Fiv in Europa (21)
Raspunsuri - Pagina 16

bytzi spune:
goldi,merci
stimularile au fost mai slabe ca le-am facut pt inseminare
deabia acum dupa a6a inseminare nereusita am trecut la FIV
la Giulesti nu am mai fost dupa a3a inseminare ,eram pacienta lui dr Niculescu si el pt inseminari nu dadea stimulare
cind am fost la dr Dracea la Gynera mi-a dar stimulare cu closty 50mg/zi si pina am ajuns la ea foliculul se sparsese,in z10 aveam folicul de 20mm
si deabia la Sibiu mi-a dat stimularea cu gonal,am facut 2 stimulari cu 1 gonal/zi si apoi 2 gonal/zi
vreau sa mentionez ca la ultima inseminare am facut stimulare tot cu closty caci raspundeam mai bine decit la gonal
cu closty in z9 am avut un folicul de 25mm
pe cind cu 1 si 2 gonal raspunsul a fost acelasi in z12 1 folicul de 19mm
doamne ,ajuta-ma sa am si eu un bebe

"Speranta,ca si credinta,nu inseamna mai nimic daca ii lipseste curajul;
nu inseamna nimic daca ii lipseste riscul." (Thornton Wilder)

Avalon spune:
Bytzi, uite eu sunt la munca si nu pot acum sa-ti raspund in detaliu, revin mai pe seara, doar atat voiam sa-ti spun:
- nu ai nevoie de embrioni donati
- nu ai nevoie de ovocite donate
dar s-ar putea sa ai nevoie urgent de fiv.
te pup si revin
***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************
Avalon 15+

bytzi spune:
avalon,merci ,chiar voiam sa iti scriu un mesaj dar nu am indraznit sa te deranjez,mai incurajat un pic
doamne ,ajuta-ma sa am si eu un bebe

"Speranta,ca si credinta,nu inseamna mai nimic daca ii lipseste curajul;
nu inseamna nimic daca ii lipseste riscul." (Thornton Wilder)

goggy spune:
Bytzi la cat ma pricep eu, analizele tale hormonale din iunie anul trecut sunt chiar bune.
http://www1.wfubmc.edu/ivf/Fertility+Tests/infertility+tests+fsh+lh.htm
De alea din martie anul asta nu stiu ce sa-ti zic, pt ca erai sub stimulare si aici nu ma pricep.
DAR, eu am facut drilling ovarian in mai 2007, in septembrie fac 32 de ani ( inca am 31 ) si vreau sa-ti spun ca ovarele functioneaza foarte bine. Ceas, as pute zice. Parerea mea este ca treaba cu 1-2 foliculi nu se trage de la asta, ci de la stimulare. Cred ca ai avut doza prea mica, 2 gonal pe zi stiu ca e doza minima, ce sa mai vorbesc de 1.
Nu cred ca ar trebui sa intri in panica, sunt fete care raspund doar la doze foarte mari sau doar la combinatii. Catalina din cate imi aduc aminte facea vreo 350 sau 370 ui gonal ( adica vreo 5 fiole ) in combinatie cu menopur parca, tot doza foarte mare. Ce iti zic eu aici e doza pe zi, sa ne intelegem.
Catalina, ma corectezi tu daca am zis vreo prostie.
Nu stiu cum procedati voi, dar eu sunt Stan Patzitul. Cand aud diagnostice d-astea obligatoriu cer o alta parere. Mie mi-a spus o tanti doctor la varsta de 20 de ani ca am intrat la menopauza si ca mi s-au atrofiat ovarele.

catalina2307 spune:
Mda, ceva mai mult. Per total gonal+menopur ajung pe la 700 u. Cred ca dupa fiv-uri eu fac pipi gonal. As putea sa il reciclez.
coltul meu de rai

fireyes spune:
Luca, iti tin si eu pumnii, sa fie acum inceputul unei perioade magnifice pentru tine, din toate punctele de vedere! si sa te auzim in scurt timp si vestile alea bune!!!

simonete spune:
Avalon , ma asez si eu pe scaunel alaturi de surioara mea de suferinta Bytzi si astept cu nerabdare explicatiile si sfaturile tale ( sper ca nu te superi ).
Si eu sunt in aceeasi situatie , dupa multe rugaminti a mai acceptat dr. o stimulare , e drept ca sunt mai batrana ( 39 de ani ).
FSH = 11,2 / LH = 7 / Estadiol = 35.
Dar eu nu vreau sa renunt .

Avalon spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simonete Avalon , ma asez si eu pe scaunel alaturi de surioara mea de suferinta Bytzi si astept cu nerabdare explicatiile si sfaturile tale ( sper ca nu te superi ). Si eu sunt in aceeasi situatie , dupa multe rugaminti a mai acceptat dr. o stimulare , e drept ca sunt mai batrana ( 39 de ani ). FSH = 11,2 / LH = 7 / Estadiol = 35. Dar eu nu vreau sa renunt ![]() ![]() |
pe tine te astept pe acelasi scaunel cu mine, ca tot atat aveam si eu FSH la penultimul fiv cand am obtinut tot 14 ovocite, si restul analizelor semanau!

Bytzi

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************
Avalon

karinuta spune:
buna fetelor!ma numesc karina si nu am mai scris pe acest forum de aproape un an, dar va citesc zi de zi si vreau sa va multumesc pentru toate informatiile pe care le-ati transmis, lucruri despre care nici unii medici nu stiu.Eu am o poveste ffff lunga , de peste 7 ani incercam sa avem un bebe, cu multe drumuri la medici, cu multe analize, inseminari si fiv-uri si niciun rezultat.Saptamana trecuta am aflat de la voi si vreau sa va multumesc pt acest lucru despre anticorpii tiroidieni.Eu imi facusem markerii tiroidieni(t3,t4,tsh erau ok),dar de anticorpii tiroidieni nu imi zisese nimeni.Am avut surpriza (negativa) ca anticorpii anti tiroglobulina sa iasa peste nivelul normal .S-a mai confruntat cineva cu asa ceva? Daca da, ce tratament se ia pt.ei.Multumesc mult!