MONTIGNAC (121 )... In suflet cu Emma
Raspunsuri - Pagina 6

oana1705 spune:
melany chiar nu m-am pus pe numarat calorii si mie nu mi se pare ca mananc putin,mananc pana ma satur!!am si o durere de masea,dar chiar nu pot manca mai mult!!

puisorul spune:
Ca sa vedeti cat m-a tinut pe mine regimul disociat, la pranz am mancat fructe de mare cu ulei de masline si usturoi . Mi se terminase orezul basmati, mi s-a stricat si masina si nu am putut iesi la cumparaturi asa ca regimul meu a decedat din fasa
.
De cina mai ma niste brocoli si o sa il injabus cu o lingura de ulei si condimente. Am terminat si crackerii cu susan, asa ca o sa fiu cuminte .
Va pupacesc pe toate Ani de
Stefana (23.01.2008)
Stefi
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Cum se topesc kilogramele

GETY spune:
Revin cu intrebarea, pentru ca v-am scris ca-mi plac bauturile racoritoare, de ce nu-i buna socata (aduca soc+lamaie+indulcitor)?
Si eu am slabit binisor saptamana trecuta, ca Oana1705. Ce am castigat in plus: faptul ca nu ma mai dor picioarele spre sfarsitul programului sau la sfarsitul zile, ma simt mai "usoara" si parca am mai multa energie. Si nu mai am nici pofta aia crunta de mancare.
Poate-mi impartasiti din experienta voastra cum sa slabesc constant si bine. Fara sa stagnez. Si cand apare stagnarea?
Eu am mancat dimineata un iaurt mic degresat + 2 felii de paine neagra+cafea fara zahar, iar la pranz omleta din 2 oua +sunca din piept de pui+ceapa verde (in putin ulei de masline)+1 rosie+1 castravete.
La cina, ori pastai prajite ori ciorba de pui.
Asa creste Maria Diana
Vreau sa slabesc!

sanse spune:
Buna fetelor
Mai am si eu o zi de scoala si GATA!!Maine avem serbarea si terminam cu balamucul.
GETY fetele mi-au raspuns mie acum ceva timp si raspunsul a fost NU.Cica ar fermenta nu stiu ce pe acolo..bla..bla ..bla Invidioase....
Citat: |
sanse, te-ai dezdeprimat? daca nu, poate ajutam noi cumva. |
Ymca poate doar cu o pulpa de porc....

Puisoaro tu ai mai tinut disociatul? Ce se intampla cand revii la combinate?
Cu ceafa de porc merge???

Andani te pupez

Intru mai pe seara pentru meniu

MIRELA

POZICI
KG MELE
INTREBARI SI RASPUNSURI MONTIGNAC

ellenii spune:
Multumesc pentru primire!
Eu aseara am abuzat de bicicleta. Sper sa repet figura. Am pedalat 55 de minute. Nici nu mai puteam merge dupa ce am coborat de pe ea!
Referitor la cirese, pot sa spun ca sunt cam sparta. Mananc cam juma de kg pe zi, pe putin. In rest, am o saptamana de cand nu am mai mancat paine deloc, 2 saptamani de cand nu am mai mancat cartofi si orez si 4 zile fara dulce. Aici e durerea mare.
Sper si io sa slabesc, ca mi-am tras niste sunculite... mama - mama.
Inca nu am reusit cu programul fix. Mananc cam haotic. Asta nu e prea bine. Dimineata reusesc sa beau cel mult un pahar de lapte sau un iaurt. Daca mananc mai mult, inseamna ca e week-end.
www.fertilityfriend.com/ticker/23c059/ttc.png" target="_blank">maybe Baby

melany72 spune:
citat din mesajul lui oana1705 melany chiar nu m-am pus pe numarat calorii si mie nu mi se pare ca mananc putin,mananc pana ma satur!!am si o durere de masea,dar chiar nu pot manca mai mult!! |
Daca te saturi atunci ok.Mi se pare putin mai ales iaurtul ala de seara.Dar poate ai tu stomacul mai mic.
Sa te tina asa...

melany72 spune:
citat din mesajul lui GETY![]() Revin cu intrebarea, pentru ca v-am scris ca-mi plac bauturile racoritoare, de ce nu-i buna socata (aduca soc+lamaie+indulcitor)? Si eu am slabit binisor saptamana trecuta, ca Oana1705. Ce am castigat in plus: faptul ca nu ma mai dor picioarele spre sfarsitul programului sau la sfarsitul zile, ma simt mai "usoara" si parca am mai multa energie. Si nu mai am nici pofta aia crunta de mancare. Poate-mi impartasiti din experienta voastra cum sa slabesc constant si bine. Fara sa stagnez. Si cand apare stagnarea? Eu am mancat dimineata un iaurt mic degresat + 2 felii de paine neagra+cafea fara zahar, iar la pranz omleta din 2 oua +sunca din piept de pui+ceapa verde (in putin ulei de masline)+1 rosie+1 castravete. La cina, ori pastai prajite ori ciorba de pui. |
Eu nu stiu care e cauza.Fermenteaza intr-adevar!
Incearca si tu si vezi ce ti se intampla, na! Nu cred ca in Franta la nea Montignac se face socata ca sa explice omu'...

O zi buna fetelor.
PS M-am tuns!!!

andanii spune:
gety daca nu lasi socata la fermentat io zic sa bei .... socrela facea o socata , le combina si maine zi deja era gata .... nu era fermentata deloc .... daca fermenteaza nu e monti
scuze ca nu am observat intrebarea mai repede
in rest
ANDANII
"Licuriciul Emma din sufletul meu"
"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici" s-au topit 20 kg, mai am 10 kg pana la targhet
cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"