, mai ales ca am si intarziat cu vaccinul 1 luna. Rotarix nu facem
Daca nu este prea tarziu, ne inscriem si noi la o jucarioara in memoria Almei, daca nu se supara Monica, desigur
Gigelica, multa sanatate pitonasului, sa se faca repede bine
Pupici fetelor si puilor
Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)
Ayla21 spune:
Pisik multumesc!
Va rog mult, trimite-ti PM cu adresa, asa stiu si cui sa trimit, sa nu uit pe cineva si sa credeti ca am ignorat propunerea, si imi ramane si adresa in PM.
Multumesc!
*"Cand vei privi cerul, noaptea, pentru ca eu voi locui pe una din ele, pentru ca eu voi rade acolo, atunci pentru tine va fi ca si cum toate stelele ar rade. Tu vei avea stele care vor sti sa rada!" pentru ca "A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea!"*
_
Galushca spune:
Lucia, pupam si noi pitonul mititel si bolnavior si va dorim sa se faca bine si sa apuci si tu sa te odihnesti. Da de ce ti-a zis pediatra sa nu-i dai san? Pentru ca are lactoza? Ca eu stiam ca tzitzi previne diareile...
mihaelacg spune:
seara buna.
am intrat si eu o fuga sa vad ce mai faceti.
gigelica, si noi am facut la 2 luni si infarix hexa si rotarix-ul.per sa nu fie vreo pb.
olga, si pisulina mea a avut hernie ombilicala si mi-a zis sa-i pun plasture. i-am pus odata, insa i l-am scos dupa o zi. acum vad ca deja s-a mai "desumflat" buricutul. citisem ca se regleaza in timp. deja incepe.
vad ca iti cam faci drum la deva. vrea david la alexandra?
ayla, e foarte frumoasa pagina almei mi-a placut tare mult
pt frumoasa de luana. si eu sunt "acuzata" ca n-am participat cand am proiectat-o pe maria
noi avem momente si bune si rele cuu colicei, ne pregatim pt botez, mai ave o saptamana, facem mancare, curtenie, calcat si am inceput si seiunea la master.
chiar ma gandesc maine s-o iau cu mine la fac pe maria, pt ca nu am cu cine s-o las, are si al meu examen la aceiasi ora.
din 10 martie 2009, mami fericita de
pozici noutze
http://community.webshots.com/album/564158204pFLAbF
chatonel spune:
Asaaa, am culcat dragoana si-am venit sa va povestesc ce nu se pomeneste
DE dimi ma trezi dragoana la trei si juma pt tzitzi, ca de obicei; mincat, pupat dragonella, pus la loc in pat si orbecait dupa suzi, ca nu aprind lumini noaptea ca sa nu o trezesc de-a binelea, sa nu imi faca program de dans :) ; nu vazui pe suzi asa ca bagai capu mai tare in patuc ... si cind ridicai capatina dadui in carusel direct... si caruselu cazu in capu dragoanei spaima mare pe capu meu, vazui renii pe dragoana, zisei: hait!!! Dragoana n-avea treaba; am pipait-o, am aprins lumini sa vad ce s-a intimplat... era si motorasu (ala cu cheita) cazut ... linga capul dragoanei. Asa ca daca aveti carusel la patutul de copil, sa nu cumva sa il puneti fix deasupra copilului ca poate patiti ca mine si se poate intimpla si mai rau
Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009
Toulouse, la ville rose
Ayla21 spune:
Chatonel, sa nu te superi, dar asa portie de ras am tras. Nu de intamplare, ca asta e trista, stiu ce mare drama e la orice e vroba de propriul copil. Ci de cum ai povestit tu, esti adorabila.
_
chatonel spune:
mihaela, bafta la sesiune!
gigelica, pupam pe pitonas bolnavior si pe mami obosita
oli, drum bun la deva miine si nu uitati sa faceti poze :)
Toulouse, la ville rose
Ayla21 spune:
Mihaela, multumesc! bafta la examane. Tu vrei s-o dai pe Maria la facultate deja?
_
chatonel spune:
pai ce sa facem monica, facem si noi haz de necaz :) acuma, ca azi-noapte o cam bagasem pe mineca
am pus poze cu dragoana in fundu gol, dragoana cu palarie, praji de cioco... sint toate aici, mai in coada:
http://picasaweb.google.fr/anca.bouny/DragoanaLuna2#
Toulouse, la ville rose