MONTIGNAC (121 )... In suflet cu Emma
Raspunsuri - Pagina 10
puisorul spune:
Ymca, prajitura cu faina de migdale si visine nu cred ca iese ca sunt tare zemoase visinele cand le pasezi. Dar ma gandeam la un tort pufos si cremos cu visine in crema. Data trecuta am pus fructe de padure si a fost super gustos, deci cred ca si cu visine ar fi 
Mie imi plac foarte tare visinele dar sa fie coapte bine. Si in plus visinele nu au viermi
( sau nu am gasit eu pana acum).
Ani de
Stefana (23.01.2008)
Stefi
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Cum se topesc kilogramele
andanii spune:
melany te las pe tine sa papi proteine din viermi 

ANDANII 

"Licuriciul Emma din sufletul meu"
"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"
s-au topit 20 kg, mai am 10 kg pana la targhet
cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta" 
oana1705 spune:
buna fetelor!!la MD am papat doar un iaurt 0% si am baut o cafea,acum moooor de foame dar am fost la dentist si tot ma doare!Poate imi trece durerea asta sa pap si eu ceva!!!va pup!!
andanii spune:
parca nu ai voie lapte dupa dentist 
ai grija de tine 
ANDANII 

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"
melany72 spune:
[quote]citat din mesajul lui andanii
melany te las pe tine sa papi proteine din viermi 

[quote]
Cine va pune sa le desfaceti?!
Eu nu le desfac niciodata..
andanii spune:
nici eu nu le desfac pe toate , da stiu ca sunt acolo inauntru viermii si cand mai desface copilu cate una si-l vad cat e de mareeeeee si grasssss .... iescccc 

ANDANII 

oana1705 spune:
andanii intai am papat iaurt si apoi am fost la dentist.Acum nu ma mai doare maseua si i-am dat stomacelului papica,ciuperci inabusite cu usturoi,pulpita de pui la gratar si un pic de peste din conserva!!
andanii spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui oana1705 andanii intai am papat iaurt si apoi am fost la dentist.Acum nu ma mai doare maseua si i-am dat stomacelului papica,ciuperci inabusite cu usturoi,pulpita de pui la gratar si un pic de peste din conserva!! ![]() |
bravo , sa-ti fie de bine papica
ma bucur ca nu te mai doare

ANDANII

sanse spune:
Nici eu nu desfac ciresele....le pap si gata.![]()
Eu pap orice este carnos ![]()
Meniu azi:
md:cirese...![]()
p: o fripturica mica de vita cu salata verde
c:ardei rosu
gustarica:1 patratel de cioco neagra
Mi-e o foame.....

Cu cea mare am terminat cu scoala...mai am maine serbare la gradi iar luni spectacol de balet la Teatrul National
si termin 
Va pupez 
MIRELA
mami de doua zuze ANA MARIA
si ANDREEA
POZICI
KG MELE
INTREBARI SI RASPUNSURI MONTIGNAC