Fiv in Europa (21)
Raspunsuri - Pagina 7
TRISTA45 spune:
KITTA,LA MULTI ANI,sa fi sanatoasa si sa ti se indeplineasca visul de a deveni MAMA cat mai repede!
UNO
LucaLuca spune:
Bulinanico, mii de felicitari!! Bravo! Foarte probabil e un singur bb (eu la Z10 cu gemeni aveam 105), ceea ce inseamna o sarcina mai putin riscanta! Valorile sunt bune! Dublarea aia e cu bataie,+/-, nu batuta-n cuie, ca doar nu apesi pe tasta = a unui calculator dupa ce ai dat comanda X2! La tine progreseaza bine! Excelent! Sa fie bine pana la capat!! Relaxeaza-te si bucura-te! :)
---------------------------
New pics: http://villaprovence.wordpress.com/english/
bulinanico79 spune:
Avalon zicea ceva de Multimaca....vreau sa va spun ca la sotul meu a facut minuni. La recomandarea lui Moniland si cu acordul lui Dr Loimer, i-am dat sotului Multimaca impreuna cu Omega 3 ....si de la 1,2 milioane de spermatozoizi in februarie...acum la fiv a avut 19 milioane ceea ce nu ne-a venit sa credem. Din care A+B 4,8 milioane. A crescut si volumul...nu mai stiu cu cat, iar sotul zice ca se si simtea mai bine.
Nico
Moniland spune:
Nico, ce mult ma bucur pentru voi. Sigur e sarcina si e bine. O sa-ti zica de la Wels sa mergi al eco peste 3 sapt. Pana atunci stai relaxata (cat poti ), odihneste-te ca esti . La cate zile ai facut ET-ul?
La mine valoarea hcg a fost de 444 la 15 zile de la punctie.
32+Laura Ioana Irina Maria
Moniland spune:
Luca, inseamna ca nu te-ai plictisit. iti doresc vesti bune pe sfarsitul lunii din toate directiile!
bulinanico79 spune:
Moniland ET a fost la 4 zile de la punctie...deci Z10 de la ET este Z13 14 de la punctie...nu stiu niciodata cum se calculeaza...inclusiv sau nu
Nico
balanta_tm spune:
Avalon, LA MULTI ANI! pentru cei 17 ani de casnicie si multi inainte! .
M-am gandit la tine in ultima vreme si m-am intrebat ce mai faci, fiindca am observat ca nu ai mai prea scris pe DC; apoi mi-am amintit ca ai zis mai demult ca te pregatesti de ceva exemene si mi-am zis ca asta ar putea fi motivul pentru care nu ai mai prea scris.
Si eu ma bucur ca am ales Budapesta. Medicul mi se pare super ok (si eu sunt foarte, foarte pretentioasa la medici, desi cred ca tu ma intreci un pic ) si chiar sunt impresionata de felul in care raspunde la intrebari; se vede clar ca ii pasa si ca se implica cu adevarat in ceea ce face. Banuiesc ca dupa prima consultatie voi fi si mai multumita si linistita decat deja sunt.
Multumesc ca m-ai linistit si tu in privinta hormonalelor mele; stiu ca ai citit o multime de lucruri legate de ceea ce tine de FIV. De fapt, multumita tie am inteles si eu cum e cu raportul FSH/LH (am gasit pe DC postari mai vechi de ale tale legate de subiectul asta).
Sper sa calc si eu pe urmele tale, ale Laurei si celorlalte fete care au FIV-uri reusite la Budapesta.
M-as bucura sa mai vad din cand in cand postari de ale tale pe DC, pentru mine e o incantare sa te citesc. Stiu ca ai adresa de email activata asa ca oricum dau eu de tine .
Moniland spune:
balanta, ma bucur ca esti multumita de dr. Conteaza f. mult. Iti doresc mult noroc sa ai si sa vii cu vestibune si bebelusi in burtica!
Nico, ziua ET = ziua 0.
oanademunck spune:
Kitta La Multi Ani si de la mine si sa dea Domnul sa ai parte de un bebelus anul asta!!!!!!
Avalon chiar ma intrebam pe unde esti , imi li^psesc informatiile tale, esti o enciclopedie cu gemenasi tu;)
Luca tgv? cumva in directia brus?;) bafta la intzepat ma bucur ca ai scris ma ingrijorasem ca nu mai stiam ce faci;:Tin pumnii aici 'fan fidel' sa stii!!
Eu azi ma duc in vecina la vecinul meu nou nascut, abia astept sa-l tin in bratze (desi mi-e fff frica sa tin in bratze bebelusi recunosc cum ii am in bratze mi se pare ca am o maaare responsabilitate si incep sa tremurez toata!!)
pupici tuturor si wek-end placut!