MONTIGNAC (121 )... In suflet cu Emma
Raspunsuri - Pagina 12
ymca spune:
daca e vineri, e porc
. eu mananc porc cam o data la 1-2 saptamani, depinde de pofta, de existenta lui in frigiderul meu, sau de imaginea lui in dreptul numelui meu
.
si EU voi raporta scadere. am zis!
sanse spune:
Porc...ai?!Hmmmmm....
Azi eu pasc dar sa vedeti maine.....purcelus de lapte la cuptor pap
-am luat din Cora (au sferturi de pucel )
Ce mai zici Ymkoaso ?!![]()
Valentina azi este harti-avem voie carnita.Eu tin post pentru ca am sarit o zi de vineri si acum ma scot.
Felicitari pentru pitic Andanii
. Am terminat si noi cu FB.![]()
Va pup
MIRELA
mami de doua zuze ANA MARIA
si ANDREEA
POZICI
KG MELE
INTREBARI SI RASPUNSURI MONTIGNAC
puisorul spune:
Felicitari pt mamicile de scolari si prescolari 

.
Ymca, si eu cred ca o sa fac in weekend o friptura de porc. Noi foarte rar mancam carne de porc, mai mult la gratar cand iesim la padure. Dar acum am o punga in congelator de pulpa si trebuie sa ma mobilizez sa o gatesc.
Sa va sciu si reteta de salata de varza si alge. E supergustoasa. Deocamdata am preparat-o, gustat-o si o pastrez pt diseara. O am de la Olina de aici de pe forum.
Salata de varza chinezeasca (4 portii)
Timp de preparare: 15 minute
Ingrediente
4 cani de varza chinezeasca, maruntita( eu am avut varza normala)
1/2 cana de ceapa verde, taiata marunt
1 rosie, taiata marunt
Sos
1 lingurita de ghimbir proaspat macinat
2 catei de usturoi, pisati
1 lingura otet de orez sau zeama de lamaie
1 lingurita miere de albine
1/4 cana alge marine maruntite
2 linguri sos de soia
1/4 lingurita de mustar
1 lingura ulei de masline extravirgin
sare si piper, dupa gust
Mod de preparare:
* se lasa algele marine in apa calduta timp de 10 minute, pana se inmoaie;
* se feliaza varza si se marunteste ceapa verde, dupa care se pun impreuna intr-un bol;
* se adauga rosiile si algele marine taiate marunt;
* se face un sos din ingredientele ramase si se toarna peste salata;
* se presara seminte de susan la suprafata.( nu am avut)
Gustul e sarat si picant de la sosul de soia si de la ghimbir. Apropo, m-am indragostit de gustul si aroma ghimbirului
. Nu am mai folosit pana acum, dar pt cine e amator de picanterii e foarte bun. Si toate ingredientele dressingului le-am pus in robot.
Ani de
Stefana (23.01.2008)
Stefi
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Cum se topesc kilogramele
GETY spune:

N-am mai scris de ceva vreme, am avut treburi la servici.
Chestia e ca azi dimineata imi arata cantarul cat luni dimineata. In concluzie, stagnez. Nu stiu ce-o sa-mi arate luni dimineata. Asa ca, azi am venit pe jos acasa de la servici si tocmai am afcut 20 minute de bicicleta.
Tot ma gandesc la ce feluri de mancare sa fac, si sa fie si monti.
Vreau sa fac maine o ciorba de perisoare, fara orez, si ceva cotlet de porc la cuptor, dar sa fac si o garnitura. Pastai si mazare am mancat zilele astea, iar sotul nu mananca conopida si broccoli. Cartofi si morcovi nu...
Sper sa-mi vina idei pana maine.
Ce-am mancat azi?
MD: cirese urmate de 1 castravete + 1 bucatica de sunca din piept de pui, apoi cafea fara zahar.
Pranz: mazare. Apoi un ceai fara zahar. Si inainte de cina, iarasi cirese.
Cina: pastai.
usor!
Asa creste Maria Diana
Vreau sa slabesc!
alinam spune:
neata! of , de regim nu prea ma tin eu, da macar o cafea tot fac pentru voi in fiecare dimineata
, mai am o saptamana si plec la mare si tare ar fi bune vreo 2 kg in minus, o sa incerc sa fiu foarte cuminte sa vad daca reusesc.
va pup si un we minunat!
oana1705 spune:
buna seara frumoaseleor!!mi-am facut si eu aparitia in peisaj si sa stiti ca nu am fost cuminte,la pranz am papat un ardei umplut avea orez
si o prajiturica.YMCA abia acum am vazut cum am scris,scuze!!la cina pap niste ciuperci fripte,piept de pui,iaurt!!de maine nu mai pap nimic nemonti!!va puuup!!!
puisorul spune:
Multumim Alinam de cafea 
Ieri am fost aproape conforma cu exceptia unei beri fara alcool
. Azi am la MD salata de vinete cu ceapa, la pranz ciorba de fasole verde cu friptura de porc si garnitura tot de salata verde iar la cina mai vedem.
Astept sa imi vina sotiorul de la servici, sa se trezeasca si pitica si mergem la plimbare. O duminica frumoasa 
Ani de
Stefana (23.01.2008)
Stefi
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Cum se topesc kilogramele
oana1705 spune:
neata!!ALINAM o sa ma tin de promisiune,pentru binele meu!!Meniul de azi:MD:omleta,rosii,castraveti,cafeaP:o jum nectarina,o para,mai tarziu fasole verde inabusita,o conserva de pesteC:inca nu stiu,cred ca un iaurt 0%.va pup pe toate!!
eva@maria spune:
Buna fetelor, din nou, cam rarutz, dar acum sunt ceva mai libera si promit sa raportez mai des! ![]()
In primul rand felicitari mamicilor cu premianti!
Inca nu am apucat sa citesc tot ce ati scris, vad si ceva retete dar le voi lua pe indelete dupa ce scriu.
Eu am calcat strimb de vreo 3 ori saptamana asta, in sensul ca am halit de vreo 2 ori seara cirese (cam 300 gr) si o data o mare inghetata buuunaaa (m-ati virusat si pe mine, clar
), insa....insa....culmea e ca am slabit juma de kg.
Am facut acasa gimnastica si am mers mult, mult pe jos, cu orice ocazie.
Se pare ca e important, pt ca eu stateam cam mult pe loc si de cand am inceput sa fac orice fel de miscare constanta, se simte, chit ca mai ma abat de la Monti. Asta nu inseamna ca o sa ma tot abat, Doamne fereste, ca scopul e sa slabesc ca lumea, nu asa cate putin...
De-acum vreau sa tin mai strict, am inca vreo luna pina plecam in concediu si vreau sa mai dau ceva jos.
Asa ca, Andanii, in sfarsit scap si eu de porcusor la tabel saptamana asta
Yes!
Revin dupa ce mai citesc ce ati scris!
pupici si o saptamana fara abateri!