Fiv in Europa (21)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

KITOOOO iti zic io nu ai inebunit diloc..ia si bea ..ia si manca,,si de maine capu sus si inainteee..io te pup

www.babygalerie.at/index.php?bl=1&baby=21822" target="_blank"> oltencutza mea iubita

"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou !!! Avem TELEDON !!!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">"Port in suflet povestea licuriciului Emma"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KITTA spune:

Monilandba am avut mai la inceputurile FIV-ului chiar la renumitul Giuly tot un amarat transferat de 8 celule, un beta de 14 si ceva care dupa o saptamana a scazut la 2 si ceva....Deci ai fu cea mai mica valoare de o vazui eu negru pe alb, de aia zisei ca asta fu de toata jalea si rusinea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TRISTA45 spune:

Kitta
fii tare pt ca in viata pot fi lucruri si mai dramatice si asta nu ti-o spun din carti,din pacate
cu siguranta ca vei plage chiar daca acum vrei sa fii tare si sa faci glume cu noi
plangi,plangi mult dar dupa aceea ridica-te si mergi inainte,trebuie sa reusesti
apropo,ne intalnim la dr Catalinei2307

UNO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefy13 spune:

Buna fetelor
Ajutati-ma si pe mine ca am o mare nelamurire. Am facut un set de analize in ziua 3 a CM :
FSH =5,6 2,5-10,2
LH = 3,1 1,9-12,5
Raportul LH/FSH=0,55<1 ....asta e de bine parca...
Estradiol = 56,5 25-165
Testosteron 0,33 <0,78
Testosteron liber 0,18 0,01-0,07
SHBG(hormon sexulal de legare a globulinei)= 20,6 30-95
Pe langa aceste analize am mai facut multe altele:anticorpi antinucleari, anticorpi anti-citoplasma netrofile,anticorpi anticardiolipinici,APCR, celule NK,B,T ..toate au iesit bune.
Am tot cautat pe diferite site-uri dar nu m-am lamurit deloc ..... ce inseamna testosteronul liber de 2,5 ori mai mult decat limita superioara si SHBG asa mic????. Ma puteti ajuta si pe mine ?

OATS girl
FIV 1 +ICSI la Kinderwunschzentrum Mittelrhein Neuwied, Germany martie 2009 nereusit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Kitta te pup si te imbratisez si iti dorec multa putere pt a merge mai departe. Bea sticla de Campari si descarcate. Stiu ca esti o fata puternica si ca nu vei renunta.

elena +31 Ana Maria & Matei Stefan AMR 7 sapt
Burtica mea la 28 sapt
Lucrusoare bebelusi
Camera piticilor

Povestea noastra in Tabu

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goldi spune:

Kitta, imi pare foarte rau dar ma bucur totusi, ca esti atat de hotarata si curajoasa
Am intrat special sa vad ca ai reusit . Nu-i nimic, voi vedea data viitoare !

"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

Cate au fost cazurile cand un raspuns pozitiv nu e anuntat .. instant la tot forumu' ?...

Si eu totusi am sperat si am tot intrat asteptand o veste buna mai Kitta ...

Nu stiu ce sa-ti zic
Ma duc sa beau si eu ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luck spune:

kitta
sa stii ca eu am sperat macar la un beta ca al tau dar nu a fost sa fie , a fost zero si ceva .... , asa ca te rog din suflet capul sus !!!! Nu ne lasam noi asa usor !!!
goldi
o vacanta super faina !!!
Eu acum imi fac analizele , sa stii ca luni sunt deschise laboratoarele Synevo in Bucuresti , Pitesti si Timisoara (stiu eu),si in functie de rezultat ma hotarasc ce fac in continuare.Oricum inainte de luna septembrie nu fac nk.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luck spune:

balanta
tie vroiam sa-ti raspund dar am incurcat numele tau cu cel al lui goldi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Kitta imi pare nespus de rau. Ia vitex Fruit acum 3/zi 3 luni pt repararea ovarelor.
Te rog spune-mi shi mie de ce nu ai voie sa papi rosii? Am vazut ca sunt trecute la FIV pe lista cu alimente interzise dar nu-mi explic ce rau fac.

Miki Anul asta pun de-un pui
DOAMNE AJUTA!!

Mergi la inceput