Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (14)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaelacg spune:

http://good-times.webshots.com/photo/2501749830103769444SFLjbD i-am facut mariei un colaj pt invitatia la botez.

ayla, scot masteranda pe pisi. o pregatesc pt clau. o mai vrei pe pisi de nora?

chatonel, si eu am [patit-o, dar eu i-am scapat mariei mobilul pe langa cap, dar a sters-o bine mobilul. saraca de ea. n-a zis nimic. sunase mob si eu dormeam cu ea si mi-a scapat telefonul din mana. m-am trezit instantaneu

din 10 martie 2009, mami fericita de
pozici noutze
http://community.webshots.com/album/564158204pFLAbF

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelacg spune:

chatonel e frumoasa rau dragoana ta, si-i criminala ca are numai un totos.
si praji creca nici nu-i buna.
daca o vede monica pe dragoana o sufla pt clau, raman eu cu pisi nepetzita,

din 10 martie 2009, mami fericita de
pozici noutze
http://community.webshots.com/album/564158204pFLAbF

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

mihaela, nu da monica asa oki albastri pe dragoana mea... stai linistita ca ai de ce

Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Buna dimineata!!!

Mihaela ma bucur ca i-a trecut buricutul pisicutei. Sa speram ca se retrage si al nostru.
Super invitatia Ati impachetat-o asa de frumos pe Maria Sa nu o faceti cadou

Chatonel ai o super dragoana, vesela ca si mamica ei

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

De ieri am inceput sa sangerez, iau si pastile. Oare e ok sau trebuie sa-mi sun dr?

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Raaluca

Prenevarul se indica atunci cand intra in comunitate - gradinita/cresa...
Din aceleasi considerente. Ca sa nu fortam imunitatea.
Repet, sunt doar recomandari!
Se poate face si la varsta asta.

Ihi, de-aia noi nu o sa-l facem deocamdata, ca sta mami cu fata acasa.

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
http://picasaweb.google.com/costinstroie/AdelaMarisa#5324202110819507042

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaelacg

http://good-times.webshots.com/photo/2501749830103769444SFLjbD i-am facut mariei un colaj pt invitatia la botez.

ayla, scot masteranda pe pisi. o pregatesc pt clau. o mai vrei pe pisi de nora?

O-la-la superb colajul, si printesa e adorabila.
Sigur ca o vrem de nora, dar asteptam sa mai creasca.Sa faca intai gradinita, apoi masterul, nu? Voi le luati in ordine inversa?

*"Cand vei privi cerul, noaptea, pentru ca eu voi locui pe una din ele, pentru ca eu voi rade acolo, atunci pentru tine va fi ca si cum toate stelele ar rade. Tu vei avea stele care vor sti sa rada!" pentru ca "A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea!"*
_
Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma
Every day brings new blessings.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

pai ce sa facem monica, facem si noi haz de necaz :) acuma, ca azi-noapte o cam bagasem pe mineca

am pus poze cu dragoana in fundu gol, dragoana cu palarie, praji de cioco... sint toate aici, mai in coada:

http://picasaweb.google.fr/anca.bouny/DragoanaLuna2#

Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

Frumoasa floricica ta cu palarie dar alea nud sa le stergi maica. sau cenzureaz-o olecuta. Io i-am pus frunza inapoi ca si-o pierduse fata. Mie imi place poza unde doarme ea cu manutele sus si cu suzeta peste nas, ma amuza de fiecare data cand intru la pozele tale.

*"Cand vei privi cerul, noaptea, pentru ca eu voi locui pe una din ele, pentru ca eu voi rade acolo, atunci pentru tine va fi ca si cum toate stelele ar rade. Tu vei avea stele care vor sti sa rada!" pentru ca "A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea!"*
_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ADA1974 spune:

'Neata fetele.

Olinska, sa stii ca si eu am folosit la Gabi tot felul de metode, si pana la urma tot la plasture am ajuns pt buric, dar am folosit metoda mai mult timp (nu doar o saptamana). La ambele fete am incercat intai cu o "centura ombilicala" (e o centura cu arici si are o "chestie" bombata pe o parte si plata pe cealalta in interiorul ei - nu stiu daca ai inteles) de la SANO (parca), e vreo 9 lei in farmacie, dar se cam misca de pe buricut cand se agita bb. Acum la Sophia am tot plasture, dar stiu de la Gabi cum se face: trebuie sa fie un plasture cu lipiciul mai slab (bb-ii se irita destul de usor cand dezlipesti plasturele), si cand ii schimbi plasturele sa il lipesti mereu in alt loc (adica o data pe verticala, o data pe orizontala, o data oblic, ect.). Acum Gabi are un buric perfect, si vreau ca si Sophia sa aibe la fel. Si mie mi-a zis dr. ca se mai trage in timp, dar nu vreau sa risc, ca altfel cand o fi mare - e si fetita - poate sa ma certe ca nu am avut grija de ea. Dr. mi-a spus ca in cel mai rau caz se poate indrepta si prin operatie estetica, dar iar nu as vrea sa ajung la asa ceva. Si la Gabi, si la Sophia am facut rost de "scotch" (- am un lapsusss cum ii zice la plasture, dar numai banda care se lipeste fara pansament) din spital care are lipiciul mai slab, si il inmoi bine inainte sa il dezlipesti.

Am uitat sa raportam si noi: acum 1 saptamana am facut si noi vaccinele (2) obligatorii in picioruse, a facut putina temperatura (pe la 19 avea 37,7 si i-am dat panadol, iar pe la 22 avea 38,2 si i-am pus supozitor si i-am dat si nurofen, apoi nu a mai avut nimic). La 2 luni si o saptamana avea 5,7 Kg si 58 cm (la nastere a avut 3,6 kg si 51 cm), deci suntem in grafic.

Am sa pun si poze de la botez (l-am avut pe 24 mai).

ada mami de Sophia-Maria (18.03.2009) si Ana-Gabriela (12.02.2005).

Mergi la inceput

ochisorii si manutele mele dragi

_

Mergi la inceput