MONTIGNAC (121 )... In suflet cu Emma
Raspunsuri - Pagina 13
eva@maria spune:
Aum am observat: toata lumea din tabel are porc ![]()
![]()
pai bine ma.....haideti fetelor pe treaba! Asa ne motivam noi una pe cealalta? E frumos? 
valentinag spune:
Buna seara!
Eva,la mine ai sa-l vezi cat de des se poate porcu![]()
Sanse,nu am apucat sa ma uit in calendar,dar oricum am mancat niste branza cu rosii pe seara pe langa fructele si varza care o mancasem devreme!
Zilele astea,asa si asa...azi relativ bine,un castronel de zmeura si 2 pumni de capsuni,un ou umplut cu salata de ciuperci cu maioneza,un castravete,o rosie,o bucata de piept de pui la gratar cu jumatate de cartof fiert
si 3 guri de diplomat cu zmeura.
Am dat in benga cu zmeura acum,am lasat ciresele definitiv,as manca numai zmeura,bine ca se termina repede![]()
Cu siguranta stagnez,da asta e,sa vina porcuuuuuu!![]()
Noapte buna!
"La vita e bella"
www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
andanii spune:
raport 74 kg .... deci un minus 1 kg 
in sfarsit
la ce activitate e pe aici nu stiu daca ma citeste cineva 

ANDANII 

"Licuriciul Emma din sufletul meu"
"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"
s-au topit 20 kg, mai am 10 kg pana la targhet
cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta" 
GETY spune:
Buna dimineata!
Azi se da raportul? Adica o data pe saptamana?
La mine arata cantarul 74,2 kg., adica - 500 gr. Si duminica dimineata imi arata 73,9. Eu sunt multumita cu -500 gr., de-as tine-o tot asa.
Mic dejun: iaurt 1% cu 1 felie de paine neagra.
Pranz: friptura la tava + 1 rosie + 1 castravete.
Cina: ciorba de perisoara (fara perisoare, ca le mananca fiica-mea
).
Asa creste Maria Diana
Vreau sa slabesc!
GETY spune:
Andanii, te-am citit eu!
Si stii ce e admirat mai mult si mai mult la tine? Faptul ca ai slabit deja 20 kg (ce-am citi jos la semnatura). Bravo!
Astept o
.
Asa creste Maria Diana
Vreau sa slabesc!
puisorul spune:
Cu durere in taste( ca sa o citez pe YMCA) anunt din nou stationare. Dupa ce ma amagise cantarul saptamana trecuta azi dimineata mi-a spulberat visul. Dau vina pe rusii care trebuie sa apara cat de curand
dar nu stiu daca e chiar asa. Zilele astea am mancat conform, seara doar fructe si tot degeaba
. Prevad ca ultimele 3 kg vor fi cel mai greu de dat jos dar nu ma las 
Felicitari fetele care au slabit 
Azi am papat deja wassa cu magiun si iaurt degresat. La pranz as face ceva monti cu dovlecei dar nu stiu ce. Ma ajutati?
O zi frumosa si conforma 
Ani de
Stefana (23.01.2008)
Stefi
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Cum se topesc kilogramele
puisorul spune:
Daca puteti haideti sa il ajutam pe Sebi. Mai multe info gasiti la semnatura 
Ani de
Stefana (23.01.2008)
Stefi
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Sebi are nevoie de voi!!!
Cum se topesc kilogramele
andanii spune:
puisorule e greu spre sfarsit
nu te demoraliza da ?
dovlecei ??
dovlecei umpluti su soia, cu carne, cu branza sau cu legume
dovlecei la gratar
mancarica de dovlecei cu rosii sau cu smantana
ghiveci cu dovlecei ............ iti ajung sugestiile ![]()
io am pentru azi carnita de pui grill cu legume si salata de rosii cu ardei 

gety felicitari pentru cele 500 gr 
celelalte fete ????? raport ceva ??????
ANDANII 

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"
s-au topit 20 kg, mai am 10 kg pana la targhet
valentinag spune:
Neata!
Dana,gety,felicitari!
Ce raport sa-ti dau soro,stagnare nu-ti zisei ce am bagat zilele astea?O nesimtita,ca asa a scris o doamna pe la generale,ca noi astia grasi suntem nesimtiti![]()
Meniul de azi,diseara,ca sa nu zic prostii!
Spor la slabit!
"La vita e bella"
www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
andanii spune:
vali , da cu ce ocazie a zis ca suntem nesimtiti grasiiiii ??????
ANDANII 

s-au topit 21 kg, mai am 9 kg pana la targhet