MONTIGNAC (121 )... In suflet cu Emma
Raspunsuri - Pagina 7

GETY spune:
Buna dimineata si de la mine!
Ma gandeam sa fac socata numai cu soc, lamaie si indulcitor de care este permis. Poate imi recomandati ceva? Scriati ceva de fructoza?
Si nu pun drojdie, ca aia fermenteaza. Socata cica e foarte buna pentru organism.
Dar daca nu e voie, pot sa renunt la ea.
Eu am mancat ieri o farfurie cu fasole pastai cu mujdei de usturoi.
Am vrut sa pedalez si la bicicleta, dar era prea cald in casa.
Azi dimineata am servit iaurt mic dietetic + 1 felie de paine +cafea fara zahar, iar la pranz am ciorba de pui (pe care voiam sa o mananc aseara).
Asa creste Maria Diana
Vreau sa slabesc!

nikolett2445 spune:
buna fetele!
raportez +1kg
au fost doua dar am reusit sa repar,dupa trei saptamani fara sare am bagat branza sarata cu rosii,o ciorba de spanac cu smantana din care nu am observat orezul era f bine fiert,de la cumnata mea,apoi am vazut cum ma balonez ...o sa treaca,chestia e ca stagnez acum.
vreau si eu cateva retete cu conopida la cuptor,se poate cu cascaval,rosii?e pt faza I
in ce branza sa mai dau yama,ca imi place mult ,cu rosii?
trebuie sa trec de stagnare ca nu mai am satisfactie si parca merge totul greu,nu mai e rozz

nikolett2445 spune:
nu stiu daca e bine sau nu dar cu caldura de ieri nu am putut manca mai nimic,m-am ascuns in casa si nu aveam decat 26 grade in casa 36 afara si am crezut ca mor,nu mai beau cafea,m-a terminat ,cred ca a contribuit si cafeaua un pic,
si alta problema ,inca nu s-a reglat tranzitul intestinal,eu ma constip,si beau foarte multa apa 2 litri,mananc iaut alb, fructe, la greu,inainte am crezut ca e de la paine dar se pare ca nu.

melany72 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nikolett2445 vreau si eu cateva retete cu conopida la cuptor,se poate cu cascaval,rosii?e pt faza I in ce branza sa mai dau yama,ca imi place mult ,cu rosii? trebuie sa trec de stagnare ca nu mai am satisfactie si parca merge totul greu,nu mai e rozz ![]() ![]() |
Eu fac conopida fiarta, amestecata cu ou, smantana, cascaval(sau branza sarata), piper.

melany72 spune:
citat din mesajul lui nikolett2445 nu stiu daca e bine sau nu dar cu caldura de ieri nu am putut manca mai nimic,m-am ascuns in casa si nu aveam decat 26 grade in casa 36 afara si am crezut ca mor,nu mai beau cafea,m-a terminat ,cred ca a contribuit si cafeaua un pic, si alta problema ,inca nu s-a reglat tranzitul intestinal,eu ma constip,si beau foarte multa apa 2 litri,mananc iaut alb, fructe, la greu,inainte am crezut ca e de la paine dar se pare ca nu. ![]() |
Nu e recomandat sa bei cafea cand e cald afara.Bine, asta nu ma impiedica pe mine sa beau..

Mananci fulgi dimineata, sau kiwi inainte de micul dejun?

oana1705 spune:
GETY si eu vreau socata ca m-a zapacit sotul meu sa ii fac si i-am zis daca eu nu am voie nu bei nici tu.Fetelor daca va vaitati de caldura veniti la mine ca stau la tara si e racoare,am fragi si s-a copt si zmeura!!Aseara nu am mai papat iaurt,doar niste supa de pui si o conserva de peste in sos tomat!!Meniul de azi:MD:muschiulet file,omleta cu branza,rosii,castravetiP:supa,de pui(mai e un pic),piept de pui inabusit cu usturoiC:un iaurt 0%

nikolett2445 spune:
fulgi nu am gasit,sa nu contina porumb,iar de kiwi am uitat ,m-a ajutat cand am fost gravida,o sa mananc cate un kiwi..

nikolett2445 spune:
oana
cred ca iaurtul ala ajuta foarte mult,seara,e prea putin intra-devar,eu nu as rezista,incerc sa ma ambitionez.stiu o mamica care a mancat trei luni iaurt,colorat si cu fructe si a slabit 10 kg,cu alaptatt cu tot...,nu recomand

ymca spune:
ieri am mancat numai cirese. am cumparat 2 kg de cirese tari dimineata si le-am tinut in poseta pe birou. si bagam mana in poseta din 5 in 5 minute, mai scoteam un pumn si nu ajungeam niciodata sa fac pauza de jumatate de ora ca sa pot manca ceva normal. si m-a apucat ora 5.30 numai cu cirese; am plecat spre sala cu ideea ca mananc un gratarel acolo...dar am ajuns prea tarziu si n-am mai avut timp. asa ca am luat decizia sa las ziua de ieri sa treaca numai cu fructe.
azi am in program cirese + proteina animala! a venit Mamaia catering de dimineata si mi-a adus pieptul de pui la gratar.
mai mananc cirese in ritm alert pana apare primul vierme. atunci ma opresc brusc si definitiv...pana la anu' care vine.
ca sa mai raspund si eu:
1. cred ca socata facuta doar cu fructoza e OK. deci treaba cu fermentarea e interzisa.
2. nu mananc conopida. dar stiu ca soacra mea face pentru fete ceva ca un sufleu, conopida la cuptor, peste care pune branza, sau ceva de genul asta. Si e Monti.
3. despre stagnare. Este NORMALA. Dureaza cam 1-2 saptamani si apare dupa cateva saptamani de dieta. Asadar la inceput elimini apa, grasimile moi, pufoase adica ce e mai simplu. Dupa care platou. Dupa care procesul cel mai dificil, cel de eliminare a grasimilor care s-au acumulat straturi-straturi, grasimile tari, dure sau cum s-or mai numi. Deci toata lumea ajunge la un moment dat la platou si important e ca atunci sa ramai tare pe pozitii si sa nu te demoralizezi. Eu slabesc 2-3 saptamani, dupa care stagnez 2 saptamani (asta daca nu plec pe undeva ca sa ma ingras); iar slabesc 2-3-4 saptamani, iar platou.
4. branza. eu mananc branza normala, telemea de vaca, pentru ca mananc 1-2 felii, cam de 3 ori pe saptamana. daca as manca zilnic si as vrea cantitati mai mari, m-as orienta catre branza de vaci aia fara gust, 0%. Eu beau lapte rar, mananc branza moderat si iaurt natur din cand in cand.
5. constipatie - nu cred ca e de la paine; poate un ceai din ceva plante poate ajuta tranzitul; sau fulgi mancati dimineata, cum spunea melany
melany, sa-ti fie de bine. poate pui o poza sa vada si ochii mei

melany72 spune:
citat din mesajul lui nikolett2445 fulgi nu am gasit,sa nu contina porumb,iar de kiwi am uitat ,m-a ajutat cand am fost gravida,o sa mananc cate un kiwi.. ![]() |
Nu ai plafar in zona?
Vezi ca acum sunt si la Carrefour, stiu ca parca e si la Pitesti, sau la Billa.Nu te uita la alea pe care scrie muesli ca alea nu-s Monti.