Fiv in Europa (21)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Kitta La multi ani multa sanatate si tot ce iti doresti si sa iti vezi visul de a deveni mama implinit.

elena +31 Ana Maria & Matei Stefan AMR 7 sapt
Burtica mea la 28 sapt
Lucrusoare bebelusi
Camera piticilor

Povestea noastra in Tabu

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

Kitta, nu imi gasesc cuvintele sa iti spun cat de rau imi pare ca nu a fost sa fie fiindca stiu ca esti foarte, foarte puternica si ca pana la urma lucrurile vor iesi asa cum vrei tu .
Pentru mine, esti un exemplu de ambitie si perseverenta .

Luck, mi-am dat seama ca mesajul cu vacanta era mie adresat, nu lui Goldi .

Facui si eu ieri hormonalele din ziua 3 la Bioclinica - acolo le fac de obicei(facusem 4 din ele in Mai, ca mi se cerusera la Szeged, dar fiindca la Budapesta mi s-a cerut si Estardiolul, am zis sa le repet si pe cele 4 facute in Mai (TSH, FSH, LH, PRL). Si ce sa vezi: ele insele iesira bine, in limte normale, dar raportul FSH/LH luna asta iesi 2.12, ori luna trecuta raportul FSH/LH iesise mai bun, adica 1.43.
Conform obiceiului, ma agitai un pic si apoi intrebai pe doctor ce e cu degradarea asta si zisei ca nu si nu, eu repet hormonalele luna viitoare daca voi fi venit din concediu cand binevoieste a-mi veni ciclometru' pe Iulie. Bietu' om, imi explica cum ca e normal sa mai varieze hormonalele de la un ciclu la altul, dar cata vreme sunt in limite normale, plus ca raportul FSH/LH nu e ingrijorator atat cat e acum, nu e nevoie sa le repet sau sa ma ingrijorez.
Estradiolul il masurai ieri pentru prima oara in viata mea si iesi 59 pg/ml, destul de bun, zic eu.

Oricum, luna viitoare daca sunt in Timisoara in ziua 3 de CM nu cred ca m-oi putea abtine sa repet hormonalele .

Va pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luck spune:

kitta
LA MULTI ANI !!!
sa fii sanatoasa si cea mai mare dorinta sa ti se implineasca anul asta !!!
balanta
probabil , ca sa-ti faci damblaua o sa le faci si luna viitoare , eu zic ca e ok.
Pe care dr l-ai intrebat , pe cel din Budapesta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

Kitta, LA MULTI ANI! si sa iti implinesti cel mai mare vis!!!

Luck, pe medicul de la Budapesta l-am intrebat de hormonale, ca cel din TM cand ma aude ca vorbesc de FIV, scoate la mine; el zice ca avem sanse naturale, adica zice: 'n-ar fi o minune sa ramai insarcinata natural, asa ca hai la monitorizari si faceti sex programat'; pai aia facuram pe Mai si nu iesi; sigur, mai incercam cateva luni, dar nici nu vreau sa stau cu mainile in san si sa cred ca am sanse mari sa fac un natural. Mda...la mine pare ok situatiunea, ca la laparo s-a verificat ce era de verificat (trompe, etc) dar...avem astenozoospermie (spermograma facuta la Bioclinica), plus ca la Szeged doctorul a suspectat ca ar fi de fapt astenoteratozoospermie. O sa ne edificam la Budapesta si in privinta spermogramei si sper ca suntem candidati la FIV+P-ICSI. Deocamdata, sotul urmeaza o schema complexa de tratament pt imbunatatirea .
Eu estimez ca FIV-ul o sa il fac prin Octombrie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Iti urez LA MULTI ANI, KITTA! mi-am adus aminte ca tu iti sarbatoresti ziua de nastere odata cu noi ziua casatoriei (azi implinim 17 ani de casnicie). Sa ti se implineasca visul cat mai curand si sa nu te lasi doborata de esec, va veni si clipa ta!

Balanta, ma bucur sa aud ca ai ales Budapesta si medicul pe care l-am ales si eu pentru ultimele 2 fivuri, cel al carui profesionalism nu m-a dezamagit, nici al echipei lui. De curand l-am recomandat cu caldura altui cuplu de cunostinte dezamagite de sistemul deplorabil din spitalele care fac fiv in Romania. Analizele tale arata bine, spun asta ca sa nu te ingrijorezi de rap FSH/LH asa cum m-am ingrijorat eu la ultimul fiv cand a fost aproape 4!!! si cu toate astea pe acel ciclu de stimulare am avut 14 ovocite cu doza de hormoni redusa (3 fiole pe zi de 75 ui). Sotul sa ia MULTIMACA pana la toamna. Sunt cu ochii pe tine si tin pumnii stransi!

Luck, daca mai este nevoie sa spun si eu ce au zis fetele, in special Catalina, atunci o spun: dozele de stimulare mari nu afecteaza calitatea embrionilor in asa masura incat sa nu se implanteze daca nu ar exista o alta cauza... si din 2 rele e de preferat cel mai mic, adica ce ai fi putut face in aceasta situatie, sa faci doza mica de stimulare si sa nu obtii nimic? Acum ca o paranteza mica, eu cred ca nu a avut intentia sa fie tendentios medicul, dar acum ce ai fi vrut sa spuna atunci cand i-ai cerut parerea stiind ca si el face fiv dar tu ai ales pe altul sa-ti faca? Normal ca ar zice ca el ar fi facut mai bine decat celalalt... zic si io acum, ma pun in locul lui...

Mihaele, vezi cum cercul incepe sa se restranga in cazul tau? faci foarte bine analiza recomandata si renunta la ideea ca ai ratat fereastra de implantare. Cauza e desigur cu totul alta la tine, si sper din tot sufletul sa nu ai diagnosticul meu. Mai sper ca nu te-ai reapucat de fumat, macar pana nu afli rezultatele analizelor!
Pentru cine doreste informatia asta, progesteronul masurat in preajma ovulatiei la o femeie obisnuita, care nu face fiv si care nu are probleme hormonale, nu va fi niciodata mai mic ca 1... niciodata! In orice carte de endocrinologie scrie ca progesteronul este aproape zero la menstruatie, atinge valori minime in faza ovulatorie si apoi creste treptat, chiar inainte de ovulatie, atingand un maxim la o saptamana dupa ovulatie, dupa care daca nu a avut loc implantarea, incepe sa scada pana la zero la venirea ciclului... si asa mai departe, ciclic.
Acel medic care a nascocit cauza esecurilor in fiv la tine (si la alta persoana care crede tot ceea ce i se spune, pe principiul "crede si nu cerceta") pe motivul ca ai ratat fereastra de implantare a si intrerupt fivul altei persoane pe motiv ca fix inainte de punctie ii iese progesteronul la masuratoare valoarea 2 (mai mare ca UNU)! si ca a ratat fereastra de implantare... din punctul meu de vedere nu a facut decat sa pericliteze sansele acelui fiv si sa ridice semne mari de intrebare in ceea ce priveste felul in care experimenteaza pe paciente. O spun cu riscul de a starni iar o reactia vehementa... imi asum acest risc!

pupicei tuturor fetelor de la subiectul meu preferat

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************

Avalon 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaele spune:

Kitta La multi ani santate si implinitra tuturor dorintelor sunt sigura ca vom reusi si noi
Avalon ma-m lamurit si cu faza de implantare mutumesc din suflet pentru ajutor sper sa gasesc si eu buba cat mai repede posibil.

Puisori dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinanico79 spune:

of kitta...speram sa fie de bine de data asta. Esti o femeie puternica, ai capacitatea de a te ridica si de a lupta mai departe. La multi ani!

Nico

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LucaLuca spune:

...Liliana, Kitta, imi pare foarte rau.

Kitta, iti doresc ca aniversarea de la anul sa te gaseasca cu bb in brate sau macar in burtica!

Onefineday, felicitari - esti foarte norocoasa! Stiu ca vine tarziu norocul asta, dupa ani de asteptare, dar ramane o imensa sansa. Sa te bucuri de ea pana la capat!

Eu, cum am spus si la celalalt capitol, sunt ok, doar ca a trebuit sa dau examene foarte dificile, si nu loco, ci la mare distanta. Ma inscrisesem absolut la plesneala, de gura conjugalului, examenele scrise le-am dat intre doua histeroscopii, am aflat stupefiata ca le-am luat in ziua cand facusem blocajul, m-am apucat de ingrasat purcelachi intensiv, ca nu aveam incotro, asa ca oralul l-am dat intre doua gonaluri, ultimul facut aseara in TGV! Iar rezultatul final de la admitere il aflu la sfarsitul lunii, cam o data cu beta. :))

Viata e pitoreasca.

---------------------------

New pics: http://villaprovence.wordpress.com/english/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinanico79 spune:

In cu totul alta ordine de idei...indraznesc sa o contrazic pe pisix....eu sunt una dintre cele care sta ascunsa in umbra desi am test pozitiv in urma fiv-ul pe care tocmai l-am facut la Wels. Nu-mi vine sa cred, si sunt in permanenta stresata...este oare totul in ordine? sunt bebelusii/bebelusul ok? Parca e prea mic beta...etc.

In Z10 dupa ET HCG = 40
In Z12 dupa ET HCG = 70

azi sunt in Z15 dar nu am mai indraznit sa fac nici macat un test de urina...Mentionez ca sunt supraponderala si de la laborator au zis ca valorile sunt perfect normale la varsta aceasta a sarcinii pt greutatea mea (calculate la l de sange / kg corp...) Am trimis rezultatele la clinica ieri dar cred ca deja nu mai era nimeni la ora 16...deci...stras pana luni.

Nico

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blanche25 spune:

KITTA, LA MULTI ANI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SI SA FIE ULTIMUL AN FARA MOSTENITORI. In afara de asta sa fi sanatoasa si iubita

Mergi la inceput