MONTIGNAC (121 )... In suflet cu Emma

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

of doamne da greu te mai eliberezi si tu sanse mama , la noi azi a fost premierea .... cioara mea locul III cu media 9.89

am facut ciorbica cu legume ... si dovlecel umplut .... maine le degustam ... azi nu mai mananc doar cirese eventual niste seminte ceva

va pupez , somn usor

ANDANII

"Licuriciul Emma din sufletul meu"

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 20 kg, mai am 10 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Buna fetele!
Azi am avut un meniu,haos nu altceva!Am avut foarte mult de munca,acasa treaba,n-am apucat sa mananc decat o felie de paine cu vinete de dimineata,por'ma niste varza cruda si pe la 5 mi-am facut niste ciuperci sote cu usturoi si am gustat si un pic din omleta cu branza a consortului!
Mi-e foame!Ma duc sa-mi iau niste apa sa bag la ghiozdan ca poate adorm si uit de mancare!Maine am de gand meniu strict din legume si fructe!Sa vedem daca il tin!
Spor si bun venit Somleac!

"La vita e bella"
www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana1705 spune:

fetelor,dis de dimineata plec la ora mea si ma intorc sambata seara,sper sa nu ma ispiteasca ceva neconform pe acolo!!la cina am papat ciuperci fripte,un iaurt si o felie muschi file!!noapte buna si va pup pe toate!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

buna dimineata fetele cochetele!

Mergi la inceput

offf ce slaba activitate ... nu mai slabim in veci in ritmul asta de prezenta

ANDANII

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 20 kg, mai am 10 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Multumim de cafea Alinam .

Andanii, nu te supara . Probabil ca majoritatea fetelor slabesc in tacere

Ieri nu am mai apucat sa imi fac salata de varza asa ca am papat tot conopida ca imi ramasese de la pranz. Am fiert-o pe aburi si am sotat-o apoi cu o lingura de masline si usturoi tocat . In sfarsit s-a urnit si cantarul meu . Sa vedem ce se mai intampla pana luni.

Oana, distractie la sorela si vointa sa te abtii de la mancarurile nemonti.

Vali, pai nu zice monti ca nu e bine sa rabzi de foame? Mananca fructe sau ceva legume de-alea slabe sa iti umple stomacul.

Menil de azi:
MD: wassa cu magiun, iaurt degresat, cafea decofeinizata
P: omleta cu rosii
C: salata de varza cu alge

O zi frumoasa si conforma

Ani de Stefana (23.01.2008)
Stefi
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Cum se topesc kilogramele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Buna, fetelor, ieri n-am intrat ca m-am simtit foarte rau. cred ca m-am virusat. Si pe deasupra sunt in focurile serbarilor si finalurilor, de clasa a IV , de gradinita.

ieri am mancat - dm o felie de paine integrala cu vinete
- pranz : pulpa la cuptor cu ceva n-ar mai fi de brocoli cu dovlecel si ceapa
- seara o bucatica mica de tort, am fost la petrecere si ...........

azi pana acum : omleta cu iuperci
la pranz , habar n-am , cred ca voi apela la reteta de branza de acu cateva zile a lui Ariel.

Problema va fi ca maine plec in excursie cu gradinita. Na acolo nu stiu ce o sa mananc ca nici in straita nu-mi vine sa-mi duc nu stiu ce.

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ymca spune:

oana, chiar ma intrebam ce este "ora" aia si ma chinuiam sa o localizez, plus ca nu intelegeam ce ora te poate tine ocupata atatea zile. noroc cu puisorul ca m-a luminat! deci have fun!

andanii, sa-ti explic ca eu am inteles prima cum stau aici lucrurile. relatia este direct proportionala: fete slabe-miscare slaba! te rog sa nu mai plangi asadar, scopul a fost atins. felicitari pentru premiu, pupa cioara (daca te mai lasa la varsta asta) din partea noastra.

puisorul, bravo pentru miscarea cantarului dar cred ca era si cazul sa se miste; pe mine m-ai terminat cu algele de pe ultima suta de metri; ca sa nu mai spun ca tu esti campion la brocoli si conopida...adica eu sunt o mare invidioasa, sper ca ai inteles, ca n-as putea in veci sa pun gura pe toate treburile astea.

melany oare se distreaza in concediu? eu cred ca mananca!

sanse, hai ca te-astept la un schimb de retete de cotlet de porc; distractie placuta pe la serbari si evolutii gratioase prim balerinelor.

am lasat cenusa la final: am mancat pizza sau poate trebuia sa zic am mancat pizza. o bucata de pizza cu ciuperci, seara. mi-am rasfatat fetele, pentru ca au fost de o cumintenie maxima, si n-am putut doar sa tai si sa indes in gurile lor! a trebuit sa incerce si gura mea...sa nu cumva sa fie veche, stricata.

dar toata saptamana am fost cuminte, se vede momentan la cantar, in weekend vine mama mea si sper sa nu ma dea peste cap. oricum am de gand sa o las cu fetele si sa stau pe la sala cat mai mult; si cumparaturi si tot ce mai vrea sufletul meu! stomacul nu are aceleasi drepturi ca sufletul...asadar el va primi cat mai putin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ymca spune:

vorba lunga, informatie putina.

am uitat sa zic de meniul conform:

md: iaurt bun, bun, bun
pranz: am cotlet de porc cu fasole pastai la cuptor
cina: nu stiu

somleac, sanatate si sa dobori virusul cat mai repede! si tie iti urez distractie placuta pe la serbari si in excursii!

Mergi la inceput

ymca multumesc pentru felicitari , vai de mine si d emine cu pupatul , sa vezi aici pupaturi , toata ziua e pe mime si ma pupaceste de ma zapaceste, doamne chiar acuma vreo doua zile m-a pupat din varful picioarelor pana in crestetul capului si pana la capatu degetelor si pe fata si pe dos, e un mamossss doamne doamne , nu stiu cum sa fac sa-l mai desprind de mine, deci o sa-l pup din partea voastra

moama ce pranz ai tu azi n-am mai mancat cotlet de la revelion

somleac sanatate maxima , pai in excursie vezi si tu ce gaseste conform, te orientezi la fata locului

puisorule presimt ca luni vei raporta scadere

ieri am mancat asa:
finn crisp cu lapte
ciorba de legume cu piept de pui, iaurt si branza dulce
niste pateu vegetal cu paine prajita (jumatate de felie integrala)
seminte ... cateva

azi am ciorba dar azi e doar cu ou inauntru si am facut si dovlecei umpluti
si eu sunt fan conopida, broccoli ..... si in ciorba exista si in meniu vara din abundenta

azi e vinerrrrriiiiiii, vine we cu baie si plajaaa

ANDANII

Mergi la inceput