MONTIGNAC (121 )... In suflet cu Emma
Raspunsuri - Pagina 14
ymca spune:

- 700g, adica 73 kg ( cu tot cu laptele din dotare
).
am mai servit ceva neconforme, dar daca am introdus ceva neconform in gura, am redus automat cantitatile de conforme.
am mancat multa ciorba de legume weekendul asta, nectarine si carnita la cuptor.
si am fost la sala si sambata si duminica.
ymca spune:
puisorul, imi pare rau ca nu s-a miscat cantarul in sensul dorit
. dar tu mai ai foarte putin si intr-adevar va fi mai dificil. cum stai cu masa de seara? daca ai sari peste ea 1 saptamana, sau ai lua-o foarte devreme, gen 17.00, crezi ca s-ar simti vreo diferenta? (eu cu treaba asta dau jos extraordinar de bine si asa ma si mentin, dar nu-mi reuseste mereu, pentru ca seara se aduna toata familia si e mancarea cea mai interesanta).
andanii, felicitari! cum a mers bronzul in weekend?
gety, felicitari pentru jumatatea data jos!
alinam, nicio cafea dimineata asta?
eva@maria spune:
Andanii felicitari pentru scadere! Nu numai cea de 1 kg de sapt asta ci si pt intreaga slabire, wow!!! 
Apropos de raportare, eu am scris totusi ieri ca am scazut jumate de kg, deci scap de porc saptamana asta ![]()
Ymca felicitari de asemenea pt scaderea de sapt asta!
Si eu am mai scapat la neconforme si totusi am scazut prin compensarea cu miscare multa si redus la conforme.
Va pupic si spor la tinut de dieta!
valentinag spune:
Dana,cica mancam ca nesimtitele,d'aia
Si a mai zis o tanti ca ei nu-i convine,ca cica folosim mai mult serviciile medicale pe care le plateste ea![]()
E la subiectul cu grasune vs grasunei ma!Citesc si ma amuz,ce rost are sa intru in polemica,ca fac riduri si nu e bine!![]()
Ymca,felicitari si tie!
"La vita e bella"
www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
puisorul spune:
Vali, am citit si eu subiectul si m-a dat gata cu banii nostrii cheltuiti pt nesimtitii de grasani
. Dar vorba ta, nu merita sa facem riduri ![]()
Andanii, sarumana pt sugestii 
Ani de
Stefana (23.01.2008)
Stefi
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Sebi are nevoie de voi!!!
Cum se topesc kilogramele
Somleac spune:
Salut, ma treceti si pe mine in lista? acum am 72 kg si deocamdata as vrea sa ajung la 60.
Eu wekendul asta l-am ratat total. In tabara nu am gasit nimic , da nimc de mancare Monti. Pana si salata a fost de varza da indulcita cu zahar, deh sa placa la copii. Si dupa ce am rabdat o foame de era sa pic pe acolo, am cedat.
De dimineata am mancat ou cu sunca si branza, plus o rosie. La pranz probabil ca vor fi cirese. Cina nu stiu, mai vad eu.
Andanii felicitari pentru multele kg date jos. Esti de admirat. In cat timp ai reusit?
Felicitari si fetelor care au dar jos saptamana asta.
Cum se face dovlecelul umplut cu branza?
Daria- 29.01.1999
;Alex - 07.02.2003
;Matia - 31.10.2006
;Victor -28.03.2008
oana1705 spune:
salutare fetelor!!sa raportez si eu 66,5kg,sa ma treceti in lista si pe mine!!Meniul de azi:MD:un iaurt 0%,cafeaP:o nectarina(pauza),ciorbita de os afumat,vinete cu putina maionezaC:trebuie sa improvizez ceva!!
va pupik!!
eva@maria spune:
Si revin si eu cu meniul de azi, ca sa incep saptamana cuminte:
MD: iaurt 0,1% si o lingura musli
P: salata de andive cu ulei de masline, mincata cu un carnat uscat si 2 felii cascaval
C: cred ca tot salata din altele cu ceva fripturica
Pupici!
Am rugamintea totusi, daca fac greseli, sa ma trageti de ciuf si pe mine
Merci frumos!
alinam spune:
Dimineata nu am dat cafeaua, da ma primiti cu o cafea de seara?
fara cofeina.
Cum v-am spus sunt in concediu, deci timp de forum mai putin , stau cu Vlad toata ziua, nu m-am mai tinut de Monti si se vede si se simte, azi dimineata chiar m-am cantarit, ce sa raportez? o crestere de 1.5 kg??? asa imi arata cantarul, sunt cu rusii pe cap , probabil asta e motivul, m-am urcat pe cantar, m-am deprimat, cum ma prezint eu in costum de baie peste o saptamana?
Felicitari celor care au slabit, pe mine va rog sa ma premiati cu 5 porci ca merit
, mai era putin si imi arata cantarul 67kg
.
Deci cu o mana pe suflet si cealalta in farfuria cu cartofi ma declar o NESIMTITA
(saptamana viitoare oricum nu o sa ma pot abtine, ca doar nu ma duc in concediu cu UAI sa ma abtin
.
valentinag spune:
Alina,sora mea![]()
Azi am fost extrem de cuminte,imi vine sa ma pup.
o bucata de scandurica si un iaurt 0%
5 chiftele si 2 rosii
o banana si o piersica
branza,ardei verde,ceapa si rosie
acum jumatate de ora,2 guri de pandispan cu cacao,facut cu fructoza da cu faina normala![]()
Somleac,dovlecel umplut cu branza n-am facut,imi pare rau nu stiu cum e.
Noapte buna!
"La vita e bella"
www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea