Fiv in Europa (21)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

KITA La multi ani!!!te pup

Avaloaneeee la multi..multi ani impreuna fericiti si iubiti..va pup

www.babygalerie.at/index.php?bl=1&baby=21822" target="_blank"> oltencutza mea iubita

"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou !!! Avem TELEDON !!!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">"Port in suflet povestea licuriciului Emma"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

Moni, multumesc pentru incurajari. Si da, cred ca si tine ca e foarte important ca pot avea incredere in medic.

Iti doresc sarcina usoara cat a mai ramas din ea si bebelinele sa vina la termen!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinanico79 spune:

in cazul acesta...azi e z14 de la et. Deci hcg de 40 l-am avut in Z9 de la ET si Z13 de la punctie....cat traiesc tot invat cate ceva. Multumesc Moni. Draguta ca de obicei

Daca esti sub tratament cu utrogestan poate sa iti vina CM? Nu sunt in situatia dar intreb si eu, ca omul?

Nico

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Nico, eu stiu ca da, dar poate sunt fete care ma contrazic.

Avalon, sa traiti fericiti pana la adanci batranete!!!

32+Laura Ioana Irina Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iazminn spune:

Buna fetelor. Am vazut ca s-a scris mai sus despre progesteron. Am si eu o mare nelamurire.LA ultimul FIV( adica acum 2 sapt) in ziua ET am avut progesteronul 256. F mare, dupa cum mi s-a spus. Dr Cocei mi-a recomandat sa iau 2 pastile de arefam, dim si seara. Deci, cum e posibil ca la asa progesteron mare, suplimentat in fiecare zi cu 200 mg arefam sa-mi vina CM in a 12 a zi dupa ET?. La primul FIV mi-a venit CM la o sapt de cand am intrerupt utrogestanul.Am inteles de la AVALON ca CM vine in momentul in care progesteronul scade sub 1.Va rog mult sa ma lamuriti si pe mine.
AVALON la multi ani si felicitari pt sarcina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristal1995 spune:

Kitta: la multi ani si aici
Avalon: sa fiti fericiti o mie de ani
Nico: evident ca poate veni CM. Eu am "patit-o" la 3 fiv-uri. Mie chiar mi se recomanda progesteron in lunile in care nu apare CM de buna voie si nesilit de nimeni... Din cate stiu eu are dublu rol: daca se instaleaza sarcina, ajuta la mentinerea ei, iar daca implantarea nu a avut loc, ajuta la venirea uratilor.
Va pupic pe toate

Aly-in cautare de mama-purtatoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Avalon - sa fiti fericiti pana la adanci batraneti. Si sa va bucurati de puii vostri tot pana atunci.

Mai fetelor terminati cu fereastra de implantare. Eu am facut ET cu progesteron de 2,2-2,4 si s-au prins de fiecare data. Cand am facut transferul cu omuleti de zapada am avut 1. Deci era fereastra ferestrei. Si nu s-a prins decat CM - ul. Ce naiba, sunteti in transa?
Mihaele ti-o iei.

coltul meu de rai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Kitta un sincer "La multi ani" si din partea mea!
Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Fetelor, Liana, Moniland, Catalina, Cristal, Iazmin, Oana, Balanta, Mihaele- multumesc din suflet pentru urari, si voua va doresc sa aveti parte numai de bine!

OneFineDay, FELICITARI pentru sarcina! Este cu adevarat impresionanta reusita ta in conditiile in care blastocistii se stie ca nu au sanse prea mari de a fi viabili dupa dezghet...

Mihaele, o sa fie bine, vei vedea! Daca se gaseste cauza, dar o cauza palpabila, concreta, medicala, atunci exista si un tratament... supozitii are oricine, de la cele mai aberante posibile, cum ar fi ca din cauza ca unui acces de tuse la ET nu s-au prins puiutii...

Bulinanico, felicitari pentru sarcina! HCG-ul creste ok, sa stii ca nici la mine nu s-a dublat corect in 48 ore la 3 analize consecutive... am cercetat mult si pana la urma am gasit o explicatie medicala, fraxiparine este heparina care inlfuenteaza analizele hormonale in sensul ca le denatureaza, iar beta hcg e un hormon. Daca ai facut fiv la Wels, atunci in mod sigur ai facut si heparina...

Balanta, la prima intalnire Dr. Kovacs o sa va cucereasca definitiv si n-o sa isi schimbe atitudinea pe parcurs, indiferent cate cupluri asteapta la usa lui la clinica, el are aceeasi atitudine si va va convinge ca voi sunteti foarte importanti, veti simti faptul ca este concentrat cu adevarat asupra cazului vostru. Se poarta absolut la fel cu toata lumea. Un adevarat profesionist! De aceea dupa un esec ne-am intors tot acolo, pentru ca am simtit ca au facut tot ce era posibil pentru noi.

Oana, sunt prin preajma si oricand aveti nevoie de un sfat eu sunt aici, sper doar sa tin pasul cu tot ceea ce e nou in "domeniu"... acum daca tot m-am specializat, nu ar fi pacat sa ma "prafuiesc"? Ca sa fiu sincera, ma ajut mult si de agenda mea jerpelita...

Iazminn, e corect ce a zis Moni, poate veni ciclul si sub tratament cu progesteron, mie mi s-a intamplat asta o data cand am plecat intr-un concediu si am vrut sa aman venirea ciclului cu utrogestan... ei bine dupa ce a expirat faza luteala care la mine era de 16 zile, mi-a venit ciclul bine si frumos cu tot cu trogestanul luat. Ceea ce am zis eu, ca la venirea ciclului progesteronul este aproape zero era pentru un caz 100% natural (adica fara tratamente), tu ai intuit corect cauzalitatea, si anume ca scaderea progesteronului determina venirea ciclului, dar ai pierdut din vedere faptul ca in aceasta relatie de cauzalitate mai sunt implicati si alti hormoni, cum ar fi esterogenii, cu alte cuvinte ciclul vine atunci cand toti hormonii scad dramatic, iar pe un ciclu de tratament fiv lucrurile se schimba considerabil... analiza ta arata valoarea 200 dupa ET imediat, dar dupa ce faza ta luteala a luat sfarsit si embrionul nu s-a implantat, atunci toti hormonii au scazut dramatic... daca intrebarea ta e legata cumva de banuiala ca esescul tau este din cauza ca nu ai luat suficienta sustinere cu progesteron, atunci iti raspund - parerea mea e ca nu asta a fost cauza.

Catalina, ai dreptate! Uite ca una e teoria si alta e practica... eu nu am facut analiza progesteronului decat in ziua 2 de ciclu sau in ziua 21 pe ciclu natural si mi-au mai facut in ziua punctiei analiza la Budapesta cand am inteles ca valoarea era buna- iar atunci analiza era facuta pentru a-mi ajusta tratamentul cu progesteron post-punctie, nicidecum pentru a-mi anula ET-ul daca valoarea nu era buna.
Te rog eu, nu pune la suflet ceea ce vezi pe forum... multi vad, putini cunosc insa...

Luca, ca si tine am avut mereu emotii mari la examenele fiv si mai putin la examenele vietii prin care am trecut foarte usor, spre deosebire de examenul fiv la care am ramas repetenta de 4 ori... eu iti doresc inca o data sa iei premiul 1 cu coronita la acest examen fiv, un premiu cu II liniute!

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************

Avalon 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Avalon - pun la suflet pe naiba. Doar ca uneori trebuie sa mai si respiram nu sa punem aceeasi placa din nou si din nou si din nou....Si macar daca ar fi o informatie corecta care se bazeaza pe ceva concret. Dar sa spunem lucruri de dragul repetitiei si de a arata cat de interesante si dastepte suntem chiar ma calca pe nervi.Si ete ca nu ma pot abtine.

coltul meu de rai

Mergi la inceput