MONTIGNAC (121 )... In suflet cu Emma

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns melany72 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ymca

ieri am mancat numai cirese. am cumparat 2 kg de cirese tari dimineata si le-am tinut in poseta pe birou. si bagam mana in poseta din 5 in 5 minute, mai scoteam un pumn si nu ajungeam niciodata sa fac pauza de jumatate de ora ca sa pot manca ceva normal. si m-a apucat ora 5.30 numai cu cirese; am plecat spre sala cu ideea ca mananc un gratarel acolo...dar am ajuns prea tarziu si n-am mai avut timp. asa ca am luat decizia sa las ziua de ieri sa treaca numai cu fructe.

azi am in program cirese + proteina animala! a venit Mamaia catering de dimineata si mi-a adus pieptul de pui la gratar.

mai mananc cirese in ritm alert pana apare primul vierme. atunci ma opresc brusc si definitiv...pana la anu' care vine.

ca sa mai raspund si eu:

1. cred ca socata facuta doar cu fructoza e OK. deci treaba cu fermentarea e interzisa.
2. nu mananc conopida. dar stiu ca soacra mea face pentru fete ceva ca un sufleu, conopida la cuptor, peste care pune branza, sau ceva de genul asta. Si e Monti.
3. despre stagnare. Este NORMALA. Dureaza cam 1-2 saptamani si apare dupa cateva saptamani de dieta. Asadar la inceput elimini apa, grasimile moi, pufoase adica ce e mai simplu. Dupa care platou. Dupa care procesul cel mai dificil, cel de eliminare a grasimilor care s-au acumulat straturi-straturi, grasimile tari, dure sau cum s-or mai numi. Deci toata lumea ajunge la un moment dat la platou si important e ca atunci sa ramai tare pe pozitii si sa nu te demoralizezi. Eu slabesc 2-3 saptamani, dupa care stagnez 2 saptamani (asta daca nu plec pe undeva ca sa ma ingras); iar slabesc 2-3-4 saptamani, iar platou.
4. branza. eu mananc branza normala, telemea de vaca, pentru ca mananc 1-2 felii, cam de 3 ori pe saptamana. daca as manca zilnic si as vrea cantitati mai mari, m-as orienta catre branza de vaci aia fara gust, 0%. Eu beau lapte rar, mananc branza moderat si iaurt natur din cand in cand.
5. constipatie - nu cred ca e de la paine; poate un ceai din ceva plante poate ajuta tranzitul; sau fulgi mancati dimineata, cum spunea melany

melany, sa-ti fie de bine. poate pui o poza sa vada si ochii mei

Ce frumos ai punctat tu mai!!

Deci cirese...ma duc si eu azi sa iau ca nu mai sunt in frigider.Desi ar trebui sa ma abtin.Ca ma tin pe loc.Copilului i-am promis din alea mari de care a vazut in pom!!

Merci , o sa pun poza cand o sa am.Doar ce m-am tuns, sotul nu m-a pozat aseara.Daca nu o sa le vedeti pe alea din concediu!!!

Azi ma duc sa-mi iau niste haine, vedeti ca nu stiu ce...ca nu mai am cu ce ma imbraca!!!

Mergi la inceput

Helllloooo...pai ce faceti fetelor!?
V-a batut soarele in scafarlie? Sau ati bagat capul in frigider sa va racoriti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

am 3 zile de monti si am slabit deja 1.3 kg . dar mai am inca vreo 12 in plus in spinare

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
"Copilul rade:
Intelepciunea si iubirea mea e jocul !
Tanarul canta :
Jocul si intelepciunea mea-i iubirea !
Batranul tace :
Iubirea si jocul meu e-ntelepciunea !"
Lucian Blaga

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ariel_7000

am 3 zile de monti si am slabit deja 1.3 kg . dar mai am inca vreo 12 in plus in spinare

Spor la treaba si felicitari!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana1705 spune:

felicitari ariel!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Buna!
Moama ariel,deja atat dupa 3 zile!Marfa!Felicitari!
Sa va zic ce-am mancat eu azi:
3 felii de pene galben,2 pere
un sfert de varza cruda,asa pur si simplu,mi-am pus sare peste ea si am mancat!Se uita colega mea la mine cu niste ochicica cum pot sa mananc asa,uite ca pot!Si am baut 1 kil de apa!
Acasa ma duc sa fac niste salata de vinete si am sa mananc cu 2 felii de paine neagra,ca pun decat un strop de ulei in ea!Mai am pepene,mai am pere,visine si cateva cirese,da cred ca le las pentru maine p'alea!Mi-am facut ieri si niste orez din ala salbatec cu legume,da parca n-as manca din el...vad io!

"La vita e bella"
www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

am gasit inghetata cu fructoza ... sa stiti ca e si buna .... da parca mai naturala cea facuta de mine acasa

va pup , ma doare capul .... pusi

ANDANII

"Licuriciul Emma din sufletul meu"

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 20 kg, mai am 10 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Buna, fetelor ma inscriu si eu in clubul vostru daca ma primiti.

Am ramas cu vreo 15 kg in plus dupa ultimele 2 sarcini, pe care ar cam fi vremea sa le dau jos. Am citit cartea si m-a convins teoria, ramane de vazut cum va fi practica. Am inceput de ieri regimul, dar azi l-am si incalcat. Sunt la lucru si cu o foame groaznica in mine am apelat la o punga de pufuleti.

Sper sa ma ajutati si pe mine cu meniul ca nu prea am habar cam ce-as putea manca. Pur si simplu sunt in ceata.

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

ooo lume noua .... draga somleac bine ai venit in clubul nostru MOnti ...

io dupa cum te stiu arati tare bine ....

ce face bebele ???
sper ca ma mai stii ... de la draga noastra Aida nu??

mai citeste de pe aici ca in general scriem meniul zilnic si te poti inspira
e tare usor , e regim de viata practic ... e super

va pup pe toate

ANDANII

"Licuriciul Emma din sufletul meu"

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 20 kg, mai am 10 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ymca spune:

eu m-am tinut de program pana acum.

plec la sala si pana ajung acasa se face 8, ma iau cu treaba, apoi somn si uite-asa mai trece o zi conforma.

de la ce firma inghetata aia cu fructoza? da-ne te rog un nume.

felicitari, Ariel!

somleac, bine-ai venit. vei gasi meniuri frumoase pe la fete, eu sunt mai seaca si neinventiva la mancaruri, asa ca respect regulile lui Monti si atat. alte fete pe aici inventeaza tot felul de smecherii asa ca vei avea de unde lua. pentru meniuri simple: adica mancare rece la mic dejun si cina si gratar sau cuptor la pranz, urmareste-ma pe mine, in zilele mele bune. mult succes la slabit!

Mergi la inceput