Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (14)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Raaluca spune:

Monica
Da, nu le stie nimeni pe toate!
Cateodata imi prinde bine sa ma mai aduca cineva cu picioarele pe pamant ca m-am prostit rau de tot...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Citat:
citat din mesajul lui georgiana310

Olga, uite am pus aici 2 poze. Daca vrei si din alte unghiuri, numai sa zici!

http://picasaweb.google.com/mart.apr09/Georgiana310#5343399980663190450

Mami de Briseis, 16 apr o9

gia

Multumesc cuscra Tare fain sta nora acolo A vazut si sotu nora. Ne place

Ralu ai avut dreptate, a fost o draguta Ruxandra. L-a chemat si pe un dr chirurg sa se uite la buricutul lui David. A zis ca e o mica hernie, dar nu e grav si ca nu avem ce-i face acum.

Inna tu zici ca a functionat cu plasturele? Noua ne-a zis chirurgul sa nu punem, dar daca zici ca merge parca as incerca si eu...Ii bag buricutul inauntru si pun plasturele nu?

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Citat:
citat din mesajul lui Raaluca

Monica, nu vreau sa DEVIN la abecedar si nici sa revin la abecedar dar cred ca nu mai am scapare ....

Ha, ha, daca ai stii ce corectez eu la mesajele mele inainte de trimite. Mai nou nici tastele nu le mai nimeresc, si cand recitesc ceva nici eu nu inteleg ce am vrut sa scriu, ca sunt cuvinte fara sens.
Neuronul gravid si obosit, ce sa-i faci? Am facut un copil, nu am terminat o facultate in lunile astea.

*"Cand vei privi cerul, noaptea, pentru ca eu voi locui pe una din ele, pentru ca eu voi rade acolo, atunci pentru tine va fi ca si cum toate stelele ar rade. Tu vei avea stele care vor sti sa rada!" pentru ca "A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea!"*
_
Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma
Every day brings new blessings.

Si eu mi-am inghetat anul scolar, caci neuronii nu mai functionau. Ma duceam la cursuri degebea. Pe o ureche intra, pe alta iesea informatia Si bine am facut, caci nu m-as fi vazut acum la examene.

Mergi la inceput

Astazi am fost la Snagov toata ziua. A avut Cristi eveniment si ne-a luat si pe noi (cu tot cu soacra la pachet) A fost suuuper. Ne-am plimbat pe malul lacului, am respirat aer curat, David a dormit toata ziua, eu am citit si m-am relaxat. pana si soacra a fost fericita - a dansat si s-a pozat cu Fuego

Mi-am propus sa mai merg acolo cu David, macar 1 data pe sapt si sa stam toata ziua pe-acolo. Se mai baga cineva? Ofer transport gratuit
Va zic, este suuuuper

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Gata, somn de voie. I-am pus la somn. Ce ocupate ati fost si voi azi, nu prea ati scris pe aici. Alex se straduieste sa inventeze o poveste noua pt Clau. Luana toata ziua a fost agitata, doar la plimbare a dormit. daca adoarme si Clau merg si eu la somn, ca sunt asa obosita.
Am primit azi un pomisor (restul pozelor sunt la "Remember Alma").
Sper ca Lucia si Victor sunt bine.

*"Cand vei privi cerul, noaptea, pentru ca eu voi locui pe una din ele, pentru ca eu voi rade acolo, atunci pentru tine va fi ca si cum toate stelele ar rade. Tu vei avea stele care vor sti sa rada!" pentru ca "A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea!"*
_
Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma
Every day brings new blessings.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

Buna seara dragutzelor,

Scuze pentru absenta, dar am avut un pic de tras cu Pitonasul cel kkcios. Caci de 2 zile se chinuie saracutul cu o diaree de toata frumusetea. Am mers la medic, ne-a zis sa ii dam smecta, lapticul sa i-l facem in apa de orez (la un litru de apa se pun 3 linguri de orez; se fierb pana infloreste orezul; se strecoara; se completeaza aceasta zeama de orez cu apa fiarta si racita pana se face iar un litruse pastreaza la frigider maxim 24 ore, timp in care trebuie folosita), dimineata si seara sa ii dau biotics, debridat sa ii dau de 3 ori pe zi... Am procedat asa si ieri s-a simtit mai bine. Ba chiar seara, inainte de baie, a facut kk legat, nu a mai fost apos.
Insa la 2 dimineata s-a trezit in urlete...cu durere cumplita de burtica...si a tinut-o asa pana acum 15 minute cand a adormit. Azi a facut iar kk apos si de multe ori. Asa ca am sunat-o iar pe pediatra si mi-a zis ca sa ii dau lapte fara lactoza timp de cateva zile facut tot in apa de orez si hidrasec (sau ceva de genul asta, nu mai stiu cum scrie pe produs, e in loc de smecta, dar mai bun la gust).
Eu trebuie sa ma mulg in continuare si sa arunc laptele...iar dupa ce ii trece sper sa mai am lapte sa ii dau.
O sa revin la formula de lapte praf normal treptat, dupa ce isi revine cu scaunele introduc cate o masura de lapte normal pe zi.

In rest, cand nu il doare burtica e foarte simpatic. A inceput sas fie din ce in ce mai atent si mai receptiv la mine si rade destul de mult. Ceea ce inseamna ca o sa fie un baietel vesel si vorbaret. Imi doresc si eu un "picurator" ca si Clau al Aylei.

Imi e dor de voi. Va pup pe toate si va multumesc pentru gandurile bune.

Astept weekendul caci va fi unul prelungit si o sa stea si tati cu noi acasa.
Sunt obosita, dar asta nu e o noutate pentru voi. Abia astept sa ma duc la Focsani, sa le pun pe bunici sa stea cu el si eu sa dorm. macar cateva ore legate.

Poate reusesc maine sa intru sa mai vorbim.
Pup.

Gigelica(Lucia) - de Victor-Andrei (zis si Pitonul)

30 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

Ah, nu v-am zis. Noi la 2 luni am facut si Infarix Hexa si Rotarix. Oare asta i-a scazut sistemul imunitar?

Daca raspunsul e da, de ce tembela de pediatra nu a zis nimic, sa ne previna in vreun fel si sa ne puna sa facem Rotarix la 3 luni???

Gigelica(Lucia) - de Victor-Andrei (zis si Pitonul)

30 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

'mna seara!

Iaca ajunsei si io pe-aci dupa ce toata ziua citii da nu avui timp sa scriu nik... vazui pe micuta Luana gatita in domnisoara cu colanti roz , vazui discutii despre vaccinari si vaccine (io nu am facut pe cel oral, nu mai stiu cum il cheama, si nici nu am de gind sa il fac); raportam poza facuta pt olishka (cu dragoana-n fundu gol) dar inca nu-s developate, curind le scoate tati din aparatu lui destept in care io-mi prind urekile ; vazut ca aris nu mai are net din cauza de furtuna, sper sa isi revina repede .

Noi ce-am mai facut? Nici io nu stiu... ah, ba da: dragoana a dormit multicel azi si io l-am tuns pe tati si am facut repetir la praji aia cu cioco ; apoi am vrut sa dorm de dupamiaz' si a sunat telefonul, m-a trezit asa ca l-am trimis pe tati la nani si io am calcat o parte din vraf ... inca mai sint o claie
Acum asteptam sa culcam dragoana si sa bagam si noi cornu-n perna, ca la 6 iar ne da trezirea pe bune

Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Hola "tufete",

Da' stiu ca aveti spor la scris, nu gluma; va mai amintiti de mine?
Cind am intrat ultima data, erati la capitolul 12; am recuperat atunci cap. 7, 8, 9 iar acum sinteti deja la 14, deci iar am de recuperat muuuuuuuult si nu apuc sa scriu nimic; tare mi-e ciuda!!!!!!

Sper sa apuc sa citesc in seara asta macar un cap. si miine sa ajung la zi; de raspuns, nu cred ca are rost sa raspund la intrebarile voastre, pentru ca nu mai sint de mult de actualitate in momentul in care le citesc eu

Gina mami de bebe titi Ian Alexandru

Poze

Bebe Ian

camera bebe

Mergi la inceput

David a adormit, dar sigur se trezeste smecheru in numa de ora, caci nu adoarme el la asa ore. Oricum ma bag si eu la somn pt jumatate de ora caci tare obosita sunt. Maine plecam la Deva. I-am facut bagajelul. Pe al meu mi-l fac maine, caci deja mi-e lene.

va pup si sa aveti o nopate linistita

Mergi la inceput