Fiv in Europa (21)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns TRISTA45 spune:

catalina as dori si eu programare la dr tau
nu pot trimite PM
multumesc

UNO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Trista - PM.
Te-am trecut pe listuta.
Pentru orice detaliu ma poti contacta telefonic.

coltul meu de rai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cocolyso spune:

Kitta multa bafta si sa vii cu vestea buna1
Ti-am trimis PM.

Multumesc!

http://tt.lilypie.com/90dop3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blanche25 spune:

Kitta ceva vesti? Pumnii stransi tare tare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goldi spune:

Kitta , iti tin pumnii

"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Din cate stiu dupa ora 17 isi ridica rezultatul. Parca asa scria intr-o postare de a ei. sa fie bine.

32+Laura Ioana Irina Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinanico79 spune:

Doamne ajuta Kitta....stam toate cu sufletul la gura. Pumnii stransi si din partea mea

Nico

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Kitta ce faci? Sper ca nu scrii pentru ca esti muta de fericire. Hai vin-o cu o veste buna.

elena +31 Ana Maria & Matei Stefan AMR 7 sapt
Burtica mea la 28 sapt
Lucrusoare bebelusi
Camera piticilor

Povestea noastra in Tabu

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KITTA spune:

Scuze fetelor! Nu am vrut sa va tin pe jar, dar de-abia am ajuns acasa ca am trecut prin piata sa imi iau rosii si branza de la tarani din aia cu chlamidia, cu gripa porcina si cu toate cele si acum ma instalai si cu un pahar de Campari (ca de cand nu am mai baut imi termina sotul proviziile!), deci cu alte cuvinte v-ati dat seama: un BHCG de toata jalea, rasu -plansu' adica, 1,62, un progesteron 29 si un estradiol 19, astea nu stiu cum or fi...
Va rog sa nu ma jeliti ca nu am murit ci cel mult o sa fac cancer (caci stiti povestea asa ma gasii o doctorita de pe meleagurile noastre) caci eu nu renunt, nu de alta da ca sa raman in topul FIVOSELOR Deocamdata nu am reusit sa plang dar daca termin sticla de Campari sper sa ma descarc.
Am si planuri de viitor, adica saptamana viitoare subscriu si eu la Dr. Catalinei 2307 si peste alte 2 saptamani ma mai duc peste ai mei la Innsbruck ca tot aveam drum la prietenii nostrii in Germania. Si ei care deja se gandeau ca eu nemaiputand sa zbor o sa mearga numai al meu singur. Na ca uite nu scapa de mine! Deci, dupa cum vedeti sunt bine cu moralul, adica am innebunit de tot, in loc sa plang mie imi arde de glume si sa ma bucur ca maine ma duc la coafor si ma vopsesc, ca imi fac unghiile si ca pot sa fac baie cu spume si ca merg la cumparaturi din nou, de parca nu de-abia ma intorsei....Ziceti voi???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Kitta, la cererea ta nu te jelesc. dar iti zic ca esti tot mai aproape. Nu cred ca ai avut vreodata hcg-ul 1,62. Fa-ti de cap si ia-o de la capat. Oricum imi pare nespus de rau.

32+Laura Ioana Irina Maria

Mergi la inceput